Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii @ pt Alfonso - nu prea stiu cum functioneaza un Isuzu, dar ai reductor pe masina aia? Nu de alta, dar mereu m-am intrebat de ce mi s-a parut ca la toate coborarile ai mers doar pe drive. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii Poze...din ce am mai gasit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii http://www.petreniteanu.ro/?p=86 Am sa mai pun pe acest link inca 4 filme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii inaugurarea santului :h5 [youtube:3nn4eyzj] [/youtube:3nn4eyzj] KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii @ pt Alfonso - nu prea stiu cum functioneaza un Isuzu, dar ai reductor pe masina aia? Nu de alta, dar mereu m-am intrebat de ce mi s-a parut ca la toate coborarile ai mers doar pe drive. Masina are reductor si am coborit toaate pantele cu reductor si "lock" bagat dar cauza cauciucuri aia "africani" masina nu avea aderenta si ai alunecat pe toate pantele :P. Cu cauciucuri "decenti" masina avea coborat fara probleme dar asa..... sunt din Luni ca caut disperat cauciucuri :ha: :ha: :ha: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii inaugurarea santului :h5 asscultai Gipsy Kings :P :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii inaugurarea santului :h5 asscultai Gipsy Kings :P :P Pacat ca nu a tras nimeni pe film momentul cand eram eu in sant. Sa vedeti aclo muzica. Oricum filmul nu putea fi "ascultat" decat dupa 12 noaptea :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stress Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii Masina inca n-a ajuns la spalatorie, dar am facut o selectie la fotografii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stress Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii Continuare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Decembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii inaugurarea santului :h5 asscultai Gipsy Kings :P :P un folder intreg de muzica ajunsese la Gipsy Kings am si ac/dc dar din pacte nu ajunsese la folderul respectiv cardul e plin 4gb de muzica nu cred ca apuc sa-l ascult tot. promit ca bag ce-ti place tie dar numai spune-mi si voi cauta pe cardul ala din masina! :F KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stress Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii Continuare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stress Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii tot continuare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stress Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii continuare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii Frumos... :h5 Felicitari... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stress Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii Ultimele din serie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii Belea poza cu drumul acoperit de nea...Bravo stress!!! :1 :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii Bravo,felicitari....sunteti cei mai tari :h5 Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii astea da....dar cum facem cu transportul? Ne strangem mai multi si facem transportul cu paletii Cred ca are in jur de 10Kg unul, deci 40Kg setul de 4 buc. Daca ne strangem 10-15 doritori deja e simpla treaba Worldscape baga niste idei-pe la sfarsitul lui Ianuarie sa vedem cati doritori sunt si sa trimitem comanda HEM sa ma treci si pe mine pe lista te rog daca se rezolva cu transportul,arata foarte bine. Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii Foarte frumoase pozele, bravo Stress. Pacat ca nici din poze nici din filme nu se poate vedea cat de rele erau pantele alea la coborare. Oricum foarte tare iesirea :ypu :ypu Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii IO! FERICIT! NOROI! FRIG! VOI! BANZAAAAAAAAAAAAAAAI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii sapca ai pus-o sa faci poza nu? ca prea curata e.... :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii sapca ai pus-o sa faci poza nu? ca prea curata e.... :ha: :ha: :ha: Bineinteles! Of course ca e de show!!! :ypu Si daca vrei sa mori de ciuda....si ciorapul stang era....hmmm...curatsel! :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii asa ma uitam si eu la poza unde am iesit in asfalt si mi-am zic ca nu sint prea murdar....dar doar pentru o secunda....dupa mi-am dat seama ca m-au schimbat de haine dupa ce mi-a bagat Razvan noroi si in casca telefonului din buzunarul inchis cu fermoar :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Decembrie 16, 2008 Partajează Postat Decembrie 16, 2008 Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii Bravo, frumoasa iesire! :1 www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate