Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii

Vali alias Babu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 253
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: O noua iesire Curtea de Arges 13-14 DEC poze&impresii

@ pt Alfonso - nu prea stiu cum functioneaza un Isuzu, dar ai reductor pe masina aia? Nu de alta, dar mereu m-am intrebat de ce mi s-a parut ca la toate coborarile ai mers doar pe drive.

Masina are reductor si am coborit toaate pantele cu reductor si "lock" bagat dar cauza cauciucuri aia "africani" masina nu avea aderenta si ai alunecat pe toate pantele :P.

Cu cauciucuri "decenti" masina avea coborat fara probleme dar asa..... sunt din Luni ca caut disperat cauciucuri :ha: :ha: :ha:

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

inaugurarea santului :h5

asscultai Gipsy Kings :P :P

Pacat ca nu a tras nimeni pe film momentul cand eram eu in sant. Sa vedeti aclo muzica. Oricum filmul nu putea fi "ascultat" decat dupa 12 noaptea :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

inaugurarea santului :h5

asscultai Gipsy Kings :P :P

un folder intreg de muzica ajunsese la Gipsy Kings am si ac/dc dar din pacte nu ajunsese la folderul respectiv cardul e plin 4gb de muzica nu cred ca apuc sa-l ascult tot. promit ca bag ce-ti place tie dar numai spune-mi si voi cauta pe cardul ala din masina! :F

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

astea da....dar cum facem cu transportul?

Ne strangem mai multi si facem transportul cu paletii

Cred ca are in jur de 10Kg unul, deci 40Kg setul de 4 buc.

Daca ne strangem 10-15 doritori deja e simpla treaba

Worldscape baga niste idei-pe la sfarsitul lui Ianuarie sa vedem cati doritori sunt si sa trimitem comanda

HEM sa ma treci si pe mine pe lista te rog daca se rezolva cu transportul,arata foarte bine.

Toyota LandCruiser120

kamikaze offroad team

Link spre comentariu

Foarte frumoase pozele, bravo Stress. Pacat ca nici din poze nici din filme nu se poate vedea cat de rele erau pantele alea la coborare. Oricum foarte tare iesirea :ypu :ypu

Suzuki Samurai '90 "Stuka"
Link spre comentariu

asa ma uitam si eu la poza unde am iesit in asfalt si mi-am zic ca nu sint prea murdar....dar doar pentru o secunda....dupa mi-am dat seama ca m-au schimbat de haine dupa ce mi-a bagat Razvan noroi si in casca telefonului din buzunarul inchis cu fermoar :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare