zamluc Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Aveti grija ce-L rugati pe Dumnezeu,ca poate chiar va da.Sintetizat,cam asta-i la mine,de la kart la card taho.Ma `namolesc numai la vanatoare sau pescuit si asta fara nici o placere.O afacere cu tuning auto inceputa acum 5 ani a redevenit hobby pe criza asta.Am de 2 ani Toyota din attach.,pe care n-am mai apucat s-o tunez pentru off.,da poate si asa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zamluc Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor SARBATORI FERICITE ! zamfir lucian,46ani,Bacau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SANDUZZO Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare la toata lumea! ma numesc Iannis sunt din bucuresti,33 ani! de curand am aflat despre acest forum si am vrut sa fac si eu parte din comunitatea 4X4! masinile mele sunt toyota land cruiser 120,3000 cmc,D4D,fab 2007,Toyota Landcruiser HZJ 73 4,2,fab 1991! le folosesc la vanatoare,drumetii montane,imi tractez skyjet-ul,salupa o sessa islamabada,si atv-ul! ma bucur sa fiu printre voi! cu stima si respect pentru toti membrii forumu-lui!!! Iannis!!!:cl:W TOYOTA LC V8-4.5 TOYOTA COROLLA-TOYOTA AVENSIS TOYOTA HILUX 3.0-TOYOTA LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kata Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Cred ca am uitat sa ma prezint!!Ma numesc Catalin, imi plac mult masinile de teren si motocicletele, ma dau cu cele pe care le am, dar totusi nu ma pot descrie maniac=bolnav. Accept si-mi insusesc pareri diferite de ale mele, dar numai daca sunt argumentate corect, deci nu-mi plac A TOT STIUTORII=FRUSTRATI si evit discutiile cu o astfel de "medicatie" evident din ratiuni de oboseala inutila. M-as bucura sa contribui pozitiv la "luminarea" fratilor de suferinta, dar mai ales sa invat ceea ce nu stiu in materie de off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI MIKY Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare,ma numesc Adi,sunt din Viseu MARAMURES,sunt posesorul unui JEEP WRANGLER TJ (98).Sunt pasionat de off road,din pacate momentan doar pasionat deoarece nu prea am pe unde sa ma bucur de jeep-ul meu....sunt in FLORIDA si duc dorul muntilor,dealurilor de acasa.... Cu aceasta ocazie va doresc la toti un CRACIUN FERICIT si un AN NOU FERICIT.... Ma bucur ca ma aflu printre voi aici pe forum si sper ca in viitor si pe teren! PS(am sa va prezint si proectul meu la sectiunea JEEP) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutlatcu Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit. Ionut Latcu, Oradea. pasionat de speologie (pe care o practic de peste 10 ani), salvari din pestera, offroad si alte "chestii" extreme. Posesor (impreuna cu sotia) de Toyota Hilux 2,4 si sper in cel mai scurt timp sa achitionez un utilaj pentru offroad. In rest, mereu la inaltime si pe drumuri datorita jobului pe care il am (alpinist utilitar). Dispus sa dau o mana de ajutor in actiuni umanitare sau de salvare. Numai bine si pe curand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor va salut pe toti ! sunt colegul de echipaj al johannei_vonR , am privilegiul sa fiu foarte bun amic (invitat fiind de ei sa particip la iesirile lor) cu membrii x3m offroad club rm. valcea fac parte din echipa de " taietori,sudori,mecanici...brainiaci-maniaci..." care au construit m-ul denumit "1949 haiducii muscelului " nu am pretentii mari de offroader insa daca ma uit un pic in trecut cred ca am avut vreo citeva masini 4x4 ,si de asemenea imi amintesc cu placere ca am calcat cu roata multe carari de munte inca din anii '85 de cind practic am dobindit carnetu' sunt bucuros sa fiu inclus cu permisiunea voastra a tuturor in comunitatea "forum club 4x4" cu prilejul sarbatorilor SANATATE SI LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roger Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor impatimitilor 4x4 si nu numai! Ma numesc gabi,am 32 de ani, sunt din constanta,proaspat posesor al unui terrano 2, din 2002, verde, 5 usi, 2,7 tdi. Am cumparat masina de doua saptamani si deja am facut 3 operatiuni de salvare, prima cam cu frica, un sprinter intepenit pe aratura, a doua traversarea unei cariere de piatra unde noroiul ajungea la praguri si a treia tractarea unei dacii dintr-un morman de zapada unde fusese aruncat de un derapaj, cu toate astea sunt multumit de utilaj, un pic zgomotos la rulare, dar una peste alta e ok. Mai posed si un atv, polaris de 500 cmc, cu care am inceput sa simt gustul plimbarilor alaturi de gasca din constanta. Ma bucur sa vad ca sunt asa de multi oameni impatimiti ai " plimbarilor" in natura. Mult succes tuturor si sarbatori fericite, ca tot este sezonul.... nissan terrano 2, 5 usi, 2002, 2,7 tdi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luci Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor salut eu sint Lucian sint la inceput am un trial si o umanitara la activ dar am sa adun cit mai multe evenimente pot cu cazanul meu Editat Decembrie 25, 2009 de luci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Craciun fericit si un An nou la fel. Numele meu este Budai Manuel Liviu am 36 de ani si sunt din Tg.Ocna jud Bacau. Mi-am dorit dintotdeauna un 4X4 si am inceput cu un ATV Bombardier de 800 care m-a satisfacut din toate punctele de vedere dar pe care din pacate nu-l puteam folosii cum as fi vrut si iarna si deci sunt fericitul posesor al unui Mitsu Pajero V20(cel scurt) din 96 pe care vreau sa-l echipez offroad el fiind ca si din fabrica fara modificari. sper dupa sarbatori sa-l incalt macar si sa-i pun un troliu. Pe langa pasiunea de offroad mai am o ''PROBLEMA'' jucariile cu telecomanda fiind posesor de un 4x4 cu telecomanda motor termic de 4,6cc si un elicopoter Typhoon electric. Lucrez Chief engineer pe o platforma de foraj iar dragostea de apa m-a impins sa-mi iau un jet ski YAMAHA de 104 cai. Cam astea fiind spuse daca ajungeti in zona mea inainte sa ajung sa va cunosc la vreo competitie vreau sa va spun ca zona in care locuiesc este perfecta de offroad de la moderat la extrem iar numarul meu de telefon este 0745802524 iar adresa de mail este: budaimanuel@yahoo.com. Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusMKV Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , Ma numesc Marius , am 26 de ani si sunt din buzau. De curand am inceput sa prind drag de tot ce inseamna offroad si m`am decis sa imi iau si eu un utilaj dar intai trebe sa scap de coaja mea. Dar c`am atat despre mine. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si multa sanatate ca restu le facem noi.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanel2008 Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , Ma numesc Marius , am 26 de ani si sunt din buzau. De curand am inceput sa prind drag de tot ce inseamna offroad si m`am decis sa imi iau si eu un utilaj dar intai trebe sa scap de coaja mea. Dar c`am atat despre mine. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si multa sanatate ca restu le facem noi.. Mariuse bun venit! Sa inteleg ca te'a prins virusul si pe tine? De la golf V la offroad e ceva sa stii. Numai de bine! Things I like about the X5. 1. Design 2. Engines 3. Comfort 4. Fun to drive 5. 7 Seats I would never take an X5 to serious off-road, for? that I got a Suzuki Vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusMKV Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Razvan , sa stii ca m`am plictisit si de golf.. Un unchi de`al meu are o vitara si cand am vazut ce poate m`am indragostit instant :fk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dangolesti Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor dangolesti, in traducere libera : Dan Popescu din Ploiesti, proaspat posesor a 58 de ani si eternul posesor al fiului sau, Andrei Popescu precum si a nepotului, Plitz. Nu stiu ce capacitate au cele doua agregate dar sigur sunt de viitor si ma mandresc cu ele. in curand (la 1 martie 2010), voi fi posesorul a 30 de ani de cadavru didactic universitar la facultatea de geodezie din bucuresti; cu asta v-am spus (discret, sper) de ce 4x4. Despre cazanul propriu precizez ca cele 2 patrol-uri ale lui andrei, sunt in indiviziune fortata : eu merg cu cel ce nu-i trebuie lui, dar este valabila si reciproca. avand in vedere perioada in care ne aflam va doresc sanatate si un dram de noroc in viata. restul, fie sunt "fiare" si daca se strica le reparam fie sunt bani si noi i-i facem pe ei si nu ei ne fac pe noi. am urmarit site-ul de ceva vreme asa ca pot sa spun :10 si :rsp Editat Decembrie 27, 2009 de dangolesti si ceva poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Plitz Postat Decembrie 27, 2009 Partajează Postat Decembrie 27, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutam, bine ai venit . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marniva Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma numesc Henter Marius, sunt din Brasov, am 45 ani si sunt fericitul posesor al unei Lada Niva fabricatie 2007 care mi-a adus mari satisfactii atat in rallyraid cat si in viata cotidiana. Imi plac: sportul, natura si muzica. [ATTACH]59730[/ATTACH] [ATTACH]59729[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mihai toader Postat Decembrie 28, 2009 Partajează Postat Decembrie 28, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Domnilor va salut, Numele meu este Mihai Toader, locuiesc in Chiajna, sunt casatorit, am doi copii iar profesia este jurnalist. Din 8 decembrie sunt posesor de suzuki vitara din '95 de 1,6 cmc, 16 valve, pe care am inscris-o in circulatie :ypu. Desi nu este prima masinuta 4x4 din patrimoniul personal, the first one fiind o Honda CRV, pe suzi am visat-o si am adorat-o inainte de a o avea. Luni de zile am scanat mobile.de in cautarea unei gheise pe placul meu. Zadarnic. Un prieten din germanica m-a amagit ca-mi va aduce una:a adus doua ligheane cu tablele fluturand precum aripile migratoarelor. Pentru ca exasperasem familia cu obseia mea numita vitara am decis sa cumpar una de la vanzatorii indigeni. Demers finalizat la inceputul acestei luni. Cu un important sacrificiu financiar. Marturisesc ca sunt la inceput de drum in privinta off road-ului dar sunt decis sa merg pana la capat. Prin urmare sunt onorat ca am fost acceptat intr-o companie selecta si profesionista, fapt ptr care va multumesc. Voi reveni cu detalii despre suzi si evident cu foto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tartales Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare sunt posesorul unui land rover ,modelul range rover 2,4 td an 90 am fost la cateva concursuri cu el si sper sa ma mai tina........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TaifunOffroad Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Gabi si am inceput la constructia propriei masini de offroad extrem http://i914.photobucket.com/albums/ac342/TaifunOffroad/Taifun%201/Taifun.jpg www.taifunoffroad.ro www.teamdakarromania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nivareloaded Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut si bine v-am gasit! Numele meu este Bulareanu Gabriel sunt din Baicoi Prahova, nou posesor de niva si foarte incantat de masina! Poze in curand, masina este inca in service pentru mici reparatii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mihai toader Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Asa cum am promis in topicul de prezentare revin cu foto. Reamintesc: este vba despre o vitara din '95 de 1,6 cu 16 valve. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mk2 Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea! Numele meu este Razvan Cardoneanu, sunt din Iasi, am 30 de ani si de o luna sunt fericitul proprietar al unui pajero 2 din `95, achizitionat dupa indelungi cautari din tara frate sau sora cu noi, germania. In prezent masinuta este exclusiv de asfalt, dar sper ca, in curand, sa o transfor, macar cat de cat, intr-o masina de tura. Cu scuzele de rigoare, cel putin pentru moment, pentru lipsa pozelor, pentru ca tot suntem in perioada sarbatorilor va zic bine v/am gasit si la multi ani. Razvan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
poiuy Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Numele este Ovidiu Fodor, si sunt din Oradea. Am un Suzuki Vitara '92, pe care incet, incet incerc sa il modific, cu ajutorul unora dintre voi, sper. Deocamdata i-am refacut doar o parte din tablarie, era destul de ruginita, montat un bullbar si schimbat cauciucuri cu unele de offroad (BFGoodrich Mud Terrain). In viitor ma gandesc si la un hilift, troliu, etc, insa toate dupa buget. Ovidiu Land Rover Defender 90 '97 BMW 320d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
XDYE Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Dan, sunt din Bucuresti la anul implinesc 23 de ani, nu posed inca o masina 4x4, dar sunt aici ca sa adun cat mai mult informatii in vederea achizitionarii uneia. La Multi Ani si multe bucuri in anul ce vine! Dan Mazda 3 Sedan 1.6i StormyBlue B-69-WZY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jungle jump Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Topic de prezentare a membrilor Hello sunt nicu 30 ani din BUCURESTI,recent posesor de toyota hilux surf a doua generatie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate