Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Salutari de la Sibiu

Salutare tuturor.Ma numesc Emil,din Sibiu,casatorit 37 ani.Sunt inregistrat de anul trecut,am studiat diverse discutii,am ajuns la concluzia ca este un forum care ma reprezinta si are la baza bunul simt .Felicitari moderatorilor faceti o treaba buna,l-as remarca nu in ultimul rand pe Max care da dovada de mult profesionalism.Sa revin la mine.Practic sporturi murdare,enduro in special in sezonul cald si offroad din pacate ocazional.Insa anul acesta sunt hotarat sa particip mai des la intalniri,poate si ceva competitii prietenesti.Am avut mai multe tipuri de masini de teren insa m-am oprit la Toyota LJ73 din 90 si Toyota BJ40 ,3,0 Diesel din 80 pe care o ador dar tre sa lucru un pic la tabla.LJ 73 este echipata de subsemnatul cu tot ce are nevoie si dupa ce i-am montat un turbo de audi A6 2.5 tdi plus un intercooler de Subaru,ma declar in sfarsit foarte multumit de puterea motorului 2,4 td care este considerat de multi prea lenes.Va salut inca odata pe toti din tinutul ciobanilor.

Editat de Milan
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Topic de prezentare a membrilor

Bun venit Emil. Ma bucur enorm cand mai vad un 40 in Romania. :W:ypu. Eu nu am reusit inca sa imi iau una dar nu ma las. Am ratat de doua ori ocazia pana acum.

Gasesti aici diverse elemente de caroserie.:

http://coolfj40.stores.yahoo.net/bodyparts.html

Poti sa vorbesti cu @gyborg2000 ca sa ti le aduca.

Eventual sa imi spui si mie daca ai nevoie de ceva piese care tin de mecanica.

Bafta si spor la restaurat. Ca merita. :grin:

Link spre comentariu

Multumesc Max pentru primirea calda si pentru ajutorul de care chiar am atata nevoie.Daca am nevoie de sfaturi in restaurarea BJ-ului sper sa pot apela fara sa deranjez prea tare.Toata stima.

Link spre comentariu

Salut

Ma numesc Radu si am peste 40...:cr

Sunt mai nou venit pe aici dar am tras doar cu ochiul pe gaura cheii si am ascultat la usa pana acum. Acu' mi-am facut curaj si am intrat.

Nu am INCA vreo jucarie de off-road desi conduc un Nissan Pathfinder R51 din 2005. Si inca nu am de gand sa-l tranform in monstru desi i-am facut un upgrade de putere la 205CP si filtru K&N. I-am pus si statie radio ca sa am cu cine vorbi pe drum.

Acum caut ceva cu care sa ma plimb pe carari de munte fara totusi sa ma bag la concurs. Imi place un anume Samurai dar care nu s-a lipit de mine din cauza de pret. Mai am in vizor un Wrangler dar sa vad daca raspunde solicitarilor de pret. La inceput cochetam cu un ATV dar why ride a donky when you have the money for a horse?. Asa ca la aceeasi bani poti merge linistit cu o masina. In concluzie sunt la capitolul cautari asa ca o sa stau mai mult pe acolo.

In rest am un job frumos dar stressant rau asa ca nu caut adrenalina ci relaxare.

Numai bine si ne mai vedem...

Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/
Link spre comentariu

Salut,

Catalin, 26, nuci-ilfov.

"Pasiunea" mea sunt adevaratele utilaje: Tractor Hurlimann H6190, 1996, 190cp, 3 blocante , 27 viteze inainte(27 `napoi), Electronic Power Shift. Tractor New Holland -Ford 7740, 1998, 100cp, 2 blocante, 16 viteze inainte (16 `napoi), Electronic Semi-Power Shift.

De curand am cumparat un Nissan Terrano 2, 2001, 2.7, 125cp.

Si pentru mini-extreme am un HPI E-Savage.

Toate 4x4.

Bafta la toata lumea. :tk

:tk Nissan Terrano 2, 2001, 2.7tdi, 125cp.:dr1
Link spre comentariu

mai intii salut pe toti membri acestui forum!!! Ma numesc Muntean Marin am 41 ani sint din Sighet,vicepresedinte si fondator al clubului sportiv CLUB ENDURO SIGHET,am inceput dupa cum v-ati prins pe doua roti si am ajuns la patru,bineinteles dupa doua accidentari urite.Deci de cinci ani m-am virusat cu acest sport extrem si probabil voi continua mult si bine.Doresc sa fac parte din aceasta comunitate. Multumesc anticipat ! Masina mea este in prezent toyota care e la vinzare,intentionez s-mi iau alta un nissan patrol 4,2 benzina

LPIC5410.JPG.2f343f5c34c34c650afaf065eec30a07.JPG

Link spre comentariu

Dupa doua luni cu nopti pierdute pe forumul asta, si dupa o achizitie -Suzuki Samurai SJ50V de la Kamikz forumist si el, vreau sa va salut, si sa apreciez eleganta si spiritul acestui forum. Doamne ajuta, tot asa sa ramina.

Ovi, casatorit, stabilit in Timisoara, inginer de multinationala, cu hobby-uri garla. De la pescuit la pilotat trecand prin bicicleta, ski, barci, pesteri si mai nou 4x4.

Tara preferata - Croatia

Masina preferata - BMW 530

Bautura preferata - Berea, spritzu, zmeurata, visinata, afinata, zaibaru, rachia. variabil. dupa anturaj si starea stomacului. Plin sau aproape plin.

Femeia favorita - unguroaica, sarboaica, ardeleanca, nui bai, numa' "ioai" sa stie a spune. Glumesc. Bineinteles - NEVASTA.

Pasiunile in care am recidivat s-au lasat si cu niste hartii cu care ma laud:

Licenta ULM 2 Axe - Motodeltaplan - expira, trebe reinoita

Certificat International de Competenta (ICC) pt conducerea ambarcatiunilor de agrement cu vele si motor Clasa D si C.

Am in vedere si un certificat PADI si daca ma tine sanatatea si buzunaru visez la un PPL.

Va salut si sa ne vedem sanatosi pe coclaurile patriei.

Link spre comentariu

In primul rand vreu sa imi cer scuze de intarzierea cu care imi fac prezentarea, "dar se mai intampla :grin: .

Am 25 de ani sunt din Cluj si sunt proaspatul posestor unui Wrangler Yj din 91 cu L6 4.0 Ho. Din cate am vazut e umpic inaltat si are in picioare Bp pneus Cross Country pe 15 si care sper sa nu ramana in stadiul asta prea mult timp :wink: .

nu as fi crezut vreodata ca, sa ii spui cuiva " ne vedem intr-o gaura cu namol " , poate fi o urare buna :banana .

Pai....... sa ne vedem intr-o groapa namoloasa sau pe un mare bolovan .

Link spre comentariu

Vizitator geobyte

Buna seara .Salutari tuturor.Ma numesc George,sunt din Iasi,nu posed un 4x4 ,in schimb exploatez 2 modele:Jeep Cherokee(1998) si Nissan Terrano II 2,7 TDI ambele.Sincer mai multumit sunt de Jeep.Am participat ca si sponsor la ultimul concurs de asta toamna din Iasi(Iaşi Adventure Raid 2009) unde am fost impresionat de caracterul si forta participantilor. In prezent ma ocup cu sisteme de comunicatii,asadar am sa incerc sa va fiu de folos in acest domeniu.Oricum voi fi alaturi de voi si la urmatoarele editii ale concursurilor organizate la Iasi si poate nu numai aici. Asadar :br tuturor si :2dr. Era sa uit,foto inca nu am cu masinile dar sa stiti ca arata f bine .

Link spre comentariu

Buna seara .Salutari tuturor.Ma numesc George,sunt din Iasi,nu posed un 4x4 ,in schimb exploatez 2 modele:Jeep Cherokee(1998) si Nissan Terrano II 2,7 TDI ambele.Sincer mai multumit sunt de Jeep.Am participat ca si sponsor la ultimul concurs de asta toamna din Iasi(Iaşi Adventure Raid 2009) unde am fost impresionat de caracterul si forta participantilor. In prezent ma ocup cu sisteme de comunicatii,asadar am sa incerc sa va fiu de folos in acest domeniu.Oricum voi fi alaturi de voi si la urmatoarele editii ale concursurilor organizate la Iasi si poate nu numai aici. Asadar :br tuturor si :2dr. Era sa uit,foto inca nu am cu masinile dar sa stiti ca arata f bine .

Hai noroc George si sa ai grija de statiile noastre - cum ai mai si facut-o dealtfel; bine ai venit si sa ne vedem in padure sanatosi.:h5

Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare !

------------------------------------------------

Link spre comentariu

Vizitator ulise

Multam' Max.

Numele meu este Nicusor Banica. Sunt din Bucuresti, am 35 de ani. Sunt, de curand, posesorul unui Suzuki Vitara SWB, 1.6 JLX, model 1996. Sunt novice in domeniul off road. Imi place mult sa sofez, dar mereu mi-au placut masinile cu adevarat de teren. Nu ma pasioneaza masinile sport, viteze etc.

Masina mea, botezata Ronin, urmeaza sa primeasca un SL si anvelope MFG Mud. Intentionez sa fac cu ea doar drumetii...dar cine stie ce va mai urma...

Pe acest forum m-a adus Edy( air_wolf), caruia ii multumesc pentru asta.

Va salut pe toti si sper sa ne si cunoastem.

PS: poze nu stiu sa atasez aici, am momentan una la avatar, o poza facuta de cel ce mi-a vandut masina.

Editat de ulise
Link spre comentariu

Sa ma prezint si eu, ca asa-i frumos.

Paul din Bucuresti, aproape 21 de ani, adus pe forum de Edi ( Ruff ryders ), motociclist de mic copil si posesor actualmente de Toyota Hi-lux ( NO LUX ) Xtra Cab din 2003 cu putine modificari aduse. Inainte si in paralel cu `yota, am avut si un Land Rover Discovery 2 din 2001.

Incerc sa bag si niste poze daca mai gasesc prin calculator si bine v-am gasit !

Link spre comentariu

Salut,

Catalin, 26, nuci-ilfov.

"Pasiunea" mea sunt adevaratele utilaje: Tractor Hurlimann H6190, 1996, 190cp, 3 blocante , 27 viteze inainte(27 `napoi), Electronic Power Shift. Tractor New Holland -Ford 7740, 1998, 100cp, 2 blocante, 16 viteze inainte (16 `napoi), Electronic Semi-Power Shift.

Toate 4x4.

Salut bine ai venit tot Catalin imi zice si mie superi tari tractoarele imi doresc mult sa merg cu asa ceva cand eram mic mai mergeam la tara cu Universal 650 :ha: zis si distrugatorul de rinichi.

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Salutari din Germania

Salutari tuturor!!Numele meu este Adrian Capatina , am 31 de ani si sunt din sibiu (acum stabilit in Germania).In vara am cumparat o Frontera pentru tatal meu si am iesit si eu cu ea, pe drumurile greu accesibile, de pe langa lacurile la care mergeam la pescuit.Asa am descoperit o noua pasiune :off road-ul.Momentan nu detin o masina de teren dar doresc sa-mi cumpar una si sfaturile voastre m-ar ajuta enorm.Va multumesc anticipat .Sper sa nu fiu luat la misto ca pe alte forumuri.

Link spre comentariu

Vizitator ciumy

Salutare !!

Ma numesc florin alias ciumy a.k.a. martin :P si locuiesc in bucuresti. imi doresc sa ma alatur voua doar dupa ce prind ceva experienta :) si cand o sa am cu ce pt ca momentan sunt doar un spamer pe acest forum :P

Link spre comentariu

Salutare..Liviu ma cheama, am un Patrol Y61..si incet incet o sa il trasform pt un soft offroad. Trebuie sa ajung cu el la pescuit si la schi si pe unde mai cred eu ca sunt locuri frumoase de vazut.

Respect tuturor..

Life is like a roll of toilet paper. The closer to the end you get the faster it goes!
Link spre comentariu

Vizitator dragu

Ma numesc Dragu si locuiesc de 2 ani in Curtea de Arges parasind un Bucuresti in care mi-am trait viata activa. Din 1970 am masina, nu aceeasi bineinteles dar din cate am avut, acum la batranete m-ar atrage un 4x4. Din acest motiiv sunt curios ce se face cu asemenea "taur" chiar daca nu cred ca o sa ma vad la un traseu de munte dar la varsta mea nu ma mai pot da mare decat cu un 4x4 !!! Poate am sa pun intrebari tampe, poate sunt caraghioase va rog sa aveti indulgenta fata de un biet batranel !! Multumesc.

Link spre comentariu

Bun venit unui Senior si va dorim succes in a gasi acel "taur" docil care sa va poarte pe drumuri fara griji ! :h5

“If you want to see Africa bring a Land Cruiser, if you want to meet the people bring a Land Rover”
Link spre comentariu

Salutare din partea unui nou membru al familiei Club 4x4.

Ma numesc Marian, sunt din Craiova de profesie inginer mecanic si posed o Lada Niva 1700i 4x4, casatorit, un baiat de 7 ani.

Sunt un incepator in materie de offroad, dar sper ca prin ajutorul vostru voi progresa.

Am investit destul de mult in aceasta "masina" si cand am vazut ce fac si cum se comporta adevaratele masini sunt foarte dezamagit.

Voi pune si poze in viitorul apropiat.

Un intelectual rezolva problemele.Un geniu le evita. -Einstein-

Link spre comentariu

Vizitator roataderezerva

Salutare la toata lumea cu si fara 4 X 4.

Ma numesc Florin si sunt din Bucuresti deocamdata am in dotare un 2 X 4 permanent :) si sper sa fac un upgrade la 4 X 4 .

Respect.

Link spre comentariu

Salut,

Catalin, 26, nuci-ilfov.

Toate 4x4.

Welcome.

PS: Am si eu un E-Savage

Defender 110 TD5 alias "Foca"
Link spre comentariu

Salutari tuturor de la Offenbach ! Ma numesc Sorin am 25 de ani sunt de ceva vreme inregistrat pe acest forum (scuze de intarziata prezentare), timp in care m am informat, documentat si ''salivat'' dupa un 4X4 (nopti in sir) si cu ajutorul unui coleg/sfatuitor/prieten (Patrolator):tk am achizitionat si eu un Nissan Patrol Y60 scurt din '92 + multe accesorii ...:banana

Un forum Extraordinar cu oameni extraordinari +++multe informatii utile:br.

Va multumesc!

:h5:2dr

NISSAN - Y60 - BIVOLU' :wink:
Link spre comentariu

Salutari tuturor de la Offenbach ! Ma numesc Sorin am 25 de ani sunt de ceva vreme inregistrat pe acest forum (scuze de intarziata prezentare), timp in care m am informat, documentat si ''salivat'' dupa un 4X4 (nopti in sir) si cu ajutorul unui coleg/sfatuitor/prieten (Patrolator):tk am achizitionat si eu un Nissan Patrol Y60 scurt din '92 + multe accesorii ...:banana

Un forum Extraordinar cu oameni extraordinari +++multe informatii utile:br.

Va multumesc!

:h5:2dr

:W

Bun iesit din "anonimitate" Sorin. Sa-ti folosesti mult si cu placere monstrul.

Si nu uita:

This vehicle has no brain,

USE YOUR OWN!

:h5

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

hellloooo :2dr ...sunt florin , sunt din brasov,am 27 ani, si sunt de meserie muzician. cu noroiul am inceput acum 2 ani pe 2 roti, cu un ktm exc, am participat la ceva competitii de enduro, iar acum am luat un jeep, sa incerc si pe 4 roti. depsre masina nu va pot spune prea multe, ca nu ma pricep la detalii, e un jeep cherokee 4l, are un chit de inaltzare de nu stiu cat, are roti pe 33" are blocant pe fatza si pe spate, punti dana nu stiu numarul, :)) ii mai trebuie un troliu si e bun de dus pe deal. sper sa pot pune si o poza cu el. l-am luat de la Marius Lupu, iar acum trece printr-o revizie generala. o sa va povestesc mai multe cand o sa mai invatz una alta de la marius. pana atunci asteptam ghioceii sa mergem pe dealuri sa-i culegem. spor in tot ce faceti.

Editat de jazzboy
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare