Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Am mai scris cate ceva pe forum dar abea acum am citit regulamentul si am zis sa trec si eu pe aici. (Scuze pt. intarziere)

Mi-am luat de vreo trei luni un suzuki vitara 1.6 8v si sunt tare mandru de jucaria mea. Forumul mi-a fost de mare folos pt. tare multe probleme de care m-am lovit cu Vitara mea.

Am de gand sa o pun la punct (masina este din 1994) si deci voi avea destul de mult de lucru dar o fac cu multa pasiune -a devenit chiar a doua sotie (dupa parerea primei)- asa ca nu o consider o munca.

Sunt Claus din Reghin nu mare pasionat de off-road ci de drumetii montane si de ski -pentru accesul mai rapid pe munti mi-am luat vitara

Claus din Reghin

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator popso

Buna!

Ma numesc Sorin(popso) si sunt posesor al unui Jeep GC WJ 2.7 CRD 2003.

Masina asta ma ajuta si in o alta pasiune a mea, radioamatorismul.

Bun gasit tuturor membrilor club4x4!

Link spre comentariu

salutare tuturor

salut,

ma numesc Adi Oros,sunt clujean de loc,locuiesc in Calgary,Alberta,Canada si sper curand sa pot zice ca a fost "doar" o vacanta pe meleaguri americane.Am 31 de ani si nou proprietar de Jeep.Demult mi-am dorit o masina de offroad veritabila,iar acum se pare ca am putut sa o achizitionez.E vorba de un Jepp wrangler unlimited rubicon model 2011,galben si cu numele de "Manuela Stoenica"..nu intrebati de unde vine ca nici eu nu stiu,dar pe scurt...Manu'.Mai ramane doar de "convertit" tot ce se poate pe ea pt a o face chiar tank.Imi pare bine ca am gasit un loc in care iubitorii de sporturi 4x4 se aduna si sper ca in viitorul apropiat sa pot participa si eu alaturi de voi in evenimentele 4x4 din romania.

toate bune,

Adi

"IF YOU CAN READ THIS ROLL ME OVER!!!"

2011 JEEP WRANGLER UNLIMITED RUBICON,Warn Powerplant HD,AEV snorkel,Bushwacker corner guards,SmittyBuilt SRC rocker guards,bari fata+spate Rugged Ridge XHD cu storage ends si tire carrier,CB radio Midland 5001z+antena 4feet Firestick.

2008 SUZUKI BOULEVARD M50-MOTO

2008 Chevrolet Express 2500 cargo

Link spre comentariu

Salut toti posesorii de masini 4x4 si pe toti ceilalti .

Sint Aurelian din Timisoara conduc un Nisan Patfhinder din 2007, sint pasiont de masinile de teren dar nu ma prea pricep la ele, cu ajutorul celor mai experimentati , care vad ca exista aici sper sa cistig si eu din experienta lor.:br

Link spre comentariu

Va salut, ma numesc Dan si locuiesc in Bucuresti, am 38 ani, profesia economist, de curand sunt posesorul unui Suzuki Samurai fabricatie 1991 de care m-am indragoastit:grin:

sunt pasionat de off road si iesiri in natura

Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost.
Link spre comentariu

Salut pe toti utilizatorii forumului;sunt Navigator si sunt pasionat de masinile Toyota Hilux,am avut mai multe modele fabricatie 1991-2005 iar acum am un Vigo din 2009.Urmaresc forumul de ceva timp si in final am decis sa devin membru ca sa pot purta discutii cu oameni cu pasiuni comune.

Link spre comentariu

Salut pe toti utilizatorii forumului;sunt Navigator si sunt pasionat de masinile Toyota Hilux,

Salutare :h5

Pune si tu niste poze cu camionu' sa-l vedem si noi.

Ex Toyota Hilux 2.5 D4D - 2009 - furat in 04.04.2012.

Fiat Stilo 1.9 Multijet - 2006

Link spre comentariu

Vizitator florin047

:2drSalut tuturor membrilor, sunt Florin, nu am inca un 4x4 dar intentionez sa-mi iau in viitorul apropiat deaceea urmaresc topicurile in general ca sa stiu pe ce sa ma axsez. Ptr inceput ma gandeam la un Vitara 4x4 deoarece este mic nu consuma mult si ma ajuta si'n plimbarile dese la munte. Sicer pentru asta as vrea mai mult, dar am timp sa ma decid . Cam atat momentan si va doresc un an nou fericit si fara evenimente in trafic:cl

Link spre comentariu

salutari!

sunt un posesor de samurai, cu ajutorul acestui forum am reusit sa aflu cate ceva despre aceasta masina, mi-am cumparat cauciucuiri de noroi si sper sa particip la iesiri!

:tk

off-road nucsoara

on-road vama veche

Link spre comentariu

Salutare tuturor membrilor. Sunt proaspatul posesor al unui SUV Land Rover Freelander, 1,8 benzina, din 2005. Renumele Club 4x4 m-a facut sa ma inscriu pe acest forum si cu toate ca Freelanderul nu este facut pentru offroad, poate oricand sa devina inceputul unei pasiuni.

Land Rover Freelander 1.8i 86KW (117HP) 2005
Link spre comentariu

Vizitator spiri439

salut ma numesc Vlad Silviu Alexandru si detin un Range Rover Sport din 2006 motorizare tdv6 m-am inscris pe forum sa invat mai multe despre 4x4

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Sorin, sint din Maramures, am 34 de ani, profesie economist si imi plac tare mult iesirile in natura.Sint in cautarea unei masini de teren, gen Suzuki Vitara,Jimny,Daihatsu Feroza pentru a o cumpara si m-am inscris pe acest forum pentru a invata mai multe despre acest domeniu.

Sa aveti parte de drumuri frumoase.

Link spre comentariu

Buna! Numele meu este Roxana si sunt de curand posesoarea unui Land Rover Freelander TD4. Ma bucur mult ca am descoperit acest forum foarte util posesorilor de 4x4. Sper ca pe viitor sa ma ajutati in identificarea posibilelor probleme aparute. Va salut pe toti!!!:wink:

Link spre comentariu

Buna! Numele meu este Roxana si sunt de curand posesoarea unui Land Rover Freelander TD4. Ma bucur mult ca am descoperit acest forum foarte util posesorilor de 4x4. Sper ca pe viitor sa ma ajutati in identificarea posibilelor probleme aparute. Va salut pe toti!!!:wink:

bine ai venit

:top se mareste gasca in B.M :grin:

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

Salut

Va salut ! Numele meu este Adrian si sunt nou printre voi. Mi-am luat de curand un Jeep Grand Cherokee Limited din '97 motor 2500 cmc TD. Nu ma pricep prea tare la 4x4 deci o sa va cam stresez cu intrebari, sper sa fiti intelegatori:h5

Numai bine

Link spre comentariu

Vizitator calyn

Salut, sunt Calin, din Craiova, am 32 ani, am o mica afacere in domeniul reciclarii deseurilor, pasionat de offroad, dar din pacate momentan detin un Chevy Captiva, care nu are nici in clin, nici in maneca, cu offroad-ul. Sper ca acest lucru sa se intample cat mai curand si, dupa ce voi mai invata cate ceva, sa ne vedem in namol si nu numai (oriunde, dar nu in oras). Tot respectul pentru ceilalti membrii.

Link spre comentariu

Vizitator calyn

Salut, sunt Calin, din Craiova, am 32 de ani, sunt pasionat de offroad, dar, din pacate, momentan, detin o Chevy Captiva, care nu are nimic in comun cu offroad-ul. Sper ca acest lucru sa se schimbe (imediat dupa ce o vand) curand. Salutari tuturor membrilor.

Link spre comentariu

Cand am aflat ca 4x4 nu inseamna doar 16, de fapt tocmai fusesem virusat...

Cristi, 32, Oradea...

Salut toti off-road-erii acestui forum cat si pe cei ce mai ocupati "in teren".

Va citesc de mai multa vreme si va urmaresc cu invidie pozitiva noroielile caci eu n-am avut inca sansa sa detin un off-road veritabil. Dar mai important e ca-mi doresc foarte mult unul. Si-l voi avea in viitorul nu foarte indepartat, poate si cu ajutorul vostru. Am avut inainte un 525ix iar acum am o Alfa Romeo 155 Q4 (reconditionare completa de vreo 2 ani incoace), dar asta e doar on-road. Natura mi-e draga, sa gasesc noi provocari imi place, mai am nevoie de ceva bani si o sa va treziti cu inca unul care striga sa-l scoateti din noroi ca da' si el o bere...sau zece. Ma intreb si la ce se rezuma "botezul" in viata "off-road", poate n-am citit eu suficient ca doar de asa ceva nu poate scapa niciun invatacel, nu? As vrea sa am timp sa pregatesc ceva mita, pardon...palinca.

Astea fiind spuse, tin sa va felicit pentru pasiunea voastra si pentru caracterele ce le-am gasit citind acest forum plin de viata, abia astept sa pun aici poze cu noroi ca alea vorbesc mai mult decat o mie de cuvinte de-astea.

Salut inca o data baietii din Oradea si tin sa-i multumesc lui Ted cu Goanga lui care mi-a oferit duminica trecuta o foarte placuta si inzapezita iesire in teren. Sarbatori fericite tuturor si un An Nou incarcat cu bucurii ! Bine...si cu noroi daca vreti !:wink:

Virusat off-road, in asteptarea antidotului ...
Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Ionut, sunt din Satu Mare, am 21 de ani, sunt student la facultatea de Mecanica din Cluj-Napoca, sunt pasionat de tot ceea ce tine de motorsport, ma dau de cativa ani cu motociclete de enduro si de la anu voi incepe sa ma dau si cu masini de off road (am achizitionat un mercedes G-class recent). Va salut.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare