Forte Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor din pacate :cr1 abia sambata ma intorc in zona,dar daca e sa fie duminica cu cea mai mare placere! Am reprogramat ... venim duminica ... sper sa nu vin singur acum! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ungureanu rares Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 salut tuturor Salut,sunt nou aici si imi cer scuze pentru ca nu am facut prezentarile.Ma numesc Ungureanu Rares sunt din Predeal jud Brasov.Am 36 de ani si lucrez la SALVAMONT PREDEAL. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adivan Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Noroi bun tuturor!!! Numele meu e Adrian ,sunt din Oradea si ma noroiesc cu un Samurai.Duminica am cunoscut citiva membri din zona si sunt foarte incintat ca nu ma mai plimb singur. pastrati curatenia pe trasee!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator taflan Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 salut sunt nou printre voi,..nevoia te invata! sunt nou printre voi.am un grand cherokee 2.7crd limited.am probleme,.. si poate aici am sa ma dumiresc.cu respect tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator taflan Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: salut sunt nou printre voi,..nevoia te invata! sunt nou printre voi.am un grand cherokee 2.7crd limited.am probleme,.. si poate aici am sa ma dumiresc.cu respect tuturor! numele meu este marius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudosiesorin Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Sorin din Craiova, am un Subaru Forester din 2005, pasionat de Off-Road ceva mai soft pentru ca atat imi permite masina. Am un grup de prieteni cu masini asemanatoare ca performante, cu care fac iesiri destul de des. Ma bucur ca am devenit membru si o sa va impartasesc si voua iesirile noastre. Nu in ultimul rand vreau sa va spun ca mi-ar face placere sa va cunosc cat mai multi dintre voi. Editat Ianuarie 11, 2011 de tudosiesorin Subaru Forester 2.0 X Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offrod Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut... numai Craioveni pe aici ... cred ca numai la Craiova se face off-road soft, nu datorita faptului ca nu avem masini ci datorita reliefului (campie si o leaca de deal ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut... numai Craioveni pe aici ... cred ca numai la Craiova se face off-road soft, nu datorita faptului ca nu avem masini ci datorita reliefului (campie si o leaca de deal ) salut si bine ai venit !:grin::grin:,scuza ma dar n am inte,es nimic din prezentarea ta,POATE FACI UN EFORT SA O REFORMULEZI :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Sorin din Craiova, am un Subaru Forester din 2005, pasionat de Off-Road ceva mai soft pentru ca atat imi permite masina. Am un grup de prieteni cu masini asemanatoare ca performanta cu care fac iesiri destul de des. Ma bucur ca am devenit membru si o sa va impartasesc si voua iesirile noastre. Nu in ultimul rand vreau sa va spun ca mi-ar face placere sa va cunosc cat mai multi dintre voi. sal Sorin si bine ai venit,:h5:h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alpyus Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor sal @tudosiesorinb.Bine ai venit:2dr http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flo1303 Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Sunt Florin din Tg. Mures, posesor al unui freelander TD4 din 2001 de aproximativ 1 an. Nu-mi permite masinuta asta foarte multe aventuri, dar o "scot la plimbare" de cate ori se iveste ocazia. Sper ca prin intermediul forum-ului sa ajung sa cunosc cat mai multi dintre voi. Numa' de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
absolut_0777 Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Salut Salut! Sunt Florin din Bucuresti , sunt nou in ale offroad-ului, am un opel frontera din 92 dar din pacate nu este modificat ( bugetul e de vina ). Nu am facut nimic extrem, dar nu e timpul pierdut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iacob andrei Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor,ma numesc andrei, sunt noul posesor al unui suzuki vitara si sunt foarte :banana ca ma aflu si eu pe cel mai tare forum 4x4.va salut pe toti si va doresc drumuri bune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zuki1996 Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor!Ma numesc Alex si sunt din Tg Mures.Am o vitara JLX si sunt foarte multumit de cum merge;):ca Suzuki Vitara 1.6 JLX 1991:lr Audi a6 S-line 3.0 2008:fk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
novalesso Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt Alexandru, inginer (software), dotat cu Patrol Y61 cu troliu, snorkel, dual battery si altele, masina de tura cu care fug de betoane pana in mijlocul muntilor, unde fug si de ea, pe jos, pe bicicleta sau pe schiuri si nu ma mai intorc decat atunci cand nu am incotro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Deju Nicolae Daniel Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut la namolosi .... sunt nou in off-road... sunt din craiova si am iesit cu un prieten draq atat voua cat si mie (vi-l spun eu cu alta ocazie)... si vreau sa imi iau ceva sa ma inamolesc de aceea certetez deocamdata si bninteles ies la namoale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator gabi_fundacescu Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ! Ma numesc Gabriel F. sunt din Roman Jud , Neamt . 24 ani; Avem in familie printre altemasini mici, un aro 243 cu motor de brasov care l-am radiat de curand . M-am inscris pe forum deoarece doresc sa achizitionez o masina si vreau un sfa de la dv. O zi buna ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valyh Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! ma numesc Hizanu Valentin din Targu Neamt, jud Neamt si am un mitsubishi pajero din 1994 cu volan pe dreapta, pasionat de off road si de iesirile in aer liber...m-am inchis pe forum pentru a gasi solutii la unele probleme pe care le-am intampinat cu masina mitsubishi pajero 2.5 tdi '94-englezoaica pentru off road mitsubishi pajero 2.5 td '90-inmatriculat ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bilutza75 Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor , ma numesc Marin Tiberius , sunt din Ploiesti , am 35 de ani si sunt pasionat de tot ce inseamna 4x4 . Posibilitatile m-au oprit la un Land Rover Freelander 2.0 di din 2000 , masina care imi satisface si nevoile familiei si setea de aventura , munte , aer curat si nu in ultimul rand de intalniri cu oameni muscati de acelasi ,,microb'' .:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator gabi300 Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut numele meu este gabi sunt din iasi si vreau sa cunosc mai multe despre masini 4x4, intentionez sa imi cumpar si un luaz dar nu gasesc,daca ma puteti ajuta?!va multumesc:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_s Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Bine v-am gasit! Salut, sint Dan Stoica, Bucuresti, posesorul unui Pajero lung (dupa un Montero), '97, 2400 benzina. Un model mai rar - obisnuit mai degraba cu nisipul decit cu noroiul - cu care am facut drumuri foarte lungi, frumoase si, deseori, palpitante. Din pacate, piesele de schimb sint mai dificil de gasit dar, ce-i drept, nici ea nu cere prea des si pt asta are tot respectul meu. Desi are peste 300k, cred ca dupa ce-i va cadea toata caroseria - facuta pt zone desertice - va intra in raiul off-road cu motorul inca mergind. Pina atunci insa mai sint drumuri de facut, locuri de vazut, oameni de cunoscut...Sa fim sanatosi si sa avem ce baga in rezervor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianzex Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Adrian posesor TOYOTA J70 :ti:ti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vanatori2001 Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Va saluta un freelander 1.8 din 2000 desi cu un potential redus in teren a vazut si realizat multe la viata lui...condus de laurentiu vecin, prieten si coleg de haiducii cu "crysst" mai vechi p`aci prin curtea scolii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlaco Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit. Sunt din Baia Sprie, Maramures. Am un Pajero 2,8 pe care vreau sa-lvand si sa-mi iau un Discovery. Fac off road numai in scop utilitar. Imi place oricum. Nuimai bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mutu Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor si bine v-am gasit ! Eu sunt Ovi, sunt din Oradea si am o Toyota HZJ 80 cu care abia astept sa particip, alaturi de voi, la orice eveniment off-road, de orice fel pe care veti hotara sa-l faceti. Nu am experienta off-road dar sunt gata sa invat si sa fac tot ce trebuie pentru a ma putea bucura de frumusetea muntilor din tara asta. Deasemenea, daca considerati ca as putea fi de folos in vreun fel, clubului, forumului, organizarii de competitii, actiuni umanitare, etc. nu ezitati sa ma contactati. Sa ne vedem cu bine ! :h5 Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate