traianJ Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna , Sunt Traian din Bistrita si am un ARO 10.4 cu motor 1,9 Reanault , de care sunt foarte multumit si spun asta dupa doi ani de folosita . Mi a depasit cu mult asteptarile. Masina am luat o din Campulung Muscel, am gasit o pe forumul dedicat masinilor ARO. Apreciez ca motorul nu avea mai mult de 20 000 Km. Masina nu o folosesc la off road, decat atunci cand imi vizitez unele terenuri ori ma obliga situatia. Daca toate masinile aro s ar prezenta ca a mea, atunci le as recomanda tuturor sa si cumpere una. Chiar daca m am inregistrat in urma cu doi ani, doar acum scriu primul meu post pe acest forum . Adervarul este ca n am mai putut vizualiza rubrica "Bazar" , din princina lipsei de activitate. Sunt in cautarea unui portbagaj sanatos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator marius_b Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Marius ma numesc, sunt din Buzau si sunt nou posesor de Pajero 2,5 D / 1997. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator voycu Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut,ma numesc Marian sunt din Fetesti am 33 ani sunt administrator la o firma de paza, detin mai multe masini dintre care si un land rovar freelander,sunt nou inregistrat si nu prea ma descurc,vreau sa aflu mai multe despre land rovar multumesc pentru ajutor si intelegere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mahamudras Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Buna tuturor Buna, sunt nou pe aici si proaspat posesor de Toyota Landcruiser ! Apreciez mult acest forum si posibilitatea de a impartasi cu alti iubitori de off road informatiile presentate aici. Masina mea e o LC, KJ 95, 3.0 td, 1997 si incerc sa aflu cum poate fi preparata pentru teren ... Salutari tuturor si Craciun Fericit ! Mario Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator SJ77SEB Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare sunt Sebastian din Zalau, si sunt posesorul unui Zuki Jimny 2003, 4x4, alb, import Olanda. il am de un an deja, si sunt multumit de "jucarioara" mai mult decat credeam. am avut inainte un Honda Prelude 1997 modificat si din cauza drumurilor proaste am schimbat-o cu un off-roader. va imaginati senzatia de la 170hp si vreo 20cm de sol...la Jimny. insa usor usor, inca din prima saptamana, Zukiul meu mi-a schimbat parerea despre autoturisme si condus: forever!!! am pus pe masina un set de distantiere de 30mm pt mai multa stabilitate, in rest a venit cu bullbar negru, faruri ceata, jante aluminiu DOTZ.. vreau sa fac cateva modificari (kit inaltare dela Trailmaster 50mm, gume offroad etc) si sa o scot mai mult de pe sosea. precizez ca am un grup destul de consistent de off-roaderi aici in zalau si as dori sa ma altur lor. astfel: dupa cateva saptamani de "tatonaje" am achizitionat inaltator suspensie de 30mm (deja montat) si kit body de inca 30mm de la Roly (multumesc !!! sunt incantat de calitate) si am pus anvelope InsaTurbo ST de 205/70R15. Profitand de vremea frumoasa din acest wknd, am iesit pe muntii Meses pe trasee destul de frumoase: alaturi de sotia mea Cecilia pe capota e Ryno (bulldogul nostru francez). G'day mates Editat Ianuarie 24, 2011 de SJ77SEB revin cu modificarile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dan_flex Postat Decembrie 22, 2010 Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor membrilor clubului 4x4! Sunt Dan, locuiesc in Brasov si sunt unul dintre membri fondatori ai clubului 4x4 Brasov. Pasiunea mea se subintelege ca este off-road-ul unde particip cu un Mercedes G modificat pentru off-road extrem. Pe langa asta ma pasioneaza si prepararea masinilor pentru off-road. Masina mea de strada este un Nissan Patrol Y61. :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
1ncepatorul Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Marcel din Zalau, proaspat posesor de un Daihatsu Feroza. Hai noroc.:cl:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator dragan gelu Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua. Ma numesc Gelu Dragan din Bucuresti momentan fara masina de teren, in curand sper posesor de Suzuki Vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator sibaris91 Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Tudor, sunt din Sebes (jud. Alba) Posesor de LC120,urmeaza si un topic de prezentare a acaretului :grin: Sarbatori Fericite si multa sanatate tuturor! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacaliciossu Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.Sunt Alex, nevoia ma obliga ...asa ca iata-ma logat si pus pe cersit sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tco Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor sigur o sa gasesti raspusuri, succes! off-road nucsoara on-road vama veche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
amphiaraus Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Cosmin din Craiova. Am 32 de ani, casatorit si am un baietel de 2 ani si 5 luni. De profesie sunt inginer si am o firma de distributie materii prime pt. termopane. Sunt pasionat de pescuit, sah, poker si bineinteles offroad. Sunt in cautarea unei masini offroad de preferat gata preparata. Am un Peugeot 4007 si astept sa soseasca in februarie Juke-ul sotiei sa dau si eu cateva ture. Sarbatori fericite! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator albucristi27 Postat Decembrie 23, 2010 Partajează Postat Decembrie 23, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt cristi, sunt din Pitesti si am un Landcruiser. Sarbatori Fericite !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camadacj Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Nelutu din Deva si posesorul unui Suzuki Grand Vitara 2005 cu motor Peugeot 2000HDI. Sarbatori Fericite Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kaxi Postat Decembrie 25, 2010 Partajează Postat Decembrie 25, 2010 Re: M-am "toyotizat" !!! Salutari baieti, Si eu m-am toyotizat, sunt posesorul Hiluxului lui Roomy20005, sper sa nu imi pare rau de investitie cu timpul, pana acum masinuta este OK, il multumesc lui Romy ca avea grija de Toyotita, se vede ca este o persoana care avea grija de masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciupitu Postat Decembrie 26, 2010 Partajează Postat Decembrie 26, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Dragos Ciupitu, am o Vitara swb din '94, 8v, cutie automata cu 3 trepte si AC. Probabil ca multi ma stiti de la TAT unde participe la organizare de cateva editii incoace. Vreau sa imi dotez masina elegant, pt a ma duce iarna la partie si vara in varf de munte - un offroad lejer pentru ca extremul il consum la TAT sa vedem ce o sa iasa... Vitara SWB '94 8v metaltop, cutie automata 3v si AC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drlupu Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut si sarbatori fericite la toata lumea sunt din craiova proaspat posesor de 4x4 un patrol '87 3.3 D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boggy_fox Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Bine v-am gasit! Desi sunt inscris de ceva vreme pe acest forum, abea acum vine si prezentarea mea...deoarece doresc sa intru mai "extrem" in lumea off-road-ului. Prietenii ma cunosc drept Boog, sunt din Iasi, ma ocup cu tractari auto, Inmatriculari in Bulgaria si comercializarea de platforme specializate, remorci, jeep-uri(cele enumerate pana acum aduse in mare din UK) si masini de tot felul. Am avut multe Nissan-uri Terrano, majoritatea II(dupa 95) si desi sunt un pic decis sa imi iau si sa pastrez un Patrol, daca nu voi gasi unul sa merite, probabil voi pastra si modifica un Terrano pt off-road si pt a ma ajuta in tractarile mai grele(pe vreme rea sau din locuri grele). Cam atat deocamdata...mai multe cand voi trece la treaba... Sarbatori Fericite si UN AN NOU MUULT MAI BUN!!! Boog, 0749 327371 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pngflorin Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Florin din Odobesti, Vrancea va saluta. Off road-ul il fac prin prisma unui vanator de munte. Toyota Hilux 2007, 2500, extra cab. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pipo Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt Pipo si am un L200 pe care vreau sa l prepar. Sunt din Bucuresti si am 24 de ani in viitor urmaresc un HDJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SeptimiuAl Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Bine v-am gasit ! Sunt Septimiu , posesor de Aro 246 cu motor Peugeot de peste 10 ani , pasionat printre altele de vanatoare unde "m-am dat" cu agregatul prin aceleasi noroaie ca si ceilalti participanti fara sa ne facem de ras ! Din pacate peste amandoi au trecut anii ca si dorinta de a ma baga pe sub masina ...(hahha) asa ca va trebui sa ma orientez catre ceva mai pentru mosi (mai am putin si fac 52 ) . Cu stima si bucurie Nu mai am Aro , l-am vandut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvy_GL Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Razvan din Galati, pasionat de masini in general si masini de teren in special, iar cu putin noroc in viitorul apropiat o sa ma procopsesc cu un Samurai sau o Vitara. Am 37 de ani si de profesie sunt topograf. The way of ... Samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coxmotorsport Postat Decembrie 27, 2010 Partajează Postat Decembrie 27, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu este SORIN, am 33 de ani, sunt din BRASOV. Nu am o masina de teren, dar imi plac foarte mult, eu sper ca intr-o zi, cu experienta care o capat si de la voi de pe acest forum sa fac o alegere inteleapta! Asa ca am sa va mai deranjez din cand in cand cu cate o intrebare! Va multumesc anticipat pentru raspunsuri! :rsp Pentru ca acum am masina, am sa incerc si sper sa reusesc sa devin membru cu drepturi depline :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rrs Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor [ATTACH=CONFIG]94983[/ATTACH]Salutare baieti! Sunt Emil din Pitesti, am un y61 lung pe care l-am folosit la munca...momentat motor defect... Nissan patrol Y61, ZD30 DDTI ! Sa auzim de bine !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreiflp Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna Seara,Ma numesc Andrei,sunt din cluj si de 3 saptamani detin un suzuki vitara sidekick.Acum urmeaza prepararea lui. La multi ani!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate