Mutu Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor si bine v-am gasit! Eu sunt Ovi, sunt din Oradea si am un LC 80 cu care abia astept sa particip alaturi de voi la orice eveniment, in orice scop. Sunt dornic de natura, aer, munte, oameni, tot ce implica o viata libera in muntii astia frumosi. Nu am experienta off-road dar sunt gata sa invat si sa fac tot ce trebuie pentru a putea colinda tara asta alturi de voi. Deasemenea, daca credeti ca pot fi util in vreun fel, forumului, clubului, organizarii evenimentelor, etc. nu ezitati sa ma contactati. Sa ne vedem cu bine ! Numai bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
munteanur Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna! Sunt Robert, din Gheorgheni Harghita. Am un Discovery din '97, cu care am avut parte de clipe frumoase, prin muntii nostrii! O folosesc cu precadere pentru iesirile de weekend, si o surubaresc cu placere, stiind ca are nevoie de atentie sporita :) Va salut pe toti Munteanu Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreY Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna. Ma numesc Andrei, am 14 ani si sunt din Satu Mare. Sunt pasionat de masini, iar pasiunea pentru off-road a inceput decand tatal meu a inceput sa investeasca intr-o ferma de crestere a oilor si a luat si o Dacia drop-side 4x4, ca nu se putea descurca cu Loganul:grin: Am mai condus si eu masina prin off-road. Nu se conduce chiar usor, dar de fiecare data cand merg abea astept sa ma urc si eu putin la volan sa o bag in noroaie si daca am noroc, sa o si scot:ha: id mess:andreitodut :clDacia 1305 Drop-side:care Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu1973 Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut tuturor ,ma numesc ovidiu din pitesti am 37 ani, posesor nissan patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaicostineanu Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara tuturor, ma numesc Mihai, sunt din Campulung Moldovenesc, am 33 ani si sunt proaspat posesor de Mitsubishi Pajero 2.8 varianta scurta, automat, 1996, volan dreapta. Am ceva experienta in off road (tocmai ce m-am despartit de un Vitara JLX, 1993 cu care am experimentat multe...) si sper , cu ajutorul vostru, sa aflu cat mai multe despre Mitsubishi si de ce este in stare ! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cryvall Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! ma numesc cristi , sunt din Buzau , am 22 de ani, astept propunerile voaste. posesor nissan terrano 2.7 td. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos23 Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara tuturor,sunt Cosmin,am achizitionat de curand un Patrol Y61 lung pe care as vrea sa-l imbunatatesc cu ajutorul vostru.Stima, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
johnnyb Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Servus, lumea imi zice johnny ,sunt din cluj-napoca , posesorul unui Suzuki Vitara si de 2 ani ma disrez de minune off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut aicisea sunt pacepa din Pitesti acilisea si iubesc ferozele aicisea Se stie! Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mmih Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, Sunt Mihai, din Bucuresti. La recomandarea unui prieten am achizitionat in 2009 un Y61 lung (3.0 TD); prietenul a crezut ca era evident ca recomandarea se referea la unul scurt si a fost dezamagit cand i-am zis de achizitie ... Intre timp a aparut la vanzare NEASSAN (Y61 scurt, 2.8TD) si a fost dragoste la prima vedere (arata ca o lady pe tocuri 33" si cu fustitza scurta ...:) ... irezistibila). Relatia a fost intarita si dupa ce i-am cunoscut pe fostii proprietari (Tractozaur & Co) si discutia/negocierea s-a finalizat repede cu o cumparare. Pe langa fier si mult mai important dupa mine, am ajuns sa cunoastem niste persoane si o comunitate foarte agreabile. Multumim! life matters only 2 yourself Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan goia Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Buna ziua, Ma numesc Dan Goia locuiesc in orasul Corabia si iubesc" fiarele vechi" pe care le ingrijesc si le dau viata prin forte proprii.In urma cu trei ani m-am indragostit de o Toyo rav 4 din 96 cu care am parcurs peste 60 000km,fara eforturi prea mari.In prezent sunt fan "inrait" al tehnologiei japoneze si al acestui gen de masini,shimbandu-mi deviza :"Daca Mercedes sau BMW nu e, nimic nu e". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator coaja Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,ma numesc Mircea,sunt din Arad,am 46 de ani,inginer,posed un ARO 10 pe care l-am reconditionat total,schimbat sasiu,caroserie,desfacut tot ce se poate si inlocuit,si chiar sunt multumit de el.Numai bine.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Paunoiu Postat Ianuarie 19, 2011 Partajează Postat Ianuarie 19, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Andrei si am un Pajero 89'. povestea masini este destul de lunga a fost benzina, am cumparat-o cu cureaua de distributie rupta, ulterior am cumparat un Pajero diesel si am muncit 2 ani jumate sa o trec pe diesel. din vara lui 2009 merg cu ea si sunt foarte multumit de ea. Sper sa aflu si mai multe de la ceilalti membri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreas Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! sunt andreas, din slobozia, ialomita, 27 de ani si detin un isuzu d-max din 2007, 2.5 l si 136 cp pe care l-am achizitionat in toamna(2010), masina de care pana acum sunt foarte multumit, mai ales ca nu am mai avut un 4x4 pana acum. sper sa avem ce invata unul de la celalalt, numai bine...:2dr Isuzu D max 2.5D 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yuk Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! sunt Mihai,am 31 ani si sunt din Sibiu, masina mea ...de serviciu:grin: este Samurai SJ 1300cmc 1998 . Este standard, nu are gume cu crampoane dar ruleaza mult prin padure si pe dealuri... Samurai SJ , Papuc 4x4, YamahaTenere, Golf4TDI, A4B7, DaciaSN, Fiesta2, Renault19D, yaris1,33 Cine minte si fura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Traian11 Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , sunt Traian. Masina de teren nu am . S_ar putea sa imi achizitionez un Samurai dar intre timp cutreier padurile Iasului(inca gasesc locuri noi dupa 3 ani) cu un quad si pe post de copilot cu o jucarie Aro simpatica foc( a lui Rudy ) de fapt chiar copilotul lui de iesiri (cica ma descurc) :grin: . Distractie placuta la toata lumea . Editat Ianuarie 20, 2011 de Traian11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RONIN Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Dan ma cheama si sunt in cautarea unui 4x4 ieftin dar... Capabil!!!:banana Editat Ianuarie 20, 2011 de RONIN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bamse Postat Ianuarie 20, 2011 Partajează Postat Ianuarie 20, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.sunt Bamse.Tocmai mi am luat si eu un Nissan Patrol din 1994 si sunt mai mult decat incepator in aceasta lume,nu cunosc absolut nimic,dar imi place foarte mult masina.Am cumparat-o cu 3800E iar acum se afla la vopsit,o fac negra.Pe viitor vreau sa i pun praguri,folii si probabil sa i schimb tapiteria.Multumescjpg (45.2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotiger Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare sunt Bogdan Sovar...jeep wrangler ...B-101-TYG... offroad --- Jeep Wrangeler Tj, 06...2,5l Moto --- Suzuki Intruder C800 Street --- Mercedes ML270cdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert_freelander Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ma numesc robert am 19 ani si sunt din dorohoi,sunt posesor al unui land rover freelander an 2001 motor 1.8benzina [ATTACH=CONFIG]97424[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danterrano Postat Ianuarie 21, 2011 Partajează Postat Ianuarie 21, 2011 (editat) buna ziua incep prin a-mi cere scuze fata de membri acestui forum deoarece am intrat in casa dumneavoastra si nu mi-am facut prezentarea(asa cum cere politetea). Numele meu e Dan am 32 de ani sunt din Buftea si (surpriza ) imi plac masinile 4x4. pt inceput am schimbat dacia veche cu un nissan terrano2 din '95(motor 2,4 benzina).cand am cumparat-o masina nu era intr-o stare prea buna de functionare dar eu eram fericit ca am primul gipan cum ma tachianu baietii. Dupa o vara de murdarit pe maini si dureri de cap am ajuns la concluzia (impreuna cu mecanicul care ma ajuta) ca e mai ieftin sa o vand in pierdere decat sa incerc sa o resuscitez. asa ca am schimbat-o cu un opel frontera B din '99 .stiu ca nu se compara si ca opelu' nu e nissan dar macar asta functioneaza ca o masina normala .In rest ce sa spun de cand am intrat prima data la voi pe forum m-am bucurat sa vad ca mai exista oameni ca mine unii mult mai nebuni chiar (in sensul admirativ).Sper sa nu deranjez cu intrebari(prea) idioate si mai ales daca pot sa ajut pe cineva de aici cu o informatie sau un sfat ca doar de-aia suntem aici. Editat Ianuarie 21, 2011 de danterrano Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Boier4ever Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit, off-roaderi! Eu sunt Cristi si sunt fericitul posesor al unui Mitsubishi Pajero Sport 3.0L - V6 benzina + GPL (nemodificat) si fost posesor al unui Pajero in 3 usi, 3.5L - V6 benzia + GPL. . De ce fericit? O masina foarte buna, dupa parerea mea, care "tine cu casa". Am participat pentru prima oara la o competitie off-road cu la Mitsubishi Adventure Day, pe un L200 unde am "luat" locul III. Imi plac astfel de iesiri ... Le consider relaxante si constructive - totodata! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanATV Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Buna ziua ! Salutari tuturor ! Ma numesc Bogdan si sunt din Bucuresti. Sunt posesor al unui ATV Suzuki King Quad750. Indragesc iesirile in natura mai ales atunci cand pot merge cu rulota si cu atvul. In rest...ce sa va spun , sper sa va cunosc la iesirile organizate. Toate bune !:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anjin_san Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Razvan, timisorean in buletin, dar pripasit prin Bucuresti de aproape un an.Fost posesor de Samurai in tinerete, viitor posesor de ( asta va fi urmatorul post :D ) Nissan K260 sau Toyota LJ70.Sepr ca la urmatoarea iesire sa-mi conduc masina. Off road student on Patrol 260. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GhostRider88 Postat Ianuarie 22, 2011 Partajează Postat Ianuarie 22, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Tudor, sunt din Tg-Jiu si de curand am achizitionat un Freelander 1 de care sincer sunt multumit. Nu pot face cu el ce fac cu motorul de cross, dar avand in vedere ca intra si iasa din destule *capcane* este ok. Va salut pe toti si sa ne auzim cu bine!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate