Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

bine ai venit! vezi ca era un samurai de vanzare prin braila!

si prin bulgaria gasesti ceva!

gasesti un samurai de vanzare la un parc de dezmembrari intre braila si galati

salut!

ai vazut vrun luaz de vanzare prin zona?

off-road nucsoara

on-road vama veche

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutari .... ma intitulez Aramis ... si sunt nou venit pe acest forum.

Masina detinuta momentan ... nu face obiectul acestui forum, insa ... sunt in cautare de informatii, idei si lucruri diferite (de-aia sunt pe forum acum).

Multumesc, si ... felicitari tuturor detinatorilor de masina ... 4x4 (sau in devenire)

Respecte,

Aramis

Link spre comentariu

salut, sunt membru de prin vara (2010) si sigur am postat atunci un mesaj de prezentare dar cred ca a disparut. :) ma numesc Ciprian, sunt din Bucuresti, am 33 de ani si un samurai 4x4 pe nume B444FUN, pe care l-am cumparat de la un domn simpatic din cluj. descopar pe zi ce trece ca mecanica ma pasioneaza, poate chiar mai mult, in ultima vreme, decit profesia mea de baza (sunt programator). in rest, imi plac excursiile pe munte, imi place sa stau cu cortul la mare ca robinson, sa iau lectii de dans, sa cunosc oameni si sa petrecem timp impreuna. sunt anti-vinatoare dar incerc sa nu-i judec pe vinatori. sarbatori fericite si cit mai multe iesiri in natura, cu roti sau fara, pe coclaurii patriei. :)

Link spre comentariu

Vizitator Deaconuconst

Salut, azi am mai mult timp...

Sunt Deaconuconst - antin din Targu Neamt(Ion Creanga,Sadoveanu, Veronica Micle,Cetatea Neamtului,Rez. zimbri,Manastiri-Neamt,Agapia,Secu,

Varatec,Sihastria etc.)

Am un Freelander2 cu 38000Km facuti in tara si Europa mai mult on-road dar fugarit, fara probleme pana acum cand a inceput sa faca zgomot pe spate.

Am cautat pe net sa ma informez, v-am gasit pe voi si-mi place...

LA MULTI ANI

Link spre comentariu

Vizitator catalin mihai

Salut sunt catalin mihai din Bucuresti am 40 ani casatorit 2 copii meseria de ag imobiliar si incerc si eu sa devin un inpatimit al offroad. Sunt la inceput nu stiu cu ce se maninca offroad. Incerc poate o sa ma ajutati voi

Va mutumesc:ypu

Link spre comentariu

Salutari

Salut , Mirca Iulian ma numesc din Cugir AB posesor a unui daihatsu feroza.m`am inscris si eu aici cu gandul ca oricand am nevoie de un sfat prietenesc, de o vorba buna cineva m`ar putea ajuta.off road`ul pt mine este ceva extraordinar , imi place f mult si nu cred ca as putea trai fara el .. alte pasiuni ale mele : enduro , fotbal . multa bafta si toate cele bune ;):tk

Link spre comentariu

Salut si bine v-am gasit :)

Ma numesc Cristian Pasca si sunt din Timisoara, 32 de ani, si posesorul unui Land Rover Freelander 1 TD4 anul 2002 de 3 ani.

In speranta de a gasi un 4x4 fiabil, costuri reduse la intretinere si combustibil, am ales aceasta masina, care in cei 90.000 km parcursi nu m-a dezamagit. Ma bucur sa aud parerile altor posesori de 4x4, si gasesc acest forum foarte util si informational. Va multumesc tuturor.

Link spre comentariu

Bine v-am gasit si

Salutare tuturor.

Sunt Eugen si sunt iubitor de expeditii 4x4.

In asteptarea a ce ne va rezerva 2011, va doresc tuturor implinirea visurilor 4x4.

Ganduri bune pentru toti.

_______:jp1

Land Rover Discovery I - dotari standard + troliu

Editat de DaKaR
Link spre comentariu

Buna,sunt ADP246,am un Range Rover si ma alatur acestui forum,in speranta unei colaborari reciproce pe viitor!

Va multumesc pentru 'gazduire' si sper sa nu va plictisesc prea tare;

Numai bine tuturor!:cl

Range Rover Sport TDV6

Fiat 500,2012

Link spre comentariu

Vizitator vasik

salutare tuturor si an nou fericit !

ma bucur ca am intilnit acest forum , pe care de altfel il cautam de mult .as dori sa ascult sau sa primesc pareri sfaturi si opinii despre masinile si motoarele de aro , avind in vedere ca nu mai am de cel putin 15 ani legatura cu aceasta lume . cindva , in tinerete , am condus citiva ani doua tipuri de aro ( de intreprindere ) un 243 si un 244 , amindoua cu motoare de Brasov , amindoua cu pompe in linie , dar la acel ,, atunci " nu dadeam eu mare importantza la cilindree , cai putere , consum , par motor , etc etc , si deci-- si din putinul ce stiam de mecanica si motoare de aro am uitat , sau aproape . Momentan , as vrea sa-mi cumpar un aro cu un motor durabil ca acela de brasov, cu suspensia fina ca de 244 , pompa in linie , blocaj pe punti( sau pe punte..) , sasiu ranfortat , sau dublat , ca stiu ca se cam rupea din trepidatia motorului , si sudura era problematica pt ca sudind , se decalea , si se rupea de linga , etc . Mai stiu , sau imi mai amintesc ca sarea din viteza , si nu stiu daca s-au fabricat mai multe tipuri de cutii de viteza , sau toate erau asa , sau am avut eu ghinionul sa dau peste aia rea . Am mai multe neclaritati si dubii , si chiar lacune in aceasta directie , si mi-ar placea sa pot pune intrebari si sa primesc raspunsuri , inclusiv daca asta m-ar costa o cina regeasca unde i-ar veni mai bine si la indemina celui ce mi-ar acorda timp din timpul lui . multa sanatate si multumiri anticipate . Am scris ardeal la adresa , pt ca acolo am de gind sa ma retrag in curind , desi nu am un loc stabilit inca .toate cele bune .

Link spre comentariu

Re: problema neidentificata ambreiaj

scz ca nu mam prezentat nu am stiut de regula a:grin:sta sunt romeo si locuiesc in targoviste .

Daca locuiesti in Targoviste de ce ai trecut Bucuresti la locatie?

Link spre comentariu

Ciao, tuturor iubitorilor 4X4!

An Nou Fericit tuturor! Ma numesc Andrei Piloiu, posed un LR Freelander 2.0 Di, "ala mic" imi place sa-l alint. Sunt nou printre voi si deocamdata tot ce pot sa va mai spun doar ca va multumesc pentru gazduire! Sa auzim numai de bine. :cl™

LR Freelander 2.0 Di
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare