Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare tuturor,

Ma numesc Octav. Am doua pasiuni costisitoare :( fotografia si offroad-ul. Cea din urma descoperita sau mai bine spus, cultivata de curand. Am un Hyundai Terracan, model 2003, diesel, motor 2.9. Planuiesc in viitorul foarte apropiat sa fac niste mici schimbari la ea: suspensii, bare fata/spate metal, scut la burtica si sa vedem daca iese sau nu ceva si cu un diferential blocabil 50/50 spate. Sper sa ne vedem cat mai des, jos de pe sosea.

Bafta!

PS: ... si nu-l cunosc pe Stef :)

Terracanus semipreparatus
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator lacikam69

Buna ziua tuturor sint Laszlo am 42 ani mi am cumparat un jeep wrangler 1995 .mi sa rupt arcul din spate dreapte,vreau sa achizitionez una noua ma intreaba furnizori citi inch are ridicarea masini ,hopa nu stiu :( daca ma poate ajuta cineva ,cum se masoara ,mas bucura enorm

Multumesc

Link spre comentariu

Vizitator adishor

Salutari tuturor

Salut, numele meu e adrian, sunt un iubitor de masini si de munte, natura, aventura; inca nu sunt posesor de 4X4 ,nu mi-am putut permite, inca conduc o turisma, dar in viitorul foarte apropiat sper sa-mi gasesc si eu ceva masina de teren care sa-mi convina si cu care pot ajunge cat mai departe in inima muntelui, si sper cat de curand sa ne intalnim la iesiri si expeditii.

Numai bine

Link spre comentariu

Salut, Numele meu e Alex, sunt din Rm. Valcea, ex posesor de Pajero mk2 cabrio, blocantat, inaltat, simexat si fff inamolit, si in prezent vreau sa achizitionez un mk3 sau pajero sport.. ramane de vazut

Editat de alexcomodim

Pajero MK2 '95 2.5 TDi :grin:

Vw New Beetle 1.9 TDI ALH - tine cu casa

ex:Vw Passat 2.5 TDI 4motion tiptronic - consuma ca nesimtita:x

Link spre comentariu

Bun Gasit

Salut sunt Dan. M-am inscris aici pentru ca intentionez sa achizitionez un Pajero sh. Am o mica ferma si caut o masina fara pretentii deosebite pentru camp si nu numai. Sper sa gasesc aici toate informatiile necesare si oameni care sa ma ajute cu un sfat mai tarziu.

O zi buna tuturor

Mitsubishi Pajero 2,5 TD

Suzuki SX4 1,6

Link spre comentariu

Buna ziua

Ma numesc Dorin Muntean din Deva si sunt nou posesor al unui Freelander din 2005 diesel motor de 2000cmc modelul in 3 usi.

Buna ziua

Ma numesc Dorin Muntean din Deva si sunt nou pe acest forum.

De 2 zile sunt posesor de 4x4 un Land Rover Freelander Td4 din 2005.

Sper sa gasesc cat mai multe raspunsuri despre 4x4 deoarece nu ma prea pricep. Am trecut de la o daewo nubira II direct la Freelander.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Marius,sunt din Bucuresti,si sunt posesorul unui Freelander I din 2006 de care sunt foarte multumit.Ma bucur sa ma alatur voua,si prin natura meseriei,sper sa va fiu de folos daca aveti nevoie.

Multumesc,

Link spre comentariu

Salutare la toata trupa ! :wink:

Ma numesc Daniel, sunt din Timisoara. (... and I've been sober for.... :-)

Sunt absolut novice in ale offroadului, nu am nici masina de teren, dar anul acesta m-am hotarat sa fac marele pas. Asa ca probabil o sa va sacai putin cu ceva intrebari despre ce masina sa imi cumpar !

Link spre comentariu

De bun augur tuturor! Sunt Leo din Hunedoara, am si o Lada Niva pe care o ador.....:bananaImi place 4x4 CLUB si va felicit pe toti pentru asta!!! E super fain sa "cutreieram " tot ce nu pot altii! Salutari tuturor!:y:cl

Link spre comentariu

Vizitator nazdravanu

Salutare la toata trupa ! :wink:

Salutare tuturor colegilor!

Numele meu este Daniel, sunt din Pitesti, fost posesor de Aro 244 motorizare L25 ( jumate Carpati ), acum vreo 2 saptamani am achizitionat un Aro 324 an fabricatie 2001, motorizare Toyota si inca ma chinuie un gand mai vechi de a deveni posesor de M461. Toate cele bune tuturor!

Link spre comentariu

salut la toata lumea...eu sunt vlad ioan dar mi se spune nelly. mi-au luat mamica cu taticu o vitara din 93 si e cam singurul lucru cu care ma pot lauda si despre care pot sa pun intrebari , stresandui pe altii. sunt student si cam atat, spor la bani!

In prezent: Suzuki Escudo LWB 1.6 16v 101 cp, 1993, RHD

In trecut: Vitara SWB 1.6 8v 80 cp, 1993, cabrio, injectie - stock

Link spre comentariu

ok ,va salut ,ma numesc adi david si sunt posesorul unei suzuki vitara din 1994 cu un motor de 1600cmc,in 16 valve ,sunt curios sa aflu cat mai multe despre aceste masini si totodata as vrea sa cunosc noi oameni si noi prieteni de ce nu ,"",sunt un timp ok si nu o sa cred ca intrun fel o sa fiu neinteles aici ...dar totusi revin si spun nu o sa deranjez atat cat sa nu pot sa fiu inteles.:g

Cred ca ai o gresala la varsta

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Vizitator marduk

Salutari !

Sunt Cristi si daca ma lamuresc cum sta treaba cu motoarele de Patrol y61 de 2.8 si 3.0 diesel o sa am ce sa trec si la prezentarea masinii. Deocamdata studiem problema.:grin:

O zi buna!

Link spre comentariu

salutare tuturor. sunt Dan am 37ani si locuiesc in bucuresti - am un suzuki grand vitara din 99 (care incepe sa mi placa din ce in ce mai mult) pe care l am achizitionat cu mult noroc si pot spune kiar intamplator. momentan nu lucrez sunt somer:banana in rest totul ok ca sa zic asa; sunt pasionat in primul rand de pescuit

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare