Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

....... posesorul unei veverite( inca virgina...) din '95 (1,3l) va transmite salutari din Bucuresti.

Ma bucur ca avem si noi in RO profesionisti de la care sa invatam!

Christian

Samurai 1,3l/ '96

...Cine cumpara ieftin, cumapara de doua ori!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare ma cheama Dan si sunt un nou venit pe forum

Lucrez la o tipografie, si nu sunt un mecanic stralucit dar ma straduiesc sa invat

Sunt in curs de achizitie a unei Suzuki Samurai si am .....destule intrebari de pus

Multumesc anticipat pentru ajutor!

Link spre comentariu

Salutare tuturor! Numele meu este Paul sunt din Iasi si am un Y60 4.2 D. Masina este stoc si sper cu ajutorul cunostintelor dobandite pe acest forum sa o pot intretine cat mai bine. Va multumesc tuturor anticipa!

Link spre comentariu

Salutare tuturor,

Laurentiu din Bucuresti

sunt inca profan in off-road dar sper sa am norocul sa nu mai fiu intr-o buna zi..:old

Momentan am un Renault Clio II Hatchback 1.5 dci:grin: care si-a facut timp de 2 ani treaba mai mult decat onorabil prin toti coclaurii patriei, pe unde a putut sa ma duca.. (l-am luat sh cu 78k la bord si am facut 40k km, din care 90% cu siguranta in afara orasului, si o gramada pe drumuri forestiere)

M-am trezit cu bietul Clio de multe ori in situatii care cereau mai mult decat o masina obisnuita.. vezi "drumurile petroliere" din zona Vulcanilor Noroiosi inspre Valea Buzaului, sau drumuri de caruta noroioase si pierdute prin dealurile impadurite ale Argesului intre Pitesti si Valea Cotmeana. Dar s-a descurcat mai mult decat onorabil, precum spuneam... o fi si meritul soferului cat de cat:))

Pasiunea (in masura posibilitatilor financiare) imi impune pe viitor o masina cu posibilitati mai mari..macar un SUV daca nu un off-road.. mai ales ca aproape toate drumurile Romaniei tind spre off-road..

deocamdata citesc si ma documentez, sper sa aveti rabdare daca mai pun cate o intrebare.

merci anticipat

--------------------------

Best Regards

-

Link spre comentariu

Vizitator miezu

salut ma numesc gabriel sunt din galati , sunt foarte pasionat de masini,si in ultimul timp am facut o pasiune si pentru masinile off road.sunt nou in industria off road de aceea nu as avea prea multe de spus.

Link spre comentariu

Buna,sunt Florin din Deva,m-am inscris mai demult pe forum,dar timp nu am avut nici macar sa intru pe el,imi cer scuze.Sunt pasionat de offroad detin un mitsubishi l200,un suv honda crv,un atv polaris si nu in ultimul rind un GAZ 69 din 1966,masina care e in atelier pentru preparare offroad.Sper ca cu ajutorul vostru sa pot duce proiectul la bun sfirsit.

GAZ 69
Link spre comentariu

Salutre,

Sunt nou printre voi dar sper sa prind radacini cat mai repede ... deocamdata timid cu un SUV - Ford Maverick 4x4 XLT din 2006 de care sunt foarte multumit pe unde am umblat. Cu o prezentare ampla a masinii revin cu o alta ocazie, acuma bine v-am gasit :-) . IMG_0160.jpg.e813fce564db19befe71337446bdaa46.jpg

Link spre comentariu

Vizitator CIUPI

Buna ziua, sunt noul posesor al unui Pajero 2.5 TD INTERCOOLER, 1994 (Anglia), sunt interesat de orice aspect referitor la acest tip de masina si sunt pasionat de pescuit ! Va multumesc tuturor !

Link spre comentariu

Vizitator rally spirit

Noii membri isi pot face prezentarea numai in acest topic.

Prezentarea poate sa contina maxim doua poze cu autoturismul dumneavoastra.

Fiecare membru nou are dreptul la un singur post in aceasta sectiune.

Multumim.

salut,sunt george din onesti,vanator si pasionat de off road.ma bucur ca exista acest site.e foarte util.

Link spre comentariu

salut ! scuzele de rigoare ca am cam dat buzna pe forum (multumesc k mi s a atras atentia) ma numesc Drajneanu Nicolae si sunt din Brasov ... fost posesor de Renault scenic rx 4 actual posesor de Land Rover discovery 1993 cu motor de 2L 16v 140 bhp ....era sa uit electician auto..:tk

Link spre comentariu

Salut,

Numele meu este Marius si sunt posesorul unui suzuki samurai fabricat in 2002. Masina este stoc si sper cu ajutorul cunostintelor si a experientei dobandite de voi, sa o pregatesc de offroad si intretine cat mai bine.

Va multumesc tuturor.

DSC06127.jpg.872f762cbddf1c3b21942194f55842e4.jpg

Editat de fmg
Link spre comentariu

Salut!

Sunt Adrian, prietenul lui Astral, multi dintre voi ma stiti deja de la Impotmoliada 2010, cand am scos muuuuuult fum.....:ha:

Sunt pasionat si de moto enduro, si rafting si cam tot ce mai ma lasa sa fac nevasta-mea in timpul liber......:ha:

Am participat in 2010 la REA si am iesit pe locul 13 din 10 participanti la Open.

1746763038_bz6.jpg.f9b032aab09687bd6562b33cf52816e6.jpg 1817862868_bz5.jpg.f341475a4d2fd035d8df7d4cf6941867.jpg 1514824540_bv8.jpg.5cf8e27bca167d94c7e6d2735683e58f.jpg

Link spre comentariu

Salut domnu Adi ma bucur ca mai vad masina in actiune.M-am cam speriat cand am vazut filmul cu rasturnatul si fumul muuult.Sa te noroiesti sanatos.:banana:banana:banana

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Cristian si pot spune deocamdata ca am o pasiune nehranita legata de masinile 4x4. Spun nehranita pentru ca inca nu detin un exemplar insa sper ca in sfarsit anul asta sa ma pricopsesc cu unu.

Din pacate situatia s-a inrautatit in RO cu dublarea impozitelor si ma vad nevoit sa ma incadrez in 2000cmc, care din pacate ma limiteaza la masini gen Forester, Outlander, Pinin; modelele mai mici ghen Jimny nu ma incanta pentru ca de obicei calatoresc insotit de familie.

Link spre comentariu

Vizitator mammut

Salutare, Bogdan ma numesc, sunt din Bucuresti, am un Suzuki Swift 1.3, dar ma tenteaza in viitor si un Jimny. Imi place sa bat drumurile mai retrase din munti dar actuala masina nu ma ajuta.

Bine v-am gasit!

Link spre comentariu

Salutare!

Cristian Culea este numele meu. Sunt din Constanta. Sunt momentan off-roader wannabe (in devenire). Nu am inca o masina de off-road, dar e doar o chestiune de timp. Am fost cu Forte si SmartMind la doua sesiuni de off-road pana acum (Ivrinezu - Constanta si Cobrra's Trip 29-30.01.2011). Printre altele, fac fotografii de hobby pe la sesiuni outdoor si nu numai.

Numai bine!

Cristi

Off-road: Toyota Hilux Surf 3.0 TD SSR-X Limited 1994

On-road: Renault 5 GT Turbo 1986

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare