emepiu Postat August 17, 2013 Partajează Postat August 17, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua Detin un Terrano 2 / 3.0 de peste 10 ani . L-am bagat destul de mult si in offroad(citeodata la limita) dar a facut fata cu brio. Are vreo 240.000 km la bord , fara reparatii la motor , doar un rulment din cutie schimbat de 2 ori (nu stiu cauza), in rest repratii uzuale . Pot sa spun ca sunt multumit . Dar ...acuma am o problema mai complicata la motor ...si incerc sa gasesc un pic de ajutor aici.. Daca am inteles bine ...va trebuii sa deschid un topic....sper sa ma descurc...dar daca fac vreo prostie ..imi cer scuze anticipat administratorului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tuning4car Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor ma numesc BOGDAN M. sunt din localitatea negresti JUD VASLUI. - SUNT INEBUNIT DUPA OFFROAD SI SUNT IN CAUTAREA UNEI VITARE. STIMA SI SPER SA MA PRIMITI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara, Ma numesc Horia si sper sa devin in curand fericit posesor de 4x4 :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ds2009 Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, Dragos ma numesc, am o japoneza, nu e 4x4, sper ca in acest an sa devin posesorul unei alte japoneze, normal , 4x4..vorbim mai multe dupa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescar... Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor ! Sunt Petre din Medgidia si mi-am luat masina la care visez de multa vreme Land Rover Freelander motor 2,0 diesel, an 2000. Imi trebuia caci sunt pescar si merg des pe drumuri grele. Acum la anii pe care ii numara, are si ceva probleme despre care vreau sa ma documentez. Poate ma ajutati. Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionut.Soptea Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Ionut din Arges si sunt proaspat proprieter de Pajero PInin 1.8 GDI an 2000. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qaz Postat August 18, 2013 Partajează Postat August 18, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Noroc. Alex ma numesc si urmeza sa achizitionez un 4wd. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Agilu Postat August 19, 2013 Partajează Postat August 19, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Andrei si sunt din Pitesti. Fierul din dotare e un mini 4x4, si anume Luaz 969m. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tzucul Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare,sunt Mircea din Timisoara si caut sa ma apuc de treaba adica de off road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
merlinspitfire Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut Sunt din Cluj . Am un Suzuki Samurai SJ 410 ,980 cc din "82. I-am facut o restaurare totala a caroseriei (aripi noi , fata spate si praguri tot noi) Din pacate tinichigiul nu a fost prea atent la partile care nu se vad ale caroseriei si am fost obligat sa refac anumite portiuni de dedesubt i dupa ce a fost vopsita . Asa am aflat de pe acest forum de kelfos .Am sa pun o poza cand va fi complet echipat. Va doresc numai bine . Editat August 20, 2013 de merlinspitfire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Razvann Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Ma numesc Razvan, am un Suzuki Vitara 1.6, 8V, din '94, si ma bucur sa "ingros randurile" :grin: acestui forum plin de pasionati ai offroad-ului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaniaxxs Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Salutari de la Craiova Salut.Ma numesc Claudiu Cazacu am 41 ani ,posesor a mai multor masini de teren romanesti[ARO,IMS] si GC fabricat in 2001 pasionat in general de tot cea ce inseamna tehnica auto old-school.Multumesc ca m-ati primit in club . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paganini Postat August 20, 2013 Partajează Postat August 20, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Ma numesc Cristian, am un Pajero 3.2l DID 2002 model si fac deja parte dintr-un club de 4wd care are un forum extraordinar de folositor. Ma bucur ca am putut gasi 4x4 club din Romania si la care pot fi membru. Am sa incerc sa particip cit am sa pot de mult la discutii si sa pot ajuta la fel. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat August 21, 2013 Partajează Postat August 21, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt mihai am 32 de ani , sunt din cluj si urmeaza sa achizitionez un pick-up (hi lux sau l 200) inca le studiez:) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dr.nissan1 Postat August 22, 2013 Partajează Postat August 22, 2013 (editat) dr.nissan buna ziua...ma numesc ovidiu domide si sunt pasionat de nissan de peste 14 ani.Am experienta in domeniul depanarilor, tractarilor si concursurilor de off road. detin mai multe masini 4*4 nissan navara, nissan patrol, nissan patfhinder Editat August 22, 2013 de dr.nissan1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aaron Postat August 22, 2013 Partajează Postat August 22, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Aaron, sunt din Rm.Valcea, am 21 de ani si sunt pasionat de off-road. Am intrat pe forumul acesta pentru a culege informatii in vederea achizitionarii unui Pajero sau Patrol pentru offroad, eventual pregatirea lui. Bine v-am gasit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
weiwei Postat August 23, 2013 Partajează Postat August 23, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Cluj si detin un Mitsubishi Pajero 2.5 GLX, din 1998, scurt, nemodificat. Masina este inmatriculata in tara cu volanul normal pe stanga. Inainte de a cumpara masina am citit timp de vreo 3 luni zilnic forumul, cautand cele mai bune variante pentru un 4x4. Mi-am dorit un G cat mai vechi si m-am ales cu un Pajero. Asta pentru ca am inteles intr-un final ca am nevoie de o masina cu capacitati bune de rally raid, iar Pajero momentan ma satisface din toate punctele de vedere: cost de achizitie, consum, taxe, dotari, pretul pieselor de schimb si multitudinea lor, practic se gasesc peste tot la preturi foarte mici. Mult succes si de acum inainte cu acest forum, bravo! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vraduv Postat August 24, 2013 Partajează Postat August 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor si bine v-am gasit.Ma numesc Radu,inca nu am o masina de off-road dar incerc intens sa imi iau una si sper ca voi reusi.Citesc de cateva saptamani acest forum si imi place foarte mult comunitatea care s-a format.Sper ca voi fi un membru cu "drepturi depline" in curand. O zi buna va doresc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexmaior21 Postat August 24, 2013 Partajează Postat August 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Maior Alexandru, si de mai bine de 1 an conduc un micut suzuki x90, masinuta este putin modificata, dar cu timpu sper sa mai bifez din upgrate-urile mult visate.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zsolt Postat August 24, 2013 Partajează Postat August 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ! Ma numesc zsolt si sunt din Toplita ! Am ales sa intru si eu in clubu pasionatilor de 4x4 ! Momentan conduc un suzuki samurai stoc. Inca adun piesele sa fac un mic monstrulet din el :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samsonlorant Postat August 24, 2013 Partajează Postat August 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare,de curand am intrat in posesia uniui patrol din '86,3.2td Doresc sa invat cat mai multe lucruri despre "tractorul"asta:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin79 Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare. catalin este numele si sunt din focsani,vrancea. o parte din timp o petrec la racoasa,vn. unde tin si vitara 1.6 8valve putin modificata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaU Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor,raul sunt. fost detinator de vitara,actual utilizator de samurai 1,3 carburatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciuky Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Octavian, sunt din Timisoara si sunt pasionat de offroad. Inca nu am masina, acum caut un Wrangler, sper sa il iau in maxim o luna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raducu.nica Postat August 26, 2013 Partajează Postat August 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ma numesc radu sunt din Targoviste, sunt un infocat offroad-ers atat auto cat si moto bine v am gasit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate