Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutam,

Sunt vanator si ma "chinui" pe fondul unde sunt membru cu un Duster. Ma tot uit sa fac upgrade cu o jucarie adevarata 4x4 ca a voastra.

Multumesc pentru posibilitatea de informare cu tot ce tine de pasiunea noastra comuna!

Cu respect,

Mihai

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Topic de prezentare a membrilor

salut

Ma numesc Valentin Covrig, inginer 38 ani.

Pe wishlist-ul meu este un pajero 2.8 mkII

am inceput sa caut si am gasit forumul acesta care este extrem de interesant si bine organizat.

ca viitor posesor de 4x4 gasesc bun orice sfat si sugestie.

deocamdata sunt strict onroad cu passat 2010 dar sper ca in curand sa ma pot lauda si eu cu o achizitie cu care sa incerc si eu off-road-ul

toate cele bune

Valentin

Link spre comentariu

Salut, sunt Cristian, din Baia Mare. Motociclist, parasutist si mai nou off-road-ist :)

Am un Wrangler TJ si tocmai ce incepem sa ne cunoastem reciproc...deocamdata l-am scos doar la niste ture mai light...

Imi este putin greu sa ma cobor din saua KTM-ului si sa urc la volan pe trasee offroad, inca nu sunt obisnuit si nici nu am experienta... dar toate au un inceput :)

:)

20130903_170323.thumb.jpg.924d76629c92d92fd1edd9fc4581304e.jpg

PS: doresc sa-i mut volanul pe stanga, a mai facut cineva asta la TJ din 98?

Link spre comentariu

Salut, sunt Cristian, din Baia Mare. Motociclist, parasutist si mai nou off-road-ist :)

Am un Wrangler TJ si tocmai ce incepem sa ne cunoastem reciproc...deocamdata l-am scos doar la niste ture mai light...

Imi este putin greu sa ma cobor din saua KTM-ului si sa urc la volan pe trasee offroad, inca nu sunt obisnuit si nici nu am experienta... dar toate au un inceput :)

:)

[ATTACH=CONFIG]188853[/ATTACH]

PS: doresc sa-i mut volanul pe stanga, a mai facut cineva asta la TJ din 98?

Salut Cristian,

Poate vii si tu la vreuna din iesirile noastre.

Despre mutat volanul, nu cred ca merita. Lasa-l asa ca te obisnuiesti repede cu el. Si eu am masini cu volanul pe dreapta si n-am nici o problema. Pana si sotia mea s-a obisnuit. :grin:

Editat de Astral
Link spre comentariu

Buna ziua tuturor!

Aduc si eu in club un muntean francez: SOVAMAG TC10A.

fisa tehnica: http://auverland.chez-alice.fr/francais/TC/tc10.htm

Am inclusiv manualul de utilizare in format electronic.

E din 1993, cca. 5000 de exemplare fabricate. Majoritatea circula si au circulat in Africa. In Europa, doar aviatia militara franceza si administratia locala il folosesc. Nu a fost vandut niciodata direct particularilor. E ruda mai mare a UMM si nepotul lui Cournill. A fost produs ca sa inlocuiasca in armata franceza Dodge WC, in special.

Al meu are motor Indenor-Peugeot XD3 (montat si pe ARO al nostru), cutie de viteze BA75 de Peugeot 505, cutie de transfer A80 (Cournill-UMM-Auverland-Panhard) si punti Carraro/Willis cu roti 7.50R16.

O sa pun un fotoreportaj cu el dupa ce se va termina operatiunea de restaurare. E un cadou de nunta si va fi folosit in viitorul apropiat in transportarea si operarea unui planetariu digital mobil.

Astept comentariile dvs. si sa le indoim...arcurile-foi!

Remus Cirstea

Sovamag TC10A

Link spre comentariu

Buna ziua tuturor!

Aduc si eu in club un muntean francez: SOVAMAG TC10A.

fisa tehnica: http://auverland.chez-alice.fr/francais/TC/tc10.htm

Am inclusiv manualul de utilizare in format electronic.

E din 1993, cca. 5000 de exemplare fabricate. Majoritatea circula si au circulat in Africa. In Europa, doar aviatia militara franceza si administratia locala il folosesc. Nu a fost vandut niciodata direct particularilor. E ruda mai mare a UMM si nepotul lui Cournill. A fost produs ca sa inlocuiasca in armata franceza Dodge WC, in special.

Al meu are motor Indenor-Peugeot XD3 (montat si pe ARO al nostru), cutie de viteze BA75 de Peugeot 505, cutie de transfer A80 (Cournill-UMM-Auverland-Panhard) si punti Carraro/Willis cu roti 7.50R16.

O sa pun un fotoreportaj cu el dupa ce se va termina operatiunea de restaurare. E un cadou de nunta si va fi folosit in viitorul apropiat in transportarea si operarea unui planetariu digital mobil.

Astept comentariile dvs. si sa le indoim...arcurile-foi!

Bine ai venit!

Foarte interesanta masina. Abia astept sa vad niste poze si detalii despre ea.

:h5

Link spre comentariu

Bine ai venit!

Foarte interesanta masina. Abia astept sa vad niste poze si detalii despre ea.

:h5

Multumesc, Max!

Din respect pentru vehicol si pentru a mentine forma „fizica” inca, cel putin, 20 de ani, am decis sa nu iasa pe drumurile patriei asa cum a stat in parcul armatei franceze cativa ani. Fiind masina eminamente utilitara si militara, se demonteaza usor, ramane doar schema cinematica si sasiul. Cu ajutorul unor prieteni care vor fi mentionati la momentul oportun, acum am spalat, curatat, sablat, tratat anticoroziv si acum vopsim.

Cu mandrie...republicana, pot spune ca masina similara a fost inclusa si in parada militara de Ziua Frantei din anul curent! Ca detaliu, acum caut amortizor de directie nou si bun...restul, toate patru sunt de Ducato!

Remus Cirstea

Sovamag TC10A

Link spre comentariu

Salutare!

Sunt Roxana si de curand mi-am "facut" un nou "prieten". Numele lui este ELF si este un Disco 2, momentan inca in plin proces de pregatire pentru aventurile ce vor urma! Sper... :)

PS: stiu ca am multe de invatat iar acest forum mi-a fost recomandat calduros

Editat de LadyElf

If you fall, I'll be there.

Earth

Link spre comentariu

Salut,

numele meu e Dan,si trebuie sin pacate sa renunt la vechea mea dacie 1300.Mi-as lua un suzuki vitara,dar cel mai mult ma sperie rugina

Atunci ia-ti un Suzuki Jimny și vei fi mai câștigat, din multe puncte de vedere ... în afară de rugină.

Bine ai venit în :cl

Numai bine!

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Buna, Cosmin, din Baia Mare, contonat in Timisoara cu munca, pasionat, printe altele, de off-road usor catre mediu ca dificultate; am detinut un Suzuki LJ 80 extrem de simpatic la vremea respectiva, apoi doua Vitatara, de care am ramas placut impresionat in ceea ce priveste valentele de off/on road, si am ajuns acum sa detin un Mitshubishi L200, 2003, motor 4D56 T04, adus din Irlanda de 'caldararii' nostri, 2 locuri si cu bena 'generoasa', momentan la 'doftoricit' in vedere inmatriculare. Salut si doresc numai bine tuturor.

Link spre comentariu

Salut baieti,

Ma numesc Dan, sunt din Targoviste, inca nu posed un 4x4(dar probabil prin decembrie il voi avea). Pasionat de vanatoare si pescuit, dar fara experienta in 4x4.

Sigur imi voi spori bagajul de cunostinte cu ajutorul vostru.

O seara buna va doresc!

Link spre comentariu

Salut, numele meu este Dragos si sunt fericitul posesor al unui Suzuki Vitara long body, 16V di 96. Sper sa gasesc pe acest forum sfaturi si pareri prentu problemele pe care le care le voi intampina pe viitor.

Link spre comentariu

salut , ma numesc Sorin si sunt din Arges. Inca nu am nimic off-road dar sper ca in maximum o luna imi voi cumpara un Ranger :grin:

Mai sunt colegi din arges ce au Ranger?

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare