Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Bine ai venit! Cauta la rubrica Mitsubishi si o sa gasesti foarte multe informatii, iar daca iti face placere poti face un topic la rubrica MK2 in care sa ne prezinti masina ta.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, sunt Andrei din Bucuresti si detin un SUV Hyundai Tucson 2.0 benzina, 4x4.

Nu am reusit sa gasesc nicio informatie pe forum despre Discovery 1 2.0 MPI pe care s-ar putea sa il achizitionez.

Din cate am mai citit pe forumurile straine motorul este prea mic pentru masina, dar de asta imi dadeam seama si singur.

V-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta cu ceva informatii despre masina. Poate un proprietar ceva....

Link spre comentariu

Ma numesc Vasi,sunt din timisoara si de curand am acchizitionat un freelander 4x4 de 2.0 diesel din anul 1999 in doua usi.M-am orientat spre acest auto deoarece cred/sper ca are un consum decent pentru un 4x4.urmeaza inmatricularea lui unde sper sa gasesc ceva raspunsuri/ajutor aici pe forumul dvs.

Link spre comentariu

Salutare! Sunt Alex din Brasov si imi doresc foarte tare o masina de teren adevarata, dar nu extrema. Din pacate, am bugetul limitat, nu doresc sa platesc carute de bani statului pe impozit si nici nu ma incanta ideea de a-mi inmatricula masina la vecinii din sud, asa ca aria de cautare este destul de restransa... Un pick-up ar fi ideal, dar unul bun e greu de gasit, asa ca mai caut, inclusiv alternative. Wish me luck! :grin:

Link spre comentariu

Salutari din Petrosani, Hunedoara!

Este pentru prima data cand scriu pe acest forum si mi se pare ok ca prima interventie pe un forum este sa te prezinti .

Dupa cum spuneam sunt din Petrosani , judetul Hunedoara si de vreo 7 ani am tangente cu 4x4 in sensul ca am trecut pe rand de la Dacia papuc 4x4, la un Transporter 4x4 si in prezent am un van VW Caravelle 2.5 TDI 102CP, SYNCRO(4x4),an 2003.

Este o masina buna, dar vreau mai mult si de aceasta de ceva timp urmaresc acest forum dedicat pentru a ma lamuri(sper) in alegerea unei masini 4x4 mai capabile.

Link spre comentariu

Re: Terano91

Ma numesc Ovidiu Gherasim,urmaresc de mult acest forum si am decis sa intru si eu in comunitate...conduc un terrano 1,motor de 2700,sant din Caransebes judet Caras Severin,ssi felicit initiativa adminunlui pentru acest forum.

Salut "chizule" !

Link spre comentariu

Hi all,

Ma numesc Dan si sunt antreprenor. Am un Range Rover Vogue 3.6 TDV8 din 2008, achizitionat de la Premium Auto din Bucuresti, pana acum doar 93.000 km, tinut in garaj si folosit mai ales pentru vacante la schi iarna si la mountain bike vara, in Romania, plus drumuri la birou.

Ar fi excelent sa comunic cu alti pasionati.

Succes tuturor.

O zi buna,

Dan Dumitru

Link spre comentariu

Va salut cu respect

Adi ma numesc si de curand m-am "improprietarit" cu un suzuki samurai 1.3 i din 1989, mai am mult de lucru la el dar abia astept sa il si "exploatez".

12850033_1_644x461_suzuki-samurai-motor-de-13cm3-pret-1199e-fix-buzau_rev008.jpg.65532e7e1bbfbf6c00fc4548086b77cf.jpg12172486_3.jpg.08ddd434cd4d099e32410fb1277e5e6f.jpg

Link spre comentariu

Va salut , marius ma numesc sant dim giurgiu , nascut in 83, printre altele ma ocup si de albine si am ajuns la dv pe forum pt a va cere ajutorul.

doresc sa achizitionez o masina de teren care sa tracteze 3,5 t (sa pot muta albinele) sa pot merge la un pescuit fara sa imi fie frica ca nu mai ies din padure sau raman impotmolit acum la bugetul care il am m am gandit ca un range rover ar fi ok sa o folosesc si la transport albine , si sa ma duca si pe mn in fiecare zi pe unde am nevoie .

acum dc va puteti da cu parerea dc am ales o masina care se preteaza la ceea ce fac , pun mai jos niste licuri cu masinile pe care le am gasit pe net la bugetul meu si mi ati fi de mare ajutor dc m ati ajuta sa aleg una.

va multumesc anticipat

Later edit :

1.Pentru sfaturi privind masinile care te intereseaza, ti-am facut topic aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?80821-Sfat-achizitie-Range-Rover-1998&p=912850#post912850

2.Te rugam nu mai pune link-uri in care apar datele de contact pentru ca aici nu promovam vanzarea masinilor de pe tot netul......

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salut !

Sunt Alex, de curand sunt proprietar de Mitsubishi L200 Warrior din 2004, achizitionata ca si masina pentru hobby (vanatoare si pescuit ).

Felicitari pentru forum !!!

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare