mihai_miertescu Postat Iulie 1, 2022 Partajează Postat Iulie 1, 2022 Salut, Ma numesc Mihai, sunt Radioamator si sunt pasionat atat de off-road cat si de comunicare radio. Va multumesc pentru acceptul dumneavoastra! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian.Speaky Postat Iulie 1, 2022 Partajează Postat Iulie 1, 2022 Salut ! Ma numesc Adrian, sunt posesor recent de Grand Cherokee ZJ 5.2 si am intrat pe acest forum pentru a gasi rezolvari la unele probleme si de a fi la curent cu noutatile Cheers 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigu Postat Iulie 6, 2022 Partajează Postat Iulie 6, 2022 Salut, Ma numesc Ionut, sunt posesor al unui Jeep Compass Trailhawk 2019. Am din pacate o problema la el, si am speranta ca pot sa gasesc aici o rezolvare. Va multumesc! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marianm45 Postat Iulie 8, 2022 Partajează Postat Iulie 8, 2022 Buna ziua, Sunt Marius din Satu Mare, momentan detin un Audi A4 B6. Urmaresc de ceva timp modelul Pathfinder, ma documentez intens si sper ca in viitor sa am posibilitatea sa devin posesor al acestui model. Toate cele bune! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali2009 Postat Iulie 9, 2022 Partajează Postat Iulie 9, 2022 Salut, Sunt Vali din Neamt posesor Jimny. Spor! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marian chinez Postat Iulie 9, 2022 Partajează Postat Iulie 9, 2022 Salutare! Sunt Marian din Iasi si detin un Touareg 2.5 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorineros Postat Iulie 13, 2022 Partajează Postat Iulie 13, 2022 Salut. sunt Dorin , tocmai am luat un Patrol Y61 din 2007 Multumesc, 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gr Bogdan Postat Iulie 17, 2022 Partajează Postat Iulie 17, 2022 La 02.04.2009 la 7:25, trike1 a spus: Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,ma numesc Bogdan tutunea, sunt fun 4x4,si posed ceva dihanii potente( mitshu pajero 3.2d/2008,Dodge ram 1500,nissan terano 2,nissan patrol scurt primul model 85-86, atv cf moto 500,hovercraft....) pentru a fi puse in dificultate!!!! ca ocupatie sunt ing.constructor de drumuri si ...hopuri :ha: dar reorientat in constructia de barci! ca hoby enumar scufundarile,navigatia,off-road-ul,motociclismul....si Jack Daniels Va pup si astept sa ne vedem pe coclau PS.poze voi punemai tarziu ca acum chiar nu am!!! Va salut cu respect pe toti !! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andry Postat Iulie 21, 2022 Partajează Postat Iulie 21, 2022 Salutari, sunt Andrei din Brasov. Nu detin o masina 4x4, dar plimb prin paduri si pe creste o motocicleta Honda XRV750 pregatita de scandal, iar pe forumul vostru am gasit multe informatii utile despre trasee. Multumesc! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MarkTraian12 Postat Iulie 24, 2022 Partajează Postat Iulie 24, 2022 Salut, sunt Mark, inginer constructor, imi plac foarte mult lucrarile de DYI prin casa, natura, hiking-ul, chiar si pescuitul 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VMS Postat August 4, 2022 Partajează Postat August 4, 2022 Salut! Ma numesc Stefan, sunt posesor de Vitara si am intrat pe forum deoarece am niste intrebari legate de masina. Va salut pe toti! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Braik Postat August 6, 2022 Partajează Postat August 6, 2022 Salutare tuturor, Ma numesc Braik Antonio si m-am legat si eu la cap cu un LR freelander 1 facelift din 2004. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laubacis Postat August 9, 2022 Partajează Postat August 9, 2022 Salutare sunt Lau din Arad si detin un Nissan Patrol y60 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BER10 Postat August 10, 2022 Partajează Postat August 10, 2022 Buna ziua, Sunt Alex din Oradea si detin un S-GV 2003 2.0 16v 5 usi. Pasionat de offroad si overlanding. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tofanel marius Postat August 14, 2022 Partajează Postat August 14, 2022 Salut. Sunt numesc Marius si sunt medic veterinar intr o zona montana. Am parte zulnic de off road alaturi de Jimny 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanstanescu Postat August 16, 2022 Partajează Postat August 16, 2022 Buna ziua, Sunt Razvan, doresc sa achizitonez un 4x4 pentru micro camping pe benzina. Sunt aici pentru a cauta sfaturi si opinii, acest forum arata excelent pentru un incepator. Multumesc 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costi Sollo Postat August 23, 2022 Partajează Postat August 23, 2022 Salutare ! Eu sunt Constantin , din Vâlcea. Sunt proaspăt posesor de Pajero Pinin , pe viitor vreau îl prepar așa că o să am nevoie de informații de la voi ! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caesar Postat August 24, 2022 Partajează Postat August 24, 2022 Cezar, urmăresc forumul si doresc sa achiziționez un Pajero Mk4 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OlteanuAlex Postat August 25, 2022 Partajează Postat August 25, 2022 Cu stima și respect va salut, ma numesc Alex am 19 ani și sunt din Pitesti, detin un Aro 244 la care doresc sa fac un swap la OM606, știi cum e daca nu te blochezi cu masina la offroad, ai pierdut toată distracția 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sergiu Titus Postat August 26, 2022 Partajează Postat August 26, 2022 Vă salut pe toți. Sunt proaspăt posesor al unui Mitsubishi L200 din 2007. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei_h26 Postat Septembrie 1, 2022 Partajează Postat Septembrie 1, 2022 Salutare! Sunt în căutare de suzuki jimny 1.3 benzină... 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rully Postat Septembrie 2, 2022 Partajează Postat Septembrie 2, 2022 Va Salut cu respect 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Surche Postat Septembrie 4, 2022 Partajează Postat Septembrie 4, 2022 Salutare,sunt din Giurgiu,proaspat posesor de Freelander1 td4 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
llsens Postat Septembrie 6, 2022 Partajează Postat Septembrie 6, 2022 Salut! Ma numesc Sergiu si sunt utilizatoru "sergiu" de pe acest forum. Intre timp a mai aparut o Toyota Land Criuser 120 si un Mitsubishi L200. Momentan doresc sa recuperez contul vechi. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
barbuletioan Postat Septembrie 9, 2022 Partajează Postat Septembrie 9, 2022 Ma numesc nelu și sint inginer mecanic specialitatea automobile,am lucrat 10 ani la reprezentanta vw din Alba Iulia actualmente sint pensionar 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate