Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Salut,

Ma numesc Ionut, sunt posesor al unui Jeep Compass Trailhawk 2019. Am din pacate o problema la el, si am speranta ca pot sa gasesc aici o rezolvare.

Va multumesc!

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua,

Sunt Marius din Satu Mare, momentan detin un Audi A4 B6. Urmaresc de ceva timp modelul Pathfinder, ma documentez intens si sper ca in viitor sa am posibilitatea sa devin posesor al acestui model.

Toate cele bune!

• Like 1
Link spre comentariu

La 02.04.2009 la 7:25, trike1 a spus:

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut,ma numesc Bogdan tutunea, sunt fun 4x4,si posed ceva dihanii potente( mitshu pajero 3.2d/2008,Dodge ram 1500,nissan terano 2,nissan patrol scurt primul model 85-86, atv cf moto 500,hovercraft....) pentru a fi puse in dificultate!!!!

ca ocupatie sunt ing.constructor de drumuri si ...hopuri :ha: dar reorientat in constructia de barci!

ca hoby enumar scufundarile,navigatia,off-road-ul,motociclismul....si Jack Daniels 😁

Va pup si astept sa ne vedem pe coclau

PS.poze voi punemai tarziu ca acum chiar nu am!!!

Va salut cu respect pe toti !!

• Like 1
Link spre comentariu

Salutari, sunt Andrei din Brasov. Nu detin o masina 4x4, dar plimb prin paduri si pe creste o motocicleta Honda XRV750 pregatita de scandal, iar pe forumul vostru am gasit multe informatii utile despre trasee.
Multumesc!

• Like 1
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare