mickey3 Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca ! imi foarte rau pt el , desi nu am avut ocazia sa l cunosc fata'n fata , stiu cum e sa pierzi o persoana cu aceleasi pasiuni, acelasi caracter , aceias 'gargauni' ca si tine ... Condoleante ! . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Inca nu-mi vine sa cred. De azi dimineatza m-au tot sunat colegi, fosti colegi, oameni care au lucrat cu el : - "Ai auzit ... de Bogdan" , - "Am auzit dar nu pot sa cred" Nu am fost om toata ziua. Cred ca am ascultat de 30 de ori Cargo - Aproape de voi. Pt mine Bogdan, Nane cum ii spuneam, a fost un mentor. Datorita lui m-am facut operator si peste cativa ani am avut chiar onoarea de a lucra impreuna. Ce regret cel mai mult este ca nu am reushit niciodata sa ii spun cat a insemnat pt mine. Odihneste-te in pace Baietzica. Dani fi tare ! Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Noiembrie, iesirea de la Sibiel , mias fi dorit sa fiu aici ...in sibiu, poate urcam cu voi sau poate nu , dar la start tot veneam...de une sa stiu ca a fost ultima ocazie sa il cunosc?...azi de dimineata am fost ravasit,uimit, apoi trist si chiar intrigat...apoi am citit acele franturi de mesaje...am vazut ca ceea ce iseamna sa fii om e de fapt acel putin pe care il ai si il daruiesti...si atunci acel putin devine mult, devine speranta,fericire, devine prietenie...si asta nu se uita.si daca a fost cineva care din cateva cuvite iti intra la inima acela a fost el,...sper ca noi cei din club sa nu uitam asta.R.I.P. Bogdane, p.s.am mai pierdut 2 prieteni(19 si respectiv 24 ani) ambii in accidente de masina , le cunosc familiile, le-am vazut durerea...de 3 saptamani am mai pierdut un prieten (36 ani) ...si acum bogdan...stiu ca va fi acel inger rautacios care va rade cand sprijinim masina dar ne va ajuta sa o scoatem din noroaie,...the greate white wolf hunter/a true free spirit. http://www.youtube.com/watch?v=W70LZxzp ... lated...ii placea muzica buna... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Atunci cand cineva moare, se spune ca in noaptea de priveghi trebuie sa iti amintesti cum era. Eu nu am baut cu el. Nici la dame nu am fost. Nu am scos amandoi masina din noroaie si nici macar nu i-am strans vreodata mana. Eu l-am cunoscut imediat cum am intrat in "conflict" cu cei de pe acest forum intr-o discutie tembela despre suzuki versus cine dracu stie ce. Dupa ce am fost luat in suturi de unii, bineinteles ca nu m-am putut abtine si in emisiunea mea am pomenit de acest "conflict". Iata ce mi-a trimis el a doua zi intr-un mesaj privat: "Bre nene jurnalistule.......eu unul sunt convins ca nu ai zis nica rau si nici n-ai gandit ceva nasol cand ai afirmat ca veveritele au un handicap la un anume moment fata de alta surate mai corpolente. Total de acord cu tine.....doar ca vezi tu.......ai dat-o asha de "abrubt" ca au sarit veveritele de cur ca arse cu tzigara........si fac astea mici o galagie...... In seara asta te-am simtit........eram sigur ca o sa bati un apropo macar ......ca o sa aduci vorba cumva......deh....ce sa-i faci.......la urma urmei activam in aceeasi bransa Bafta cacalau sa ai si nu te certa cu lumea......zau......."ie baieti faini"......sa mor io" Va vine sa credeti ca l-am crezut? Habar nu aveam cine e Bogdan si ce jurnalist este. Dar cuvintele lui, felul in care le-a asezat...mi-au mers la inima si l-am crezut. Stia sa spuna cuvinte iar "Cuvantul" este Dumnezeu! Buna mea spunea de cei tineri care mor devreme ca "i-a iubit Dumnezeu". Pe de alta parte, barbatii au o vorba: "numai lasii scapa cu viata"! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 :( ce rau imi pare ca nu l-am cunoscut mai bine... avea un fel de maturitate, luciditate si bunavointa in privire :rsp pacat ca s-a dus. pentru cei ramasi in urma e mai greu. sunt sigur ca s-a dus intr-un loc mai bun. pe care, din ce povestiti voi aici, il merita pe deplin... condoleante celor care l-au cunoscut :sr Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Incerc incet incet sa ma reculeg dupa aceasta grea lovitura data de moartea bunului nostru prieten, aseara dupa ultima vizita la spital cu Dani, medicu de garda nu ne-a dat voie sa intram decat pe rand in salon deoarece era dupa vizita si nu prea aveai voie, intai a intarat Dani a stat 10 minute si a iesit palngand deoarece Bogdan se schimbase de la o ora la alta,, nu mai putea respira decat foarte foarte adanc, am intrat si eu pana la urma, ma vazut si-a tars zambetul in coltul guri si mi-a spus atat ...." Ma arde....." aratandu-mi semnul victoriei si apoi Ok batandu-ma usor pe mana........fara a mai putea zice ceva, in cele din urma a atipit pentru un moment..... Dumnezeu sa te odihneasca in pace fratior............... "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 dumnezeu sa te odihneasca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Cu sigurantza a fost un om minunat. Nu l-am cunoscut, dar am citit topicul asta de vreo 3 ori de la cap la coada, si nu pot sa neg ca imi pare tare rau ca nu mai am ocazia sa il cunosc in viatza asta. Poate in celelalte 5 care i-au ramas, cum spunea el... Iar povestea cu lupul, e pilda curata. Poate ca semnul victoriei facut in ultimele clipe semnifica intradevar biruintza lui in viatza asta. A trecut la alt nivel acum, acolo unde ajung oamenii buni. Poate ca moartea nu e un sfarshit, ci un nou inceput. Am aprins o candela in noaptea asta, si cum nu am somn, o sa stau sa caut pe forum posturile lui, sa incerc sa il descopar asa cum l-ati cunoscut si voi. Ca la un priveghi. Dumnezeu sa te odihneasca in pace... Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ligia Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Ligia Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 sunt alaturi de Dani Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Oameni buni , va rog sa ma credeti ca stau singur in fata calculatorului si nu pot sa citesc mesajele de durere trimise de rude , prieteni , amici , oameni care impartasesc durerea ce`i uneste acum , in prag de an nou. Nici sa vars o lacrima nu pot , va rog sa ma credeti, am un nod dureros in gat care se duce incet incet ce imi refulez durerea fata de un om pe care nu am avut ocazia sa`l cunosc, scriind cateva randuri. NU POTI SA NU FI OM si sa nu te intristezi la auzul unei asemenea vesti, fie si pentru cineva pe care "il cunosti" doar din amintirile prietenilor .Incerc sa trec peste toata durerea aceasta ascultand si le multumesc celor care au postat mai devreme acest link. Asa cum am vazut in pagina anterioara de pe forum un post cu mesajul lui Bogdan de pe mess, asta cred ca ar fi spus acum el : In seara asta vreau sa beau Sa uit de-orice nevoi Sa sparg paharul si sa zic: Sunt acum, aici, cu voi Nu stiu cat timp mi-a mai ramas Dar vreau sa mi-l petrec Cu voi care mi-ati fost alaturi La bine si la greu Si de-o fi si eu sa mor Nu vreau sa va intristati Sa cantati si sa jucati, pana-n zori... Si daca din cand in cand O sa ma primiri in gand Voi fi aproape de voi Inchin paharul si va spun: Ii multumesc Celui de sus Ca mi v-a dat prieteni buni Si nu-s singur pe acest drum Si de-o fi si eu sa mor Nu vreau sa va intristati Sa cantati si sa jucati, pana-n zori... Si daca din cand in cand O sa ma primiri in gand Voi fi aproape de voi Si de-o fi si eu sa mor Nu vreau sa va intristati Sa cantati si sa jucati, pana-n zori... Si daca din cand in cand O sa ma primiri in gand Voi fi aproape de voi Sincere Condoleante Familiei Indurerate Si Celor Apropiati Dumnezeu sa te ierte Bogdane si sa`ti fei tarana usoara :sr :cl ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO7080 Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Desi au trecut mai bine de nu stiu cite ore, 20 de ore de cind am aflat, inca nu pot crede ca nu mai am cu cine sa ma iau la discuti, de tot felul. Dar daca asa a fost dat, te rog mult ca in plimbarea ta sa intocmesti un road-book, pentru ca sigur la un moment dat venim si noi si trebuie sa punem de un concurs si acolo, trasee bune si locuri de campare cu un spritz bun. O plimbare placuta! intr-o buna zi din nou vom da din roti, pline cu noroi!!! Prieten bun!!!! Dana sincere condoleante!!!! Dia iti multumesc pentru cuvintele salvate! Toyota Land Cruiser 80 4,2 diesel aspirat Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 12v Toyota Land Cruiser 80 4,2 turbo diesel 24v Toyota Land Cruiser 70 3,0 turbo diesel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Am aflat de dimineata printr-un sms acesta cumplita veste Abia acum incerc sa scriu dar nu pot. BOGDANE pun aici cateva fotografii pe care nu am avut timp sa ti le arat....... sa te uiti si pe youtube aici asta pentru ca nu pot sa cred DANA suntem alaturi de tine. Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Cum l-au vazut si colegii lui de munca. http://www.realitatea.net/video_585106_ ... 25121.html (face-ti click pe video) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Merci Max... 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Userul Bogdan4x4 va fi mereu ON-LINE pe acest forum. Sa nu va mirati daca o sa il vedeti langa voi in lista membrilor conectati. Din pacate nu mai putem sa ii cerem sfatul dar vom fi mai linistiti daca vedem ca e langa noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Imi pare rau ca nu l-am cunoscut, dar simt ca s-a rupt o bucata din noi Odihneasca-se in PACE!!!!!! :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr :sr Asa cum spunea un alt "trecator prin viata mereu vesel" Dumnezeu sa ii ierte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 din pacate in ziua inmormantarii nu voi fi n bucuresti si nu am nici masina in functiune sa ma prezint cu ea asa cum si-ar fi dorit BOGDAN. Dar as vrea sa trec sa-mi iau ramas bun de la EL astazi. Stie cineva unde se afla REGRETATUL PRIETEN? Multumesc, DUMNEZEU SA-L IERTE! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca... Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 I mi doresc ca toti sa-l pastreze in memorie asa cum a fost el : Un OM MARE, Un CARACTER PUTERNIC , Un PRIETEN DE NADEJDE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 In semn de doliu si de respect pentru Bogdan4x4, va propun sa urmam toti forumistii exemplul lui Max si sa punem si la avatare o poza de doliu. Chiar dk nu l-am cunoscut, din relatarile voastre de aici, m-a impresionat dureros de mult. Bogdane, fara tine, forumul fara tine va fi, poate, mai trist, iar turele off-road, sigur, mai sarace... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Cateva poze ..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Pentru BOGDAN 4X4 !!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bendix Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Dumnezeu sa-l odihneasca! G 55 AMG - 2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: A muri inseamna a pleca putin - bogdan4x4 Nu vreau să exagerăm dar nici o actiune de-a noastră nu va fi suficientă pentru a-i cinsti memoria lui Bogdan. Să nu vă miraÅ£i dacă numele lui se va regăsi în acÅ£iunile noastre. De exemplu, fiecare premiu de FairPlay de la concursurile organizate de Club4x4 se va numi "Premiul Bogdan Pătru" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate