Mugur Postat Iulie 15, 2007 Partajează Postat Iulie 15, 2007 Salutare, Am comis-o din nou !... :grin: S-a incheiat si intalnirea de la Sibiu, iulie 2007 !... :grin: Cateva date statistice : 40 de masini inregistrate, 100 de participanti, acoperire nationala, trasee frumoase, tehnice pentru toate gusturile, atmosfera, antren, multa voie buna, distractie la MAXIM !... :grin: Cam ce s-a intamplat : -Ziua 1, joi-12, sosirea si cazarea organizatorilor si a primilor participanti in complexul Dumbrava Sibiului.Making off - pregatiri pentru buna desfasurare a evenimentului si amenajarea locatiei.Seara, cei prezenti am facut un picnic nocturn cu gratar pe unul din cele mai inalte puncte de unde am putut admira, in intreaga sa splendoare Sibiul, splendid luminat noaptea.Dupa care am coborat si am facut o plimbare in centrul istoric...Absolut superb !... :ap -Ziua 2, vineri-13, a fost cu noroc... :grin: :P : inca de dimineata lumea a inceput sa se adune din toate colturile tarii, din est pana in vest si din nord pana in sud, formalitati de inregistrare si distribuirea materialelor promotionale ; dupa pranz s-au impartit echipele de hard si soft, care urmau sa se intalneasca la un moment dat intr-un punct comun.De acolo mergeau impreuna, pe varful Magura, dupa care urma retragerea ( intoarcerea ) pe traseul de soft.Se pare ca Gabi G & comp., s-au tinut de cuvant, vis-a-vis de surprize si traseele au solicitat la maxim participantii, adica traseul de extrem a fost tare, iar traseul de soft a fost tehnic, aproape de mediu...Oricum, amandoua foarte frumoase, jos palaria !... :1 Seara, masa festiva, dans, distractie, tot tacamul !... :-P -Ziua 3 , sambata 14, briefing-sedinta tehnica, impartirea masinilor pe hard si open, participantii au primit road book-uri, si a inceput concursul prietenesc la cele 2 sectiuni...Atmosfera extraordinara, dupa un timp au inceput sa soseasca concurentii, unii cu probleme tehnice, altii care au gresit harta de traseu si au luat-o pe scurtatura scurtaturii... :P , si in sfarsit primii invingatori, care au castigat detasat la ambele sectiuni, datorita experientei, determinarii si nu in ultimul rand datorita prepararii masinilor de concurs... 8) Cocurentii au tot sosit pana la inserare. Dupa care a urmat, o masa haiduceasca in aer liber, in curtea locatiei, oferita de organizatori. Seara a continuat cu festivitatea de premiere : 1)toti cei inregistrati au primit diplome de participare + DVD-ul intalnirii de la Cheia, mai 2007 + DVD care continea lectii de troliere, lectii de condus off road, ce si cum plasma rope. :1 2)tombola cu numeroase premii ce au constat in accesorii off road, accesorii masina si materiale promotionale ale firmelor din domeniu :Gr 3)premierea castigatorilor la cele 2 sectiuni open si hard, decernarea premiilor ce au constat in medalii de argint, diplome speciale si sampanii. :n1 4)decernarea premiilor speciale pentru fair-play si ajutorul acordat, diplome si medalii de argint :B A urmat un foc de tabara, muzica, dans, bautura, buna dispozitie etc... :grin: :dr :Gr -Ziua 4, duminica-15, o parte din participanti au plecat pe Transalpina si de acolo acasa, inchiderea evenimentului... 8) Va rogam pe toti cei care aveti poze, filme, daca aveti placerea si amabilitatea sa le trimiteti la urmatoarea adresa, OP 68, CP 72, sector 1, Bucuresti, Mugur Nicolae sau luati legatura cu mine pe PM, daca agreati o alta metoda.Acestea materiale vor fi folosite pentru realizarea DVD-ului intalnirii SIBIU, iulie 2007 !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iulie 15, 2007 Partajează Postat Iulie 15, 2007 Felicitari...se pare ca a fost o intalnire reusita, la care, bineinteles imi pare rau ca am lipsit. Asteptam mai multe fotografii. P.S. Cum putem sa intram in posesia DVD-ului Cheia cei care nu am participat? Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 15, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2007 Felicitari...se pare ca a fost o intalnire reusita, la care, bineinteles imi pare rau ca am lipsit. Asteptam mai multe fotografii. P.S. Cum putem sa intram in posesia DVD-ului Cheia cei care nu am participat? 1)Chiar a fost o intalnire reusita !... :grin: :ca 2)Si noua ne pare rau, pentru cei care ati lipsit, dar...vom face si alte intalniri la care veti putea participa !... :grin: :W 3)S-au facut multe poze, le prelucram si le bagam pe forum !... :grin: :oc 4)Referitor la DVD-ul CHEIA 2007, daca v-ati completat corect / complet adresa pe formularul de evaluare de la Cheia, il veti primi negresit in cel mai scurt timp, daca nu va rog sa-mi dati PM cu adresa exacta unde putem sa-l expediem !... :) 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 15, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2007 :grin: ...Sa spargem gheata !... :grin: Acestia sunt premiantii : EXTREM : -Locul 1, Melente Sorin si Jugaru Emilia / Mercedes G -Locul 2, Lupsa Dan (Max) si Badea Cristian / Toyota Landcruiser 60 -Locul 3, Bojica Alexandru si Bojica Catalin / Toyota Landcruiser 70 SOFT : -Locul 1, Maracineanu George si Maracineanu Traian / Nissan Terano -Locul 2, Modrescu Ionut si Bacila Mihai, Mitsubishi Pajero -Locul 3, Oprea Bogdan si Oprea Andrei, Hummer H1 SPIRIT TEAM / FAIR PLAY : -Manole Florian -Alexandru Bojica ORGANIZARE : -Ligia Popescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Iulie 15, 2007 Partajează Postat Iulie 15, 2007 Re: Poze si impresii de la intalnirea - SIBIU iulie 2007 si in sfarsit primii invingatori, care au castigat detasat la ambele sectiuni, datorita experientei, determinarii si nu in ultimul rand datorita prepararii masinilor de concurs... 8) ... 1)toti cei inregistrati au primit diplome de participare + DVD-ul intalnirii de la Cheia, mai 2007 + DVD care continea lectii de troliere, lectii de condus off road, ce si cum plasma rope. :1 In primul rand, felicitarile mele pt toti cei care au fost acolo! In special pt Zippo, care a luat locul 2 la soft cu masina total nepreparata, si care era si bolnava :1 BRAVO !!!! 2. Cum putem face sa primesc si eu un CD cu lectiile de offroad, pt ca nu am primit .... Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 15, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 15, 2007 Partajează Postat Iulie 15, 2007 Am ajuns si noi acasa acum. Intradevar, a iesit super intalnirea. :br Multumim lui Gabi pentru trasee :dr2 , distractie :Gr , muzica, mancare bautura :dr ...etc.. (femei nu a vrut sa ne aduca pentru ca le-a luat el pe toate) Hapsanule! :bx :grin: Traseele , atat cel de vineri cat si cel de extrem de sambata au fost superi tari , foarte bine alese, am avut de toate. Eu, tinand cont ca a fost prima data cand am pus mana pe un roadbook si avand si un copilot care nu a mai fost niciodata in offroad, sunt extrem de multumit de premiul pe care l-am luat. Celor care ati stat acasa, trebuie sa va para rau pentru ca ati pierdut o intalnire foarte frumoasa. Dar vor mai fi si altele cat de curand asa ca nu disperati. :grin: Tin sa multumesc in mod deosebit lui Alex si lui Manole , pentru spijinul acodat ca sa imi indrept bara de directie care era varza. A facut Alex un sistem de indreptat bara de directi foarte ingenios. Un hilift, troliul, o surubelnita, un patent, un scripete, doi ocheti si o rola de banda adeziva. Cred ca o sa va fac maine un desen ca e interesant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 15, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2007 Re: Poze si impresii de la intalnirea - SIBIU iulie 2007 2. Cum putem face sa primesc si eu un CD cu lectiile de offroad, pt ca nu am primit .... 1)Nu ai primit deoarece nu ai fost prezent la festivitatea de premiere... 8) :n1 :Gr 2) :C ...Te rog ia legatura cu Gabi G si vei primi respectivul DVD !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 15, 2007 Partajează Postat Iulie 15, 2007 Din pacate ne asteptam si la o contestatie din partea unui concurent de la soft. :( Adica de la domnul Koala. :grin: Cand toata lumea era la pagina nr. 1 a roadbook-ului si aveau cate un checkpoint luat si urcau, domnul respectiv (dupa cum se poate observa cu ochiul liber si intr-una din pozele de mai sus) cobora, era la pagina a doua a roadbook-ului si avea si doua checkpoint-uri luate :ga . Cred ca a folosit tehnologie de teleportare. :grin: El a ajuns primul la punctul de sosire. Nici acum nu e lamurit de ce nu a castigat el locul 1 pentru ca el a ajuns primul. O sa ii oferim un premiu de consolare adica o farfurie cu prajitura ca si in imaginea alaturata :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 15, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 15, 2007 Partajează Postat Iulie 15, 2007 Am ajuns si noi acasa acum. Intradevar, a iesit super intalnirea. :br Multumim lui Gabi pentru trasee :dr2 , distractie :Gr , muzica, mancare bautura :dr ...etc.. (femei nu a vrut sa ne aduca pentru ca le-a luat el pe toate) Hapsanule! :bx :grin: Traseele , atat cel de vineri cat si cel de extrem de sambata au fost superi tari , foarte bine alese, am avut de toate. Eu, tinand cont ca a fost prima data cand am pus mana pe un roadbook si avand si un copilot care nu a mai fost niciodata in offroad, sunt extrem de multumit de premiul pe care l-am luat. Celor care ati stat acasa, trebuie sa va para rau pentru ca ati pierdut o intalnire foarte frumoasa. Dar vor mai fi si altele cat de curand asa ca nu disperati. :grin: Tin sa multumesc in mod deosebit lui Alex si lui Manole , pentru spijinul acodat ca sa imi indrept bara de directie care era varza. A facut Alex un sistem de indreptat bara de directi foarte ingenios. Un hilift, troliul, o surubelnita, un patent, un scripete, doi ocheti si o rola de banda adeziva. Cred ca o sa va fac maine un desen ca e interesant. ptr. traseele de concurs trebuie sa-i multumin lui Dan-A10. :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 15, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2007 Poze... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 15, 2007 Partajează Postat Iulie 15, 2007 Ma bucur ca v-ati distrat.. Sa speram ca vor fi cat mai des astfel de intanliri.. Odihniti-va, ca asteptam mai multe povesti.. si multe, multe poze pt cei care au stat pe acasa preocupati cu munca, cu boala sau alte si alte probleme ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AT 5.9 Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 :B :B :B :B :B Foarte frumos!!! Felicitari organizatorilor si participantilor! Johnson. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 Felicitari organizatorilor!!! :tk Felicitari participantilor!!! :B Imi cer scuze celor pe care i-am parasit pe drum, dar i-am gaz sa ajung in BUc (problem la job :fr2 )...sper ca ati ajuns bine :roll: poze diseara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 vb cu supunere si umilinta : supermarfa traseele,cel de extrem a fost genial.genial. in rest,oameni tari,k de obicei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 felicitari organizatorilor :10 :ap idee geniala de a da un traseu cu roadbook gen "scoala de offroad" :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 Pentru deviza nerostita dar asumata in permaneta, "nu ne abandonam ranitii" de 3 ori :10 . Respect! Multumesc inca o data intregii coloane cu care am revenit la Bucuresti. Felicitari lui Gabi si tuturor celor care au facut posibila intalnirea. :Gr. Koala, daca vrei data viitoare iti imprumut copilotul meu :ha1 . Iar pentru cei din Dr.T, hai sa ne vedem la o bere! :dr Inca o data :B Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 :1 :B deci de unde se poate lua DVD-ul? :grin: felicitari participantilor!!! The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 Niste poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 :ang nu am reusit sa repar la timp patrolul.... m-am kinuit degeaba pacat ca nu am participat si cand ma gandesc ca ma vedeam deja pe acolo pacat sincer... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 inca cateva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 inca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 @Max & zippo : Am zis sa tac si sa las timpu' sa-mi vindece ranile :grin: , da' vaz ca nu va rabda inima sa ma injectati :grin: ... auzi la el, sa-mi dea cu imprumut copilotul sau ... hmm, pai n-am nevoie de niciun alt copilot, ai vazut doar ce trasee stie al meu :ga ... In alta ordine de idei, va anunt oficial ca am luat bilet de avion ... ma duc la Haga si va reclam la trebonalu' enternational :grin: ... Pentru cine nu stie inca povestea, noi [ eu si copilotu' aferent ] am iesit primii la concursul de sambata ... am ajuns primii la FINIS si am avut toate checkpoint-urile luate ... ce e drept, inca de la bun inceput ne-am pierdut si am luat-o prin aratura ... printre gaini si curci, prin miriste, pe unde vedeam cu ochii :D ... ne-am ratacit, am iesit iar in sosea, ne-am intors iar, iar ne-am ratacit ... ne-am intalnit cu alti concurenti dar, ca un facut, toti o luau prin cu totul alte parti decat ni se parea noua ca trebuie :grin: ... ne-am trezit in curtea unei pastravarii ... apoi, in mijlocul unei turme de oi, cu magar, caini si cioban aferent ... ne-am oprit pe drum sa facem poze, am dat cu spatele ca nu ne iesea misto poza cu noroaiele si am trecut iar prin apa ... si tot asa, timp de 4 ore, am fost singuri si rataciti pe drumuri de munte, nu ne-a "iesit la socoteala" nici unul dintre semnele alea de pe roadbook insa am nimerit la CP primii ... pe urma, cand noi coboram veseli, de pe munte, cu ambele CP-uri luate si stampilate, ne-am intalnit cu o coloana de concurenti care, spre uimirea si mirarea noastra, urcau sa ia al doilea CP !!! ... evident, am ajuns primii la locul de sosire si ne-am apucat temeinic de baut, spre disperare lui Gabi :grin: ... Asta a fost cu concursul unde koala a luat toate CP-urile si a ajuns primul la linia de final ... evident, m-au descalificat ca cica n-am ales traseul care trebuie, prin nu stiu ce sate si comune ... pai ce, la offroad se merge pe drumuri asfaltate domnilor ? ... la offroad se merge printre boscheti si pe miriste :grin:, asa cum am facut noi :ga :ga ... In rest, o atmosfera ultra misto, o organizare de exceptie, numai oameni veseli si hotarati ... bravo Gabi Badea, bravo Mugur & comp., bravo Max, bravo baietilor de la echipele tehnice [ nu nominalizez ca mi-e frica sa nu uit pe careva ] ... ... pozele din aparat am sa le pun deseara sau maine ... originalele vor ajunge la Mugur, pe CD ... deocamdata postez traseele facute vineri-sambata-duminica ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate