mongli Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 pai la Baia Mare doar sarim muntele si am ajuns :D cand vrei sa faci exact?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 pai la Baia Mare doar sarim muntele si am ajuns :D cand vrei sa faci exact?? Inca nu am stabilit data exacta dar sfarsitul lui septembrie, inceputul lui octombrie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 daca ai nevoie de ajutor la trasee da o sarma ca bagam un week-end la tine. venim cu familia cu catel cu purcel mai stam la o palincuta. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 daca ai nevoie de ajutor la trasee da o sarma ca bagam un week-end la tine. venim cu familia cu catel cu purcel mai stam la o palincuta. :D Super. :tk Te anunt din timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 La rugamintea cuiva, nu spui cine, persoana importanta din Sibiu :grin: , mai bag un set de poze ... de data asta e vorba de mai putina actiune ... sunt mai mult oameni, locuri, fapte si atitudini ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 ... ultimul set ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 ... pacat ca-i locuita ... :ps :ps :ps ... valabil si la IMG_0048 (Medium).JPG :fr 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 pai la Baia Mare doar sarim muntele si am ajuns :D cand vrei sa faci exact?? Inca nu am stabilit data exacta dar sfarsitul lui septembrie, inceputul lui octombrie. Te rog, poate nu in intervalul 17 Sept-5 Oct , ca sunt in Tg. Mures la SMURD la un curs de perfectionare... Si chiar as vrea sa fiu in Baia Mare dak faceti intalnire aici... :pl :pl :pl http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
skipper Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 Salutari toturor celor care au fost la Sibiu Pentru ca a fost prima mea participare la un soft de off road, multumesc organizatorilor :1 si tuturor celor care au facut posibila aceasta intalnire. Sunte-ti niste oameni extraordinari! FELICITARI :B Koala ai mesaje foarte frumoase si poze minunate. Imi pare rau dar nu am avut aparat de fotografiat la mine si nu pot sa va trimit decat cateva poze de la prieteni. Multumesc. :tk PS Scuze daca pozele nu au nici un comentariu. :!: Sunt incepator :!: Cu roadbook-ul mi-a iesit de prima data Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
skipper Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 Scuze pentru marimea prea mare a pozelor. De acum incolo o sa ma redresez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
skipper Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 :tk MULTUMESC mult gabi_G :Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator sinister_bya Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 Va salut si eu Am si eu cateva poze de pe Vf Magura... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 Re: se pare ca.. Se pare ca eventula continuat si luni dimineata in Bucuresti cand fiind eu pe la intersectia Lizeanu cu Stefan cel Mare, inghesuiala, draci, masini blocate in intersectie ma uit si pe cine vad in retrovizor si mai apoi admir trecand maiestuos pe sinele de tramvai, un Mitsu cu gumele de tractor si cu Alpinman-ul din dotare :D Am dreptate? Eu eram dar nu te-am vazut :P MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator sinister_bya Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 Poza...uitata:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 Buuuuuuun........hai ca a venit Gabi peste mine in seara asta si mi-a tras 2 suturi in fund si mi-a zis politicos "bah.....tu de ce nu ne dai din pozele tale".I-am raspuns eu ca sunt cam tampitel si ca nu ma descurc cu resize si alea alea.......dar ce sa te intelegi cu ardeleanul.Asa ca......"no" :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 foarte faine poze,se vede ca fotograful e profesor... o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 BUUN. Am cunoscut aceasta gasca fara fitze, dupa acest forum fara fitze si pot sa va spun ca chiar este fara fitze ! felicitari tuturor cei fara fitze ca ati fost si celor cu fitze ca n-ati fost... a fost frumos, a fost pt prima oara , mi-a placut si sper ca ma ve-ti mai primii. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Mai pun si eu cateva poze daca nu va e cu suparare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 continui... Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 si gata! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 am uitat: Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Scuze pentru marimea prea mare a pozelor. De acum incolo o sa ma redresez. E daca nu te prind eu data viitoare cautand roadbook-ul, da din fata Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 nu stiu cum face Vali dar iese in poze doar linga sticle si conserve de bere :ga :ga :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 ce-o patit jimny-ul? :?: :?: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Mai vreti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate