Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Poze si impresii de la intalnirea - SIBIU iulie 2007

Mugur

Postări Recomandate

Super tare iesirea mai vrem

Multumim organizatorilor pentru efort

Road -Map o enigma ,dar invatam

mi-am prins urechile in road-map ,mainile in roti ,ca aveam limbrici si vroiam sosoni mai mari asa ca am plecat ultimul si m-am ratacit total .

de fapt conteaza mai putin ca nu am ajuns pe podium sau ca am luat doar o stampila importanta este atmosfera si spiritul de echipa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 164
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

@Max & zippo :

Am zis sa tac si sa las timpu' sa-mi vindece ranile :grin: , da' vaz ca nu va rabda inima sa ma injectati :grin: ... auzi la el, sa-mi dea cu imprumut copilotul sau ... hmm, pai n-am nevoie de niciun alt copilot, ai vazut doar ce trasee stie al meu :ga ...

In alta ordine de idei, va anunt oficial ca am luat bilet de avion ... ma duc la Haga si va reclam la trebonalu' enternational :grin: ...

Pentru cine nu stie inca povestea, noi [ eu si copilotu' aferent ] am iesit primii la concursul de sambata ... am ajuns primii la FINIS si am avut toate checkpoint-urile luate ... ce e drept, inca de la bun inceput ne-am pierdut si am luat-o prin aratura ... printre gaini si curci, prin miriste, pe unde vedeam cu ochii :D ... ne-am ratacit, am iesit iar in sosea, ne-am intors iar, iar ne-am ratacit ... ne-am intalnit cu alti concurenti dar, ca un facut, toti o luau prin cu totul alte parti decat ni se parea noua ca trebuie :grin: ... ne-am trezit in curtea unei pastravarii ... apoi, in mijlocul unei turme de oi, cu magar, caini si cioban aferent ... ne-am oprit pe drum sa facem poze, am dat cu spatele ca nu ne iesea misto poza cu noroaiele si am trecut iar prin apa ... si tot asa, timp de 4 ore, am fost singuri si rataciti pe drumuri de munte, nu ne-a "iesit la socoteala" nici unul dintre semnele alea de pe roadbook insa am nimerit la CP primii ... pe urma, cand noi coboram veseli, de pe munte, cu ambele CP-uri luate si stampilate, ne-am intalnit cu o coloana de concurenti care, spre uimirea si mirarea noastra, urcau sa ia al doilea CP !!! ... evident, am ajuns primii la locul de sosire si ne-am apucat temeinic de baut, spre disperare lui Gabi :grin: ...

Asta a fost cu concursul unde koala a luat toate CP-urile si a ajuns primul la linia de final ... evident, m-au descalificat ca cica n-am ales traseul care trebuie, prin nu stiu ce sate si comune ... pai ce, la offroad se merge pe drumuri asfaltate domnilor ? ... la offroad se merge printre boscheti si pe miriste :grin:, asa cum am facut noi :ga :ga ...

In rest, o atmosfera ultra misto, o organizare de exceptie, numai oameni veseli si hotarati ... bravo Gabi Badea, bravo Mugur & comp., bravo Max, bravo baietilor de la echipele tehnice [ nu nominalizez ca mi-e frica sa nu uit pe careva ] ...

... pozele din aparat am sa le pun deseara sau maine ... originalele vor ajunge la Mugur, pe CD ... deocamdata postez traseele facute vineri-sambata-duminica ...

Domnu', ia pune tu si traseul pe care l-ati facut voi sambata. Ala in zig-zag si in spirala. :grin: :ha Nu ma mir ca v-ati ratacit :ti

Link spre comentariu

Super..

Poate faceti si o sectiune separata unde puneti descrierea traseului, dificultatile,necesitatile obligatorii pt parcurgere eventual un roadbook (daca autorul e de acord0 cat si track-ul GPS ale rutei.. pt eventuali doritori pe viitor.

:ca

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

A fost o super intalnire, cu super oameni, pe multi i-am cunoscut acum, si m-am simtit excelent . Pacat ca nu m-am descurcat cu road-bookul ca as fi iesit primul la extrem :ga :ig . Bineinteles ca am glumit. Organizatorii ati fost la inaltime. Multumim. :al :ap :gr1
MItubishi Pajero V6 3OOO
Link spre comentariu

:1 :B deci de unde se poate lua DVD-ul? :grin: felicitari participantilor!!!

Da-mi PM cu adresa unde iti pot livra DVD-ul intalnirii de la Cheia si ora la care esti de gasit la adresa respectiva.Voi trimite un curier rapid, cat pot de repede !... :)

Link spre comentariu

:B :B :B Se pare ca ati avut parte o super atmosfera si super baieti. S-o tineti tot asa si la cat mai multe. Imi pare rau ca nu am putut sa fiu prezent. Asa ii faceam concurenta lui domnu koala :c1 , pe care il sfatuiesc chiar prieteneste caci chiar ar trebui sa faca contestatie acolo sus. :P Din cate vad in poze cred ca ati avut parte si de nunta :ha , numai ca nu se vad mirii. Felicitari din nou organizatorilor :10
Unde esti tu Tepes Doamne...???
Link spre comentariu

va invidiez :fr2

eram pregatit de drum cu masina icarcata cind a aparut o problema de fam.

se pare ca sunt cel mai ghinionist om di lume :ang4

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Bravo baieti,sper ca la urmatoarea sa fim si noi!!!!!! :lol:

Apropo,tricouri 4x4 club noi nu putem primii???? :roll:

La intalnirea de la Baia Mare din toamna nu o sa mai ai nici o scuza sa lipsesti.

Vei primi un mesaj despre cum poti sa obtii tricouri.

Link spre comentariu

Intalnirea a fost excelenta, multumiri organizatorilor si colaboratorilor.

Faza cu roadbookul... vad ca s-a manifestat la mai multi... suntem in :t

Fotografiile postate acopera evenimentul... nu mai am multe de adaugat, doar cateva, spre diversificare. Traseul de extrem a fiost foarte fain, trebuia sa fac macar mai multe poze. Cum zicea cineva... avem o tara frumoasa...

73 de Zoli / YO5CRQ

http://www.yo5crq.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare