Marius C alias Turagmes Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 daca e dupa jumatea lu septembre pot veni de la inceput..... :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Sa intelegem ca distribuirea DVD-ului de la Sibiu se va face la .......Baia Mare??? :clb :2dr Pai...altfel cum sa va atragem pana aici? DVD-uri , palinca, sarmalute etc... :2dr o sa o chemi si pe secretara ta ? :pl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 E musai sa vina si secretara ca altfel participarea o sa fie scazuta :grin: Vad ca toata lumea abia asteapta urmatoarea intalnire :twisted: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Va fi prezenta dar va ia mama dracului daca ii spuneti ca i-am pus pozele pe net. Ca alta data nu o sa ma mai lase sa ii fac poze. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Va fi prezenta dar va ia mama dracului daca ii spuneti ca i-am pus pozele pe net. Ca alta data nu o sa ma mai lase sa ii fac poze. :grin: :al poate ne minam si noi cazanele :dr2 mai calm :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 ce ar fi sa aparem toti la BM cu pozele secretarei lipite pe masina??? :P :smb :id Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 :B Foarte tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 ce-o patit jimny-ul? :?: :?: aia e valoarea lui :P :ga :ga :ga poate mai mult???????? :ha Poate mai mult, problema a fost intre scaun si volan ... lipsa mea de experienta .... Puteam fi cu orice masina, si faceam la fel .... PS: Multumesc Max, Zippo si Trooper pt ajutor si pentru sfaturi :pr :pr :pr :be :gr1 Pentru putin, e o replica prin "Drumul oaselor" parca. ii zice piersic lu' Buza: "pomana se-ntoarce Buza" :grin: La mine s-a intors... :p Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Va fi prezenta dar va ia mama dracului daca ii spuneti ca i-am pus pozele pe net. Ca alta data nu o sa ma mai lase sa ii fac poze. :grin: hodorog mincinos si libidinos :grin: atunci ai spus k a fost de acord. http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.ph ... c&start=15 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Va fi prezenta dar va ia mama dracului daca ii spuneti ca i-am pus pozele pe net. Ca alta data nu o sa ma mai lase sa ii fac poze. :grin: hodorog mincinos si libidinos :grin: atunci ai spus k a fost de acord. http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.ph ... c&start=15 A fost de acord sa ii fac pozele dar nu si sa le pun pe net sa le vada toti obsedatii (adica voi). :no1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Va fi prezenta dar va ia mama dracului daca ii spuneti ca i-am pus pozele pe net. Ca alta data nu o sa ma mai lase sa ii fac poze. :grin: hodorog mincinos si libidinos :grin: atunci ai spus k a fost de acord. http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.ph ... c&start=15 A fost de acord sa ii fac pozele dar nu si sa le pun pe net sa le vada toti obsedatii (adica voi). :no1 pai nea Max ai grija ca te cam incurci in declaratii domn' Max .... respectiva doman (domnsoara) stie ca matale ii publici nurii pe acilea? nu de alta dar .... tipa chiar merita ceva "dedicat" ... macar un FHM daca nu direct la playboy Stie ca doar i-am spus cand i-am facut pozele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 io am salvat deja pozele sa nu cumva sa "dispara" :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Va fi prezenta dar va ia mama dracului daca ii spuneti ca i-am pus pozele pe net. Ca alta data nu o sa ma mai lase sa ii fac poze. :grin: hodorog mincinos si libidinos :grin: atunci ai spus k a fost de acord. http://forum.maxoffroad.ro/viewtopic.ph ... c&start=15 A fost de acord sa ii fac pozele dar nu si sa le pun pe net sa le vada toti obsedatii (adica voi). :no1 pai nea Max ai grija ca te cam incurci in declaratii domn' Max .... respectiva doman (domnsoara) stie ca matale ii publici nurii pe acilea? nu de alta dar .... tipa chiar merita ceva "dedicat" ... macar un FHM daca nu direct la playboy Stie ca doar i-am spus cand i-am facut pozele. Stiu , am vrut doar sa evidentiez faptul ca sunt multi obsedati pe aici in afara de mine :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Si cand ma gandesc ca discutia a degenerat din cauza pozei aleaia cu vulpitele cazute in fata masinii mele........Vaaai ce jenat ma simt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Stati linistiti ca daca va mai amintiti , poza cu secretara era de fapt PHOTOSHOP, asa ca s-ar putea ca ea nici macar sa nu existe... a inventat-o Max :P http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Lasati baiei ca la ea o sa platiti taxa de participare la Baia Mare. Va vad eu atunci cand o sa fie de dat banii. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Lasati baiei ca la ea o sa platiti taxa de participare la Baia Mare. Va vad eu atunci cand o sa fie de dat banii. :grin: trimitem copiloatele sa nu avem emotii :) :scr Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Adica trimiteti numai copiloatele la Baia Mare si voi ramaneti acasa? :mrgreen: :twisted: Maxuleeeeeeeee........sigur vin la Baia Mare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Adica trimiteti numai copiloatele la Baia Mare si voi ramaneti acasa? :mrgreen: :twisted: Maxuleeeeeeeee........sigur vin la Baia Mare :P trimitem copiloatele sa plateasca acolo .... sa nu gresim la numarat banii... :care Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 poze Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 poze Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 alte poze Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 se vede ca mi am facut timp de editat poze? :be Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 Mai ce ai intors poza aia cu Niva... a trebuit sa-mi sucesc capul dupa ea :-P 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate