Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Poze si impresii de la intalnirea - SIBIU iulie 2007

Mugur

Postări Recomandate

• Răspunsuri 164
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Oameni buni cu suflet bun si credinta in Dumnezeu, cei care aveti poze cu mine sau cu acaretul meu (vitara alba in 3 usi), va rog sa mi le dati si mie, pe cit posibil in formatul original. Dati PM pt a stabili detaliile. Multumesc.

Pun si yo citeva poze de la ultimul traseu, cel pe care unii dintre dvs l-ati ratat (si rau ati facut, pt ca a fost cireasa de pe tort).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator koala

Postez si eu cateva imagini de la Sibiu ... restul pozelor, la rezolutie maxima, am sa le scriu pe un CD si vor merge la Mugur, poate alege cateva pentru DVD-ul aferent oricarei intalniri serioase :grin: ...

Incep cu ziua de vineri :

Link spre comentariu

Ca de obicei, Koala ne delecteaza cu poze de calitate. :B

Trebuie sa imi cumpar si eu un pahar de plastic din ala negru cum ai tu la aparat si sa il decupez cu traforajul. :ga :ga :ga

Link spre comentariu

se pare ca..

Se pare ca eventula continuat si luni dimineata in Bucuresti cand fiind eu pe la intersectia Lizeanu cu Stefan cel Mare, inghesuiala, draci, masini blocate in intersectie ma uit si pe cine vad in retrovizor si mai apoi admir trecand maiestuos pe sinele de tramvai, un Mitsu cu gumele de tractor si cu Alpinman-ul din dotare :D

Am dreptate?

ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch)

Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! )

Link spre comentariu

Mie imi pare rau ca nu au venit baietii de la Gura Humorului. :(

da si noua ne pare rau, dar a fost foarte din scurt dupa TAT,

personal o 2 oara nu se mai intampla sa-mi strice programu acest "...TAT... :ce "

dupa cum se vede s-a lasat cu distractie acolo, BRAVO pt ce-i ce au organizat si imi pare bine ca se inmultesc aceste intalniri. :B

Link spre comentariu

Mie imi pare rau ca nu au venit baietii de la Gura Humorului. :(

da si noua ne pare rau, dar a fost foarte din scurt dupa TAT,

personal o 2 oara nu se mai intampla sa-mi strice programu acest "...TAT... :ce "

dupa cum se vede s-a lasat cu distractie acolo, BRAVO pt ce-i ce au organizat si imi pare bine ca se inmultesc aceste intalniri. :B

Dar la Baia Mare sper ca ma pot baza pe voi...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare