niku iorga Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 o portiune de drum mai interesanta :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 tura de duminica :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 transalpina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Faine poze. Zoli...unde vroiai sa decolezi in poza 5944? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Niciunde. Vroiam sa va arat cardanele. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Super iesire,super prieteni....super spritz :grin: Multumim organizatorilor 8) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Oameni buni cu suflet bun si credinta in Dumnezeu, cei care aveti poze cu mine sau cu acaretul meu (vitara alba in 3 usi), va rog sa mi le dati si mie, pe cit posibil in formatul original. Dati PM pt a stabili detaliile. Multumesc. Pun si yo citeva poze de la ultimul traseu, cel pe care unii dintre dvs l-ati ratat (si rau ati facut, pt ca a fost cireasa de pe tort). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Postez si eu cateva imagini de la Sibiu ... restul pozelor, la rezolutie maxima, am sa le scriu pe un CD si vor merge la Mugur, poate alege cateva pentru DVD-ul aferent oricarei intalniri serioase :grin: ... Incep cu ziua de vineri : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Tot vineri, la coborarea de pe varful Magura ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Poze de sambata, de la marele concurs :ga :ga :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Duminica ... plecarea spre casa, pe drumuri forestiere ... am iesit undeva spre Voineasa ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Ca de obicei, Koala ne delecteaza cu poze de calitate. :B Trebuie sa imi cumpar si eu un pahar de plastic din ala negru cum ai tu la aparat si sa il decupez cu traforajul. :ga :ga :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 17, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2007 Frumoase poze Koala si comentarii savuroase in stilu-i caracteristic... :grin: :1 :B :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 cateva poze Din pacate nu am decat cateva poze... MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 :D MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 :P MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 :1 MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 :grin: MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Mie imi pare rau ca nu au venit baietii de la Gura Humorului. :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 se pare ca.. Se pare ca eventula continuat si luni dimineata in Bucuresti cand fiind eu pe la intersectia Lizeanu cu Stefan cel Mare, inghesuiala, draci, masini blocate in intersectie ma uit si pe cine vad in retrovizor si mai apoi admir trecand maiestuos pe sinele de tramvai, un Mitsu cu gumele de tractor si cu Alpinman-ul din dotare :D Am dreptate? ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mongli Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 Mie imi pare rau ca nu au venit baietii de la Gura Humorului. :( da si noua ne pare rau, dar a fost foarte din scurt dupa TAT, personal o 2 oara nu se mai intampla sa-mi strice programu acest "...TAT... :ce " dupa cum se vede s-a lasat cu distractie acolo, BRAVO pt ce-i ce au organizat si imi pare bine ca se inmultesc aceste intalniri. :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 Mie imi pare rau ca nu au venit baietii de la Gura Humorului. :( da si noua ne pare rau, dar a fost foarte din scurt dupa TAT, personal o 2 oara nu se mai intampla sa-mi strice programu acest "...TAT... :ce " dupa cum se vede s-a lasat cu distractie acolo, BRAVO pt ce-i ce au organizat si imi pare bine ca se inmultesc aceste intalniri. :B Dar la Baia Mare sper ca ma pot baza pe voi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate