Vizitator Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 ce-o patit jimny-ul? :?: :?: aia e valoarea lui :P :ga :ga :ga poate mai mult???????? :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 mega draguta roxana :roll: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 mega draguta roxana :roll: soimule , cred ca confunzi, dar poate asa se vede de la inaltimea vborurilor tale :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 BUUN. Am cunoscut aceasta gasca fara fitze, dupa acest forum fara fitze si pot sa va spun ca chiar este fara fitze ! felicitari tuturor cei fara fitze ca ati fost si celor cu fitze ca n-ati fost... a fost frumos, a fost pt prima oara , mi-a placut si sper ca ma ve-ti mai primii. Ma bucur ca ti-a placut compania noastra si te asteptam si la urmatoarele intalniri. Avem si noi fitzele noastre, ca nimeni nu e perfect dar incercam sa le ascundem cum putem. PS. Sorry ca ti-am luat palaria. :grin: :Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Inca vreo cateva..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Mai baieti........cam asha pica fetele cand imi vad masina...... Concluzia e........BUY TOYOTAAAAAAA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Mai baieti........cam asha pica fetele cand imi vad masina...... Concluzia e........BUY TOYOTAAAAAAA au cazut linga toyotaaaaaaaaa, uitinduse la GGGGGGGGGGGGGG..i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 au cazut linga toyotaaaaaaaaa, uitinduse la GGGGGGGGGGGGGG..i Da da......... :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 A mea e mai mare (Toyota) si nu cazut niciuna :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Da a mea e mai neagra :ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 ca posesor de suzuki, nu pot spune decit o vorba: marimea nu conteaza! :grin: :bc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Ia intreaba o "posesoare".Vezi ce zice :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 ca posesor de suzuki, nu pot spune decit o vorba: marimea nu conteaza! :grin: :bc Asa ne amagim noi barbatii.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 PS. Sorry ca ti-am luat palaria. nu'i bai, iti sade bine cu ea. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 eu nu stiu cum ati anturat voi atatea vulpi k eu nu am vazut nimic.in poze vad k stau covor in fata masinii,nici nu poti sa pleci undeva :bc sint o :ch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 eu nu stiu cum ati anturat voi atatea vulpi k eu nu am vazut nimic.in poze vad k stau covor in fata masinii,nici nu poti sa pleci undeva :bc sint o :ch noi recunoastem ca tu esti....asa. asa se intimpla cind mergi cu lemne in padure :id :ga :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 in poza sunt 2 vulpi,gabitzule.una e cu dr si cealalta cu cine si dk da care?k o sa ma alerge lumea cu topoare k ma uit la femeile lor,doamne iarta. :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Ursule la cat iubim noi alcoolul e normal sa nu mai vedem vulpile :dr :dr :dr :dr :dr :dr :dr :hw Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 as prefera invers : sa iubesc vulpile si sa nu mai vad alcoolul.......ba nu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 ce-o patit jimny-ul? :?: :?: aia e valoarea lui :P :ga :ga :ga poate mai mult???????? :ha Poate mai mult, problema a fost intre scaun si volan ... lipsa mea de experienta .... Puteam fi cu orice masina, si faceam la fel .... PS: Multumesc Max, Zippo si Trooper pt ajutor si pentru sfaturi :pr :pr :pr :be :gr1 Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 lasa gabitzu-le ...ca te faci tu mare :roll: Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Ai avut nevoie de :hl , te-am ghidat :av dupa care problema s-a rezolvat si am mers linistit mai departe :ca :dr2 . Chestia e ca trebuie sa asculti de :old Cu placere , si altadata. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Sa intelegem ca distribuirea DVD-ului de la Sibiu se va face la .......Baia Mare??? :clb :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 19, 2007 Partajează Postat Iulie 19, 2007 Sa intelegem ca distribuirea DVD-ului de la Sibiu se va face la .......Baia Mare??? :clb :2dr Pai...altfel cum sa va atragem pana aici? DVD-uri , palinca, sarmalute etc... :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate