worldscape Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Va salut pe toti cu respect! :hi Cred ca o prezentare a mea aici este de prisos, va invit sa aflati mai multe in general despre mine si ocupatia mea accesand site-ul http://www.ninbukan.org sau CV direct la link-ul http://www.ninbukan.com/continut/omote_ ... istian.htm Am sa va povestesc in curand, atasand si fotografii, cam cat de veche este aceasta pasiune a mea pentru off-road si cam cate masini de teren am avut si am in prezent. dar da-ti jos husa de "Jeep" de pe Tractozaur ca ma faci de ras :ha: :W :cl Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 6, 2009 Autor Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Vezi worldscape, iubesc :ce "americancele" atat de mult ca trebuie sa am ceva pe masina care sa-mi aduca aminte de ele :P :ha: :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wyy Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :1 Have No Fear . . . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Martie 6, 2009 Partajează Postat Martie 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur :g :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Martie 8, 2009 Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Vezi worldscape, iubesc :ce "americancele" atat de mult ca trebuie sa am ceva pe masina care sa-mi aduca aminte de ele :P :ha: :happy Please HELP me !!!, am uitat sa-mi comand si husa pt troliu si a ta se potriveste perfect la mine, indura-te si iti raman recunoscator pe veci....apropos, salutari de la DAN din cotroceni :grin: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 8, 2009 Autor Partajează Postat Martie 8, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Batrane, da-mi un telefon maine si vedem ce putem face pentr-un JEEP MANIAC :ha: :happy :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator aussie Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur welcome :W . Y60 criminal de teren!!!!!!!!!!!!!!ramii cu el!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 14, 2009 Autor Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur "Vine, vine priiiimavara, Se asterne-n tooooata tara, BF Goodrich pe Neassan, Hai sa le lasam vreun an. La, la, la, la, la, la, la, laaaaaaaa..." :ha: :ha: :ha: Si uite asa a venit si primavara si l-am incaltat pe Neassan, Patrolu` nevesti-mi :wink: , dragul de el, cu pantofi de sport, de vara, BF-uri, ca destul a purtat cizme de iarna Discoverer Cooper-e M+S :ha: :ha: Pun doua poze ca trebuie sa merg sa ma culc, maine trebuie sa fiu fresh ca organizez impreuna cu Off-Road Runners Team, intalnirea "haiduceasca" - Acei oameni minunati si masinile lor..., alergatoare! :ha: :h5 si trebuie sa fiu in forma, sa nu ma prinda bullbar pe picior gresit :P :ha: :ha: :h5 Revin cu fotografii... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 18, 2009 Autor Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Am zis ca revin cu fotografii..., ma tin de cuvant! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 22, 2009 Autor Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Mai deunazi :grin: am fost vizitat de fratele Hary de la Craiova (mitran hary) zis si Hary PotentMan :ha: , venit la Bucuresti cu fetita lui Rebeca la operatie, operatie ce a descurs bine si acum putem rasufla cu toti usurati :h5 Cum era olteanu` prin Bucale, s-a vazut cu subsemnatu`, Off-Road Runner si cu Yonutz, cu acest prilej vizitand si Marele Tractozaur :grin: :ha: :happy Ii transmit multa sanatate inca odata Rebecai si sa auzim numai de bine! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Fratii mei va multumesc ca a-ti fost alaturi de mine intr-o situatie nu tocmai placuta dar astai viata sper ca DUMNEZEU sa fie alaturi de mine ,familia mea si cei dragi mie CU RESPECT HARY :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Martie 23, 2009 Partajează Postat Martie 23, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur sa de a DUMNEZEU sa fie bine fetitei lui Hary sintem in asentimentul lui .cit despre tractozaur mi a spus ca i a placut ,fapt c are ma face sa l pun aici si pe fratele lui daca mi permiteti.din tg jiu,care abia asteapta sa se intilneasca cu el . Cu respect dan! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 25, 2009 Autor Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dane, sigur se intalnesc Patroalele noastre odata si-odata si dupa cum presimt eu, o sa fi membru marcant in Targu Jiu al Off-Road Runners Team :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur facem o gasca mare ,ieri m am intilnit cu Hary ,vine si el ,apropo te rog un stiker ca al lui i mi dai si mie, sa fie intr un ceas bun.multumesc ! abia astept sa intru in aceasta magnifica echipa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pai daca voi va combinati Tancozaurul o sa va naseaca oleaca ... :ha: Berea e pregatita pe bullbarul rece ca gheata ... am mai baut si noi din ea dar e destula ptr toti...! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pai daca voi va combinati Tancozaurul o sa va naseaca oleaca ... :ha: Berea e pregatita pe bullbarul rece ca gheata ... am mai baut si noi din ea dar e destula ptr toti...! :h5 super a iesit frate :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Sunt trist cand aud de necazuri . Sper sa auzim numai de bine :rsp :rsp tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Martie 25, 2009 Partajează Postat Martie 25, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Traiasca nasu! :h5 :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 2, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dupa ce am vazut in repetate randuri ca 35-urile mele imi indoiau aripile la incrucisari "grave" :grin: de punti sau la salturi periculoase :ha: :ha: :ha: [youtube:s21ys912] [/youtube:s21ys912] azi am decis sa pun flexu` pe ele!!! :ha: :h5 Asa ca impreuna cu un foarte bun prieten, pe nume Dan ( :tk :tk :tk ), ne-am apucat de treaba si am usurat Tractozauru` de vreo 5 cm de la fiecare aripa in parte :ha: :ha: si uite asa au intrat aripile Tractozaurului la apa (la apa au mai intrat ele in repetate randuri, dar fara aroma de flex :ha: nu au vrut sa se scurteze de la sine de nici o culoare :ha: :ha: ) Urmeaza ca maine sa finalizam lucrarea in cele mai mici detalii, e musai :grin: ca duminica Off-Road Runners Team organizeaza o iesire prieteneasca cu toti membrii echipei si nu se poate ca tocmai Tractozauru` sa nu fie prezent la actiune :h5 , asa ca pana atunci hai sa vedem niste poze cu operatiunea "Ciomu" :ha: :ha: :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 2, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Si a venit randul si aripilor de pe spate :ha: :ha: ... de fapt acum mi-am dat seama ca am inversat pozele :ha: :ha: mai intai am taiat aripile de pe spate si pe urma am trecut la cele de pe fata :banana :bannana :ypu Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 3, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Azi am continuat impreuna cu Dan :h5 operatiunea "Ciomu" :ha: si parca nu era de ajuns :ha: am mai taiat "un pic din aripile fata :ha: :ha: :ha: ...adica inca "un pic mai mult" de cei 5 cm :grin: pe care-i taiasem deja... :banana :bannana :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 3, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Dupa care ne-am apucat sa prindem contraaripile de plastic cu popnituri (o sa vedeti maine, adica de fapt azi, sambata, pozele cu ce a iesit in final, ca mai avem un pic de lucru la aripile spate)... Va pun sa vedeti si acaretu` lui Dan (ca si asta e off-roader, pacat :grin: ca nu-l scot din americanele lui :ha: :ha: :ha: , da` o sa vedeti ca Exploreru` lui are un pic de influenta de Tractozaur :wink: :ypu :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 6, 2009 Partajează Postat Aprilie 6, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Cristi, ce mai urmeaza? Un bizon impaiat lipit cu superglue pe bullbar si vreo 15 cutii de conserve legate de bara spate? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Aprilie 9, 2009 Partajează Postat Aprilie 9, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur foarte frumoasa lucrare imi pare rau canu am mai tinut legatura dar am fost foarte suparat ca Rebeca are piciorul rupt iar si am operat-o iar cu tija si sta 5 saptamani in gips si apoi recuperare :sr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 10, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2009 Re: Off-Road Runner-4X4 Enthusiast, mandru posesor de Tractozaur Pt. mitran hary Hary, m-a intristat foarte tare :sr povestea Rebecai... Sper ca acum ii este mai bine si ca veti reusi sa treceti cu bine si peste aceasta cumpana... Tinem legatura! :h5 Pt. Yonutz Nici chiar atat de "drastic"... :grin: Da` cred ca o colivie d`aia :grin: , rollcage deh :grin: , o sa capete cat de curand, ca tot incerc de vreo 2 ani sa-i fac unu`... :ha: Si dupa cum va spuneam, am mai avut un pic de lucru la aripile din spate... Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate