Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Zau....intai sa fim si noi la jumatatea nemtilor si dupa aceea sa se umble la impozite....in ce tara europeana impozitul este dublul salariului mediu? vezi impozit la Patrol....sau masini cu motoare peste 3000cmc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... @marius c La nemti impozitul se plateste in functie de norma de poluare si de marimea motorului.Daca vrei impozit mic ia-ti masina cu Euro4 si motor mic !Si ideea era ca mai bine platesti un impozit anual rezonabil decat o taxa de inmatriculare de mii de euro!Cel ce inmatriculeaza prima data o masina de ce sa plateasca o taxa imensa ( el poate sa o vanda dupa un an si urmatorii proprietari nu platesc nici o taxa , sau poate sa aiba un accident si atunci i se da taxa inapoi , daca masina nu mai exista?) cand exista varianta cu impozitul anual.Daca masina se vinde , urmatorul proprietar plateste impozitul la randul lui, este ca si cum taxa de prima inmatriculare ar fii platita in rate!Asa ar fii corect! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... masina cu motor E4 si capacitate mica....parca-l aud pe Tariceanu eu ma refeream la valoarea impozitului actual... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Io am motor de 2500 si nu pot sa zic ca ma usca ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... da asa e....treci la unul de 3.3 sau 4.2....sa vezi atunci..... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Chiar nu stiu cat e la noi , dar sa stii ca in toate tarile din Europa masinile cu motoare peste 3000 sunt considerate de lux si impozitul e ca atare.Apropo cat e la noi impozitul la un 3200 ? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... la Brasov 2650 ron.....dublul salariului pe economie....dar...e un impozit just ....corect...de bun simt care reflecta grija statului fata de supusii sai :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Oare atata e si la Zalau ? :ha: :ha: :ha: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 28, 2008 Partajează Postat Septembrie 28, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... poti intreba...ptr ca fiecare consiliu local poate majora impozitul cu 20si ceva la suta in plus sau minus.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Ok , am inteles , deci ideea este ca la nemti impozitul e mare la salariile lori mari iar la noi impozitul e mare la salariile noastre supermici! Poate om bea o bere impreuna odata ! :be 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... de ce nu.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Un Samurai noneuro sau euro unu cam cât are de plătit taxa de primă(guvernamentală) înmatriculare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Cine mai trebuie sa aprobe anularea taxei de poluare?Am inteles ca de Senat a trecut! Poate ca daca e an electoral vom avea vreo sansa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... La stiri (nu mai stiu ce post de radio, ca al meu isi cauta doar ce vrea el si cind vrea el, asa ca nu stiu pe ce post era) ziceau ceva de inceputul lunii viitoare. Conform legii, derutatii, tre sa se pronunte si ei asupra unei hotariri luate de senatorii melcilor, in termen de 90 de zile, insa cu ceva scamatorii pot prelungi pina la 120 de zile. Cum o parte a astora (ca oameni nu le pot zice) au nevoie de capital electoral, s-ar putea sa treaca pina la alegeri. Problema e, ca taxa asta a inlocuit tva-ul in vama, asa ca si ea va fi inlocuita cu alta. Parerea mea. As fi superincintat sa ma insel, dar ... om trai si om vedea. Sa ne vedem cu bine I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... @marius Am fost azi pe la primarie la noi la Zalau si am intrebat de impozit ( m-ai facut curios :bannana ) , la 2500 cc = 330 lei ( al meu atata e ) :grin: la 3200 cc = 2000 lei :cr la 3500 cc = 2200 lei :oo la 4000 cc = 2600 lei :ang4 la 5000 cc = 4000 lei :fr2 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... @nr.150 poti sa calculezi taxa de pe link-ul asta : http://www.autobizz.ro/taxa-inmatriculare.php 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... acum ca ai vazut cota de impozitare....spune si tu daca-i logica.....eu am platit aproape 2100 ron pe primele 9 luni..... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Septembrie 29, 2008 Partajează Postat Septembrie 29, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Eu voi inmatricula masina la BG si scap de taxa,impozit si asigurare...Imi ajunge MERCEDESUL la care platesc 9 milioane pe an fara sa fie nevoie sa il misc.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... @Marius C alias Turagmes In toate tarile civilizate un motor cu multi cc are impozite mari si poate e normal.Aceeasi treaba e la case.Pentru o vila cu 12 camere impozitul e 200.000 euro pe an iar pentru un apartament de 2 camere impozitul e 800 euro. Stii care ar fi o solutie de urgenta ? Inmatriculezi masina cu numere de primarie ( de alea de care au carutele , fara gluma) = impozit 0 ca sa poti umbla prin oras ( unii umbla prin tot judetul ) si cand mergi la concurs ai doua variante :ori inchiriezi trailer ori cumperi unul al tau ( unul second e 1000 Euro).Decat sa platesti anual 2500 lei !!!!!!!!!!!! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Dar parca in oras nu ai voie cu caruta :) . A incercat o cunostinta sa-ai inmatriculeze pe primaria comunala un Aro, si nu au fost de acord decat daca il decapota. Asa ca a renuntat la masina. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Probabil depinde de primarii !La noi am vazut un pajero scurt cu nr.de primarie! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... daca ai aceeasi culoare cu primarul...inmatriculezi si un Maybach.....daca nu....e mai dificil :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... Subiectul nu e mort... Ba se pare ca e chiar zombi/varcloac/stafie. si nu mai moare odata Tariceanu: Guvernul ar putea decide, joi, majorarea taxei de poluare pentru masinile de ocazie de A.N. HotNews.ro Miercuri, 3 decembrie 2008, 12:50 Actualitate | EsenÅ£ial "Guvernul ar putea decide, joi, majorarea taxei de poluare pentru masinile de ocazie", a declarat premierul Calin Popescu Tariceanu, aflat in vizita la Centrul de testari Renault de la Titu. "Nu vrem sa devenim cimitirul de masini vechi al Europei", a precizat seful Executivului. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... lake asta cred ca vrea sa fie prtzministru numa pentru taxa asta :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: TPI sau vestita taxa pe prima inmatriculare... interesul poarta fesu.... pina la urma tot bulgaria... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate