Andrei Museteanu Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Daca are cineva vreo idee, astept cu interes. Tocmai am terminat de modificat cate ceva pe la masina si sunt amator de o proba in teren inainte de Sibiu. Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Iese cineva Weekwndul asta pe langa Bucuresti? ma bag si eu daca e duminica. experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Iese cineva Weekwndul asta pe langa Bucuresti? Cred ca pot spune in sfirsit ca reintru si eu in circuit.....Miine confirm ca mai am o obligatie cu Kamikazii si nici masina nu o am inca scoasa din service..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Iese cineva Weekwndul asta pe langa Bucuresti? buna idee! si pe mine ma intereseaza o iesire - astept cu interes idei de la cei mai cu experienta :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Iese cineva Weekwndul asta pe langa Bucuresti? Ma tenteaza si pe mine o iesire, da mai soft asa, sa nu se sperie prea tare grandu`. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: Iese cineva Weekwndul asta pe langa Bucuresti? Cred ca pot spune in sfirsit ca reintru si eu in circuit.....Miine confirm ca mai am o obligatie cu Kamikazii si nici masina nu o am inca scoasa din service..... Nu inteleg bine...iese Kamikaze Team in teren? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Iese cineva Weekwndul asta pe langa Bucuresti? Pentru duminica ma bag si eu, sunt cateva trasee frumoase pe langa bucuresti. Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bombardieru Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Iese cineva Weekwndul asta pe langa Bucuresti? DA DA DAAAAAA! Vin si eu cu Mitsubishi daca iesiti... ca sa vad ce poate. @Iuliancris - tre sa o mai ridic de fata. Carpe Diem Baby!!! TOYOTA HILUX MITSUBISHI PAJERO SPORT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Iese cineva Weekwndul asta pe langa Bucuresti? e f bine pt duminica!!! :grin: RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Iese cineva Weekwndul asta pe langa Bucuresti? sper sa incepem totusi de la 9 in sus... ca mai devreme... nici iarba nu creste... ceva mai scurt si mai intens. sa terminam pe la 4 cu ciorba regulamentara. unde-i gps.cu sa ne ghidoneze ca are el trasee tari... :ypu experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Iese cineva Weekwndul asta pe langa Bucuresti? super! de acord! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Martie 20, 2009 Autor Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Iese cineva Weekwndul asta pe langa Bucuresti? Minunat, minunat, eu am crezut ca va aparea si o idee. Chiar nimic? Eu nu cunosc zonele de dat, dar ma bazez pe experienta voastra. Astept cu maxim interes. Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Iese cineva Weekwndul asta pe langa Bucuresti? Ceva soft(mai mult o plimbare) daca aveti vreo idee ma bag si eu. ma tenteaza sa merg in zona de nord, pe la Balotesti :hi http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bombardieru Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Iese cineva Weekwndul asta pe langa Bucuresti? eu zic sa mergem p-aci pe langa A2 ca sunt trasee foarte frumoase... daca vine si gpscu si iuliancris... o sa gasim unde sa ne innomolim . Carpe Diem Baby!!! TOYOTA HILUX MITSUBISHI PAJERO SPORT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Pai...... hai sa luam o decizie despre zona unde ne dam si sa stabilim ora si locul intalnirii. Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Vin si eu numai sa nu fie prea hard, ca nu ma tine animalu` Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Deci? Se merge? Unde ne intalnim? ca ora am pricipit-o - 9 dimineata. Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Nu va pot insoti maine ca vine electricianu sa-mi lege felinarele pe utilaj! Dar va pot sugera urmatoarele variante: Varianta 1 - traseu mediu; raid & adventure Intalnire zona de sud (ori Benzinaria Moll din capat A2, ori Casa Iacob) Bucuresti-Fundulea-Nana si retur pe A2 sau drumul vechi de CZA Se merge pe A2 pana la km 14, se iese de pe autostrada prin gardul rupt si se merge paralel cu A2 pana la parcarea de la km20, se ocoleste parcarea (in spatele ei exista locuri de joaca) ... la km 24 (parca) se trece pe partea cealalta pe sub A2...de urmareste drumul pana la iesirea din primul sat, se iese din sat si se face imediat dreapta, se iese la padure, se merge pe langa padure (cu padurea pe partea stanga) se ajunge primul sat! Traseul asta va va lua minim 5-6 ore in conditiile in care veti avea cu voi si masini nepregatite! Este unul mediu (atentie, nu soft!) avand in vedere ca in ultimele zile a plouat destul de mult! Varianta 2 - traseu soft-mediu; Intalnire zona de sud (Benzinaria Petrom de la iesire din Bucuresti pe drumul catre Giurgiu pana in comuna Jilava) Bucuresti-Calugareni Se merge pe drumul catre Giurgiu pana la Calugareni, se trece de sensul giratoriu si se face imediat dupa pod la dreapta ...se coboara in acea vale unde se gasesc mai multe "probe de lucru": namoale, ravene, traseu semi-mlastinos, padure, inclinatii, rauri, canale de irigatii etc! Cam asta v-as sugera sa faceti! Recomandari: 1. Sa aveti minim 2 statii cu voi (macar primul si ultimul din coloana) 2. Sa aveti minim 3 sufe cu voi si minim 5-6 ocheti 3. Sa aveti minim 1 troliu pe una din masini ( de preferinta masina cat mai mare) 4. Sa faceti briefing inainte de plecare unde sa stabiliti clar cine ce face si sa mergeti la contactul vizual (in prima varianta) 5. Sa luati cel putin 3-4 nr de telefon de la baieti de pe forum cu masini preparate care pot veni dupa voi in caz ca va bagati prea grav sau va rataticiti 6. Unul dintre voi trebuie sa ia initiativa si sa conduca grupul iar ceilalti trebuie sa-l asculte 7. Asigurati-va ca plecati alimentati cu destul carburant, hrana rece si ceva de baut (non-alcool) 8. Sa aveti cel putin unul dintre voi GPS 9. Nu va aventurati sa faceti pe desteptii si nu va expuneti sa riscati inutil prin fortarea masinii la maxim ca natura o sa v-o traga rau! 10. Sa va ganditi toti bine la asta:"Plec de acasa sa ma distrez si sa ma relaxez si TREBUIE sa ajung tot intreg acasa!" Sper sa va descurcati! Eu unul pot veni pe ambele trasee la rescue daca e cazul inclusiv cu platforma (intrucat stau in zona) sau va pot ajuta cu alte detalii daca ma veti suna! Distractie placuta va doresc domnilor! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Se merge pe undeva ? Ma `mananca` sa ma invoiesc de la job si sa vin cu voi ! Mai ales ca e vb de ceva soft mediu . https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Se merge pe undeva ? Ma `mananca` sa ma invoiesc de la job si sa vin cu voi ! Mai ales ca e vb de ceva soft mediu . Nu este vb de ceva soft mediu, eu am sugerat doar doua variante de traseu, atata tot! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? va rog frumos, cand hotarati ora si locul plecarii dati-mi si mie un sms va rog la 0722217766. acum ma venit de la Calugareni unde am dat peste sensei, rzv si inca doii amici cu masini stock. eu o sterg sa dorm cu cortul la noapte undeva pe langa targoviste asa ca nu am acces la net pana dimineata. rzv, daca intri da si mie un sms cu locul si ora intalnirii. cius! Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Deci....daca sunteti de acord sa ne intalnim la benzinaria Mol cea de la intrarea pe autostrada soarelui ora 9, anuntativa sa vedem cati mergem, traseul cel specificat de Yonut il cunosc foarte bine este super frumos. Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Dintre cele 2 trasee, nu mai bine mergem la Calugareni? Ca pe langa A2 am tot fost si e plin de cuie :-( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? mda - nici pe mine nu prea ma mai atrage cel de langa A2, la calugareni nu am fost dar am auzit ca este interesant - poate cineva care le stie pe amandoua traseele sa faca o comparatie intre ele? RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Haideti frate,hotariti-va.....la Calugareni am fost azi.....super noroaie pe o raza mica de intors,nu am poze nu intrebati,am fost la peste la Valter Maracineanu,am dormit in sac in masina :banana ,super,am iesit la Calugareni peste dealuri si la ai mei parinti acasa pertecere....cheflii si fripturistii din familie au vazut autobuzul alb iinoroit si au vrut si ei la Calugareni instant......si acolo am dat de Sensei si doua mitsu.... :grin: i-am auzit prin statie,ne-am dat putin si a venit si Paragusul..... Ideeea este ca la Calugareni sunt super sleauri si noroaie,dar nu am explorat chiar tot din lipsa de timp....peste cimp nu tine ca a batut vintul si s-a uscat destul de bine,traseu pe sub dealuri in zona izvoarelor,si de catarat pe dealuri..... Asa ca hotariti o data unde si cum ca Bullbar si Paragusu asteapta senul de la mine .....votati frate o data ,va rog,eu merg oriunde numai sa fie intre 9 si 16..... :grin: ca vreau sa dorm ca am de recuperat..BGP am dormit cu hi-liftul in brate si cu picioarele pe geanta de scule :ha: :ha: LE eu nu am fost la A2 ca am avut zina in service o luna intreaga..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate