iuliancris Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Watcher noi am fost de foarte multe ori prin acele zone dar nu a facut nimeni pana.......a fost o intamplare sa faca Goganu atunci o pana si asta ca nu avea cauciucuri.....in rest nimeni nu a avut evenimente.......noi ori cum suntem 4 masini care vom merge pe traseele din zona stabilita........ sa vedem unde vrea sa mearga si baietii. Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Una peste alta eu merg la Calugareni, ca vreau sa-mi incerc masina acum cind i-am pus turbina si servo directie. Asa ca voi fi la ora 9,00 la benzinaria Petrom sau Moll (nu stiu cum se numeste) cind iesi din oras pe drumul de Giurgiu. Statia v-a fi pe 16. www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? up-up votati o data... 2 Calugareni Niros si Wacher 4 plus RZV,Bullbar si Paragusu care merg unde merge votu' daca am inteles eu bine pina aici....adic la Calugareni Up-Up-Tup Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Eu votez pentru calugareni, ca la A2 am fost. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? si eu sunt pentru calugareni! :h5 RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? ma bag si eu in formatie pe langa Bucuresti. la Calugareni nu am fost,nu stiu cum este. la Nana,Vasilati,Frumusani am fost si a iesit belea!!(vezi topicurile anterioare) ....si apropos...Goganu a dejantat,nu a facut pana din cauza de cuie,sarme,scoabe,etc. acum...poti face pana si in parcare(chiar sunt mai multe sanse decat in padure...) :sr gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Off-topic:Da-o dreak de pana ca eu nu am rezerva....vreau 33 pt rezerva,MT sa fie...dau :x miine daca are cineva,nu conteaza cum arata,aer sa tina! Deci se merge la Calugareni,incolonati frumos,intilnirea la 09:00 la petrom pe dreapta la iesirea spre GR......se sta 15-20 minute.....,statiile pe CH 16.... Bine? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? RZV problema "care este" mincam un gratarel sau mergem la restaurantul unde am mers asta vara de avea piscina afara de se racoreau "damele" cind noi stateam cuminti si beam bere ? (si holbam ochii ) www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? La restaurant ca am vazut eu ca s-a impamintenit ciorba de fasole....dar trecem la dus,ne anuntam ca numar sa ne astepte oamenii cu masa si cu ciorba calda si proaspata ca-i recesiune si sigur nu au pt toti ca am patit-o......de gratar nu tine ca azi batea vintul ca la Vf.Omu pe sub deal :ha: :ha: dar ceva rapid de gustat din zbor,merge,nu gratar ca ala dureaza,ceva slana si mici atentii pt copiloti :ha: :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? I`m in pt. Calugareni :ypu ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? bun asa! daca e si cu o ciorba de fasole cu ceapa rosie eventual e super! RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Iulian, Goganu si-a taiat 2 roti la o iesire, apoi Rotty si-a intepat una iar eu am un cui TRANSVERSAL :P printr-un crampon :O:O Traseele sunt intr-adevar frumoase dar ma cam streseaza ideea de a taia roata mai ales cu o saptamana inainte de Sibiu.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carlo 4x4 Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Ok. venim si noi la calugareni. ne vedem la petrom la ora 9. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Watcher .... nu avem incotro.......si noi venim cu voi la calugareni . Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Care va s zica, ora 0900 la Petrom Jilava. Cool. Cam cati o sa fim? 1) Niros 2) RZV 3) IulianCris 4) Carlo4x4 5) Superalfi 6) J.T 7) Gabi Pas 8) Lecus 9) Watcher 10) Paragusul? 11) Bullbar ? 12) DRM? 13) Andrei Museteanu? Pare ceva echipa :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Paragusul a confirmat acum,Bullbar nu dar vine sigur daca apuca sa vada mesajul si se trezeste in timp util :ha: :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? App nu am copilot.....are cineva de imprumut?Sau fac rost de pe drum? Ne vedem de dimineata! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Razvane....aerul de munte iti face rau? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drm Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? imi pare rau dar eu nu mai pot veni. o schimbare de ultima ora mi-a dat toate planurile peste cap. :sr distractie placuta la toti!!! experientia docet. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Razvane....aerul de munte iti face rau? :ha: Eu as fi venit, v-am sunat aseara dar nu am avut noroc :-( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? :T `........... :sr ............ :hl ........fulgere si tunete......... placa de presiune a murit.......... cred ca o sa vin ca copilot...gasesc eu un loc.... gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? La ora asta am un loc liber in masina - cel de copilot :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? Ce ma enervez....Voi o sa treceti pe la mine prin fara blocului in Jilava ! serviciu` asta...Distractie placuta !!! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bombardieru Postat Martie 21, 2009 Partajează Postat Martie 21, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? deci... dat fiind faptul ca nu am bani trebuie sa muncesc... ca sa pot munci trebuie sa renunt la unele delicii ale vietii. Imi cer scuze daca am incurcat vreun plan dar eu nu pot veni deoarece maine trebuie sa ma duc sa fac niste bani... bani care tot in masina se vor cheltui. In concluzie: imi pare rau dar nu pot veni. chiar imi pare... acum ca mi-am facut rost si de alta masina... Carpe Diem Baby!!! TOYOTA HILUX MITSUBISHI PAJERO SPORT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paragusul Postat Martie 22, 2009 Partajează Postat Martie 22, 2009 Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti? hai ca acum am intrat si eu pe usa, multumesc rzv ca m-ai confirmat, VIN! asta dupa ce azi noapte am petrecut prima data o noapte afara pe anul asta (fara cort) undeva pe langa o padure de la butimanu. asa ca hiliftul ala cred ca ti-a tinut tare cald, azi noapte a inghetat berea langa noi. ne vedem la petrom! Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate