Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti?

Andrei Museteanu

Postări Recomandate

Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti?

Domnu' posesor de catifea ... se pare ca iti prieste namolu' de periferie! :grin: :h5 :1

Watcher - fratica iti recomand sa-ti scoti mocheta de masina si sa o speli bine de mai multe ori si sa mergi o perioada fara pana se usuca! Asta daca nu vrei sa mergi o perioada luuunga cu toate geamurile deschise si sa certi copilotul ca nu s-a spalat pe picioare! De asemenea verifica dupa fiecare iesire cu trecere prin apa calitatea si cantitatea valvolinei din grupuri!

Lecus - Cristi "Jacques Cousteau" zis Tractozaurul din Berceni si-a mancat o groaza de timp expunand o megapoveste de offroad ptr ca voi cei care ati stat acasa, sa traiti alaturi de noi, la aproximativ aceeasi intensitate evenimentele ...si s-a ales cu cateva comentarii chiar rautacioase la un moment dat... :sr

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 121
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

De scos mocheta e mai greu decat credeam, ca am incercat.

In schimb am dat repede apa afara, am fost la spalatorie, am asiprat-o, si am mers cu aerul dat la 32 grade si la picioare.

In fata si spate s-a uscat ok, nu mai e nici o urma, doar in portbagaj se mai simtea ceva umezeala :-(

Legat de lubrifiere - planurile pt masina includ schimbarea distribuitiei si a uleiurilor de la transmisie

Link spre comentariu

Watcher ...ideal ar fi fost sa o scoti si sa o speli...uscata e ok insa la cel mai mic contact cu apa o sa puta ingrozitor! Mirosul ala de balta s-a inmagazinat in ea ...Si eu am avut o experienta d'asta cu un turism bagat la apa ...si a sfarsit cu aruncarea mochetei ca nu scapam de miros! :h5

Link spre comentariu

Foarte frumoasa iesirea. Felicitari. Din pacate v-ati hotarat prea tarziu si nu am putut sa mai tin nevasta si copilul in stand-by

(apropos de programul de weekend) ca ies sau nu ies la noroi. :sr , mor de oftica..... Am si eu un nr de tel undeva postat pe forumul asta! Asta-i viata... poate data viitoare.

Mercedes G350

Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde

Toyota Land Cruiser 120

Toyota HDJ 80

Link spre comentariu

Domnu' posesor de catifea ... se pare ca iti prieste namolu' de periferie! :grin: :h5 :1

Watcher - fratica iti recomand sa-ti scoti mocheta de masina si sa o speli bine de mai multe ori si sa mergi o perioada fara pana se usuca! Asta daca nu vrei sa mergi o perioada luuunga cu toate geamurile deschise si sa certi copilotul ca nu s-a spalat pe picioare! De asemenea verifica dupa fiecare iesire cu trecere prin apa calitatea si cantitatea valvolinei din grupuri!

Lecus - Cristi "Jacques Cousteau" zis Tractozaurul din Berceni si-a mancat o groaza de timp expunand o megapoveste de offroad ptr ca voi cei care ati stat acasa, sa traiti alaturi de noi, la aproximativ aceeasi intensitate evenimentele ...si s-a ales cu cateva comentarii chiar rautacioase la un moment dat... :sr

:g :g Yonutze, ma bucur ca ai remarcat perfect cum au stat lucrurile...

Watchere, Yonutz are perfecta dreptate vizavi de mocheta..., tu ai vazut cum ma bag eu in apa cu Tractozauru`, corect? :grin: Adica am mers de multe ori prin apa peste snorkel si cu apa in masina pana la genunchi... :grin: :ha: Si eu am trecut prin aceeasi dilema daca sa scot sau nu mocheta, si in cele din urma dupa ce am vazut ca de fapt nu se usuca in fapt de nicio culoare cu ea pe masina si ca la primul contact cu apa sau umezeala in masina (in special primavara si toamna) incepea sa puta a balta :ha: , basca ca din cand in cand mai prindea si cate un mic strat de mucegai (ce se va intampla si la tine daca nu asculti sfaturile noastre slp :P :h5 ) am decis sa o scot si sa o spal si sa o usuc, AFARA DIN MASINA!!! :grin: Sau mai ai o solutie, chiar mai simpla as putea spune..., sa o scoti definitiv din masina daca vrei sa mai faci Patrolu` amfibie! :ha:

Este adevarat si cu verificarea valvolinei din grupuri, ca nu se stie niciodata :wink: si eu dupa mai multe supuneri la cazne acvatice pe maretul Tractozaur :grin: a trebuit sa schimb si niscai cruci cardanice... :ha: :ha: :ha:

in rest, ma bucur pentru tine ca ai inceput sa prinzi curaj, si asta se vede direct pe masina :ha: :bravo :h5

Link spre comentariu

La prima intalnire (probabil peste 2 saptamani ca saptamana asta sunt la Sibiu) ne uitam impreuna cum se scoate mocheta la mine, ca la prima vedere trebuie date jos scaunele, bordul, chederele : :p

Link spre comentariu

Catifeaua albastra- :grin: -

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

Damage report dupa iesire:

Vopsea sarita in multe locuri

(de pe topor, bineinteles)

Si acum fara gluma, dupa ce am spalat-o si m-am despartit de Niros si de Paragus am constatat ca se aude o bataie ciudata la roata stanga fata, si aceeasi bataie dar mai usor la roata dreapta fata. Primul gand a fost planetara, al doilea pivotii. Mi-am zis ce naiba, doar nu e din plastelina Jeepu`, dar totusi, bataia se auzea. Nu incontinuu, dar des. Astazi dupa munca ma mai uit la ea. Brachez rotile, ma uit dedesubt, nimic, Totul pare in ordine. Zic: hai sa dau jos roata stanga fata sa ma uit in spatele ei, sa o invartesc sa vad ce are. Scot cricul, coarba, si cand sa slabesc piulitele constat cu stupoare ca din 5 mai am pe roata 4. Si alea 4 le-am slabit la mana. Am verificat si la celelalte trei roti, aceeasi situatie.

Concluzie: La jantele noi trebuie stranse din nou piulitele dupa 50-100 km.

Tare era daca imi cadea roata pe drum.

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu

Si acum fara gluma, dupa ce am spalat-o si m-am despartit de Niros si de Paragus am constatat ca se aude o bataie ciudata la roata stanga fata, si aceeasi bataie dar mai usor la roata dreapta fata. Primul gand a fost planetara, al doilea pivotii. Mi-am zis ce naiba, doar nu e din plastelina Jeepu`, dar totusi, bataia se auzea. Nu incontinuu, dar des. Astazi dupa munca ma mai uit la ea. Brachez rotile, ma uit dedesubt, nimic, Totul pare in ordine. Zic: hai sa dau jos roata stanga fata sa ma uit in spatele ei, sa o invartesc sa vad ce are. Scot cricul, coarba, si cand sa slabesc piulitele constat cu stupoare ca din 5 mai am pe roata 4.

:ha: :ha: :ha: :ha: sa inteleg ca nu ai vazut DIN PRIMA, cu rotile bracate, ca ai doar 4 piulite? Fooooarte tare! :happy

Link spre comentariu

@Lecus-nasol sii acum e bine ? fii atent sa nu se fi ovalizat gaulile jantelor !

L.E. : -- gaurile --

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

@bullbar Normal ca nu am observat, ca eu tot incercam sa vad ce e in spate.

@J.T. E ok acum. Nu cred ca s-a ovalizat nimic.

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu

:bravo frumoasa iesire . Cu parere de rau , eu astazi am reusit sa scot masina de la polisat , si o pregatesc pentru urmatoarea iesire . :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Scot cricul, coarba, si cand sa slabesc piulitele constat cu stupoare ca din 5 mai am pe roata 4. Si alea 4 le-am slabit la mana. Am verificat si la celelalte trei roti, aceeasi situatie.

Nu zice ca am un prieten caruia i-a cazut roata cand a plecat de la stop si abia fusese in vulcanizare cu masina.

Cred ca mai degraba nu prea strang astia de la vulcanizari piulitele bine.

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu

Damage report si la mine: imi flendura rotile ingrozitor de la 80 la 90 la ora. Si nu e de la noroi pe spatele jetntilor, m-am uitat.

Trebuie sa o bag in verificari capitale la trenul de rulare, sa le echilibrezsi sa imi pun o data volanul sa stea cum trebuie ca nu mai vad ceasurile in bord.

In schimb i-am pus la loc stopul care lipsea in unele poze :ypu :ypu :ypu.

O sa apar si eu la Sibiu sa vad e si cum, dar cred ca ma dau doar duminica de fun pe traseu daca ne lasa organizatorii.

Lecus, acum ca ti-ai facut botezul, zi-ne repede cand te apuci de mesterit la ea? :)

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

Link spre comentariu

Scot cricul, coarba, si cand sa slabesc piulitele constat cu stupoare ca din 5 mai am pe roata 4. Si alea 4 le-am slabit la mana. Am verificat si la celelalte trei roti, aceeasi situatie.

Nu zice ca am un prieten caruia i-a cazut roata cand a plecat de la stop si abia fusese in vulcanizare cu masina.

Cred ca mai degraba nu prea strang astia de la vulcanizari piulitele bine.

La vulcanizare stati intotdeauna langa cel care va umbla la roti ...dupa ce va strange rotile cereti o tubulara sa verificati! Consecintele pot fi devastatoare!

Link spre comentariu

Unele ateliere si vulcanizari sustin ca au renuntat la a mai strange rotile cu pistoalele pneumatice deoarece se decalibreaza foarte des, si de aceea sau strang prea tare sau insuficient.

Unde schimb eu rotile ma pune sa semnez ca su fost stranse rotile cu mana in fatza mea...

Link spre comentariu

Unde schimb eu rotile ma pune sa semnez ca su fost stranse rotile cu mana in fatza mea...

unde semnezi? sa stiu sa le cer si eu registru ala, sau ce-o fi. eu n-am vazut nici macar bon de casa de la genul asta de scularii

Link spre comentariu

Rodi Serv le zice, si sunt pe Bd. Energeticienilor destul de repede dupa ce treci de Bobocica :-)

Sutn acolo 2 vulcanizari: una cu GPL si una FARA. Aia FARA.

Eu am ajuns la ei deoarece Vredestein iti da si montaj + echilibrat la anvelopele noi si astia au contract eu ei.

SI cand am avzut cum lucreaza numai acolo am revenit :-)

Oamenii au salarii PE CARTEA DE MUNCA peste unele de la banca :-O au barem de timp la lucrare - 20 minute de cand intri cu masina pana cand iesi cu ea, au scule, multi oameni, se lucreaza misto de tot...

Link spre comentariu

Eu m-am saturat la cite vulcanizari am fost, care imi faceau mofturi ba ca nu pot echilibra rotile ca sunt de dimensiuni mari , ba ca este prea ovalizata geanta, etc. Dar am dat de Pneurom , pe centura aproape de iesirea spre Domnesti, unde baietii (mai exact doar unul se mai ocupa acum ) mi-au echilibrat rotile atit simexurile cit si cele cu genti asa zise ovalizate.

Mentionez ca la sfirsit imi string rotile cu cheie dinamometrica.

Si la plecare imi mai da si o garantie scrisa de 3 luni.

E ce ziceti ?

www.mitsubishi.org.ro

T 44

Link spre comentariu

Rodi Serv le zice, si sunt pe Bd. Energeticienilor destul de repede dupa ce treci de Bobocica :-)

Sutn acolo 2 vulcanizari: una cu GPL si una FARA. Aia FARA.

Eu am ajuns la ei deoarece Vredestein iti da si montaj + echilibrat la anvelopele noi si astia au contract eu ei.

SI cand am avzut cum lucreaza numai acolo am revenit :-)

Oamenii au salarii PE CARTEA DE MUNCA peste unele de la banca :-O au barem de timp la lucrare - 20 minute de cand intri cu masina pana cand iesi cu ea, au scule, multi oameni, se lucreaza misto de tot...

Si eu am montat la ei bead lock-urile ( nu stiu daca asa se scrie ) si au fost super profi. Nu sunt ieftini, dar sti pe ce dai banii.

Mercedes G350

Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde

Toyota Land Cruiser 120

Toyota HDJ 80

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare