Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti?

Andrei Museteanu

Postări Recomandate

Re: Iese cineva duminica 22.03 pe langa Bucuresti?

fratilor hai ca aseara m-a rapus o enterocolita care ma tine de atunci inca la pat si astfel nu voi putea veni azi cu voi - va doresc distractie placuta si va astept cu poze

RUBICON - always ready to race ...

Kamikaze Off-Road Club

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 121
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Eu am ajuns acasa, am pus pozele la downloadat, am mancat si ma culc :-)

A fost fun, a fost o zi frumoasa , am facut ceva chestii, si niste poze, si niste carpeli, avem ce arata :-D

Carpeala :-D

http://watcherromano.files.wordpress.com/2009/03/web-repair-2.jpg

Mai am 2 de la momentul respectiv:

Inca 1

Inca 2

Link spre comentariu

Nu stiu al cui a fost toporl da' tare bun la casa omului :ha: l-am folosit si eu......

Poze nu am ,va rog puneti voi astia cu aparate :grin:

Damage astazi: dupa ce am incercat "motorasu de fracat in cret"am renuntat la idee trec la varianta tractor cu in cablu de soc,ambreiaj ceva si o dau in chestii manuale ca astea electrice nu ma satisfac :ha: asta unu,doi nu stiu unde si cind dar am dat peste cap o pridere de la arcul spate si masina sta sasie......bine ca nu am rupt foaia de arc,cred ca se repara.......

Concluzia personala de azi.....Patrolul merge de rupe,dar fara Simex nu esti in frunte :h5 multam fain pt Filip care a intrat in noroaie ca Mihai Viteazu :ha: :ha: prin invaluire :banana :banana

Super treaba,am urcat ravena din iarna,am coborit-o,am trecut prin groapa lui Nike si prin toate gropile din vecinatate........mai avem doi discipoli cu masina si doi fara care trec la cautari :ha: ,totul piperat cu soare din plin si ciorba de fasole!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

@RZV - intr-un cuvant...super tare iesirea(acum am ajuns si eu)umrmeaza poze :ypu

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

l_J.T\_l__l---[]lllllll[]

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

poze (mersi Filip,raman dator :grin: )

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

(o)))____(o)))-o-)))

Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!!

Link spre comentariu

mama ce rapizi ati fost :) eu am mers mai incet :dr1 si cand am ajuns acasa mi-am reparat si semnalul, sper in curand sa le inlocuiesc cu ceva mai tzapanos.

Acum picai acasa ca am stat la lipoveanu sa ne spalam masinile :h5

ma apuc sa dau jos poze si apoi le dau cuiva sa le urca ca pe mine ma apuca boala lu' calache. Am facut 4 giga de poze, avem de unde alege.

Oricum, am avut azi un newbie care a impresionat cu toporul ala portocaliu, a reparat doua masini nu el :) :rsp

Bine ca nu l-am suparat ca ni le farama pe toate. :dr3

Filip cu simexurile si cu acaretul la inaltime :rsp :rsp :rsp :tr, watcher a ramas fara ch, o sa ii psunem de acum WATER :), curgea apa din masina ca din covorul pus la uscat. :ti

vin si pozili mintenas

Cu mii de pipe si purici,

Paragusul

Link spre comentariu

Si o prima poza cu dedicatie pentru domnul cu tractozaurul.

hai care sariti sa puneti mai repede poze, am 37 de mega e poze facute mici, la 800x600, sunt gata sa le dau send daca imi dati un id de messenger pe privat.

Paragusul

Link spre comentariu

@Paragusu --dee stopu` asta e vorba nuu? :grin: ( vezi ca ai PM)

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

(o)))____(o)))-o-)))

Link spre comentariu

sii alte cateva poze

,,=====,o00o

//__l_l_,\____\,__

(o)))____(o)))-o-)))

Link spre comentariu

Super iesirea! Spre rusinea mea nu am facut nici un fel de poze, asa ca rog pe cei cu poze sa le posteze cu incredere.

Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan
Link spre comentariu

Stati numa' o tzarica: am trimis la rvz toata arhiva, se apuca sa puna poze imediat, intre timp pot doar sa va spun ca mi-am reparat stopul (adica merg si pozitia, si frana, si semnalizarea). S anu mai planga Niros ca ii taiem fata pe sosea si nu suntem politicosi cu semnalizarea ... :uameni :banana :banana :banana

Paragusul

Link spre comentariu

Va multumesc pentru dedicatie! :grin: :hi

Vad ca v-ati distrat astazi si ati avut si vreme buna, in timp ce altii munceau :wink: (am fost examinator-sef la testul de primavara din cadrul organizatiei pe care o conduc) :grin: :h5

Imi pare rau ca n-am avut cum sa fiu cu voi, dar am avut reprezentanti de nadejde :grin: :h5 in persoana lui Iulian (iuliancris) si sunt convins ca ati avut de invatat de la un adevarat membru Off-Road Runners Team si ca v-a fost un partener de nadejde si oricand gata sa dea o mana de ajutor :h5

:g :1 si :bravo pentru iesire si sper ca ati urmat deviza Off-Road Runners Team : "Cea mai mare provocare Off-Road Runners Team este sa iesim in teren, sa ne dam grav, sa ne distram si sa ne intoarcem sanatosi si cu masinile intregi acasa!

Va saluta cu :rsp

Link spre comentariu

@Paragusu --dee stopu` asta e vorba nuu? :grin: ( vezi ca ai PM)

Ala, ala, am descoperit ca astia de la Nissan le fac zdarova, sa mearga reparate cu o surubelnita si un patent, nu ca al alte masini unde trebuie sa dai jos motorul sa schimbi un bec de far slp

Paragusul

Link spre comentariu

Paragusu a trimis depesa cu pozne......asadar...comentarii pe parcurs...

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

Super iesirea! Spre rusinea mea nu am facut nici un fel de poze, asa ca rog pe cei cu poze sa le posteze cu incredere.

lasa colegu ca ai spalat rusinea cu toporul ala poreclit "The Repareitar", mai aveai putin si reparai si carutele alea care ne dadeau noua rusinea pe la primele noroaie :))))) :p

Paragusul

Link spre comentariu

.........

Link spre comentariu

si....

Link spre comentariu

....

Link spre comentariu

....

Link spre comentariu

...

Link spre comentariu

cred ca am gresit undeva...pozele se repeta??????/ :P :grin: berea :grin: :x

Link spre comentariu

Betivilor! :x :x :x :x :x :x

Acum intelegi de ce nu voiam sa le pun eu? Sigur puneam mai multe poze de mai multe ori si imi luam picioare de la oamenii seriosi ai acestui forum :) slp slp slp slp slp slp slp

Paragusul

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare