Unimog Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Confirm participarea cu sotia si fetita de 5 ani.Plec pe la 7,00 de linga Rucar sa ajung la 8,00 in Risnov unde sa il intilnesc pe Dl Marius. Daca eventual intirzii vin spre locatia de intilnire si daca nu prind nici acolo vin spre SFINTUL GHEORGHE. :h5 Trebuie sa va prind pina la urma... Vezi ca Cernatu nu este pe drumul de Sf Gheorghe ci pe Tg. Secuiesc (Bacau ) 45 km de Brasov 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Multumesc de precizare :h5 Nefiind cu masina mea nici macar o harta nu am luat :P La RUCAR ploua torential acum....Daca ploua si la CERNAT ,va fi noroi mare :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator eiramenna Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Sal! wow a fost super! prima mea iesire de offroad! am fost luata de o gasca pe cinste, m.au gazduit flo si ioana in masina lor, si pentru o perioada si marius cu ioana! am fost zdruncinata de,a dreptul dar a meritat! sincer, nu am crezut ca asa este, ca cu o astfel de masina esti capabil sa urci astfel de pante! sau sa cobori prin rauri! Dupa aceea a urmat o masa copioasa! abia astept urmatoarea..... o sa apara si pozele imediat ce la micsorez! :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Multumim gazdei (Zolameister) pentru primirea calduroasa si completa (masa, trasee, peisaje etc) Participanti: 14 masini 1. Turagmes-Samurai 2. Razvan-Samurai 3. Bogdan Panait-Navara 4. Ferencz Atti-Niva+ inca o Niva 5. Luci Munteanu-Mitsubishi+4 Mitsubishi toti cu volan pe dreapta 6. Flow-Shogun 7. Gabi Simirad-Aro 244 8. Unimog-Patrol 9. Gazda (zolameister)-Samurai Muntii Bodoc superbe pentru offroad cu n-spe variante de traseu 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Super intilnirea :h5 In spiritul :cl Gazda a fost super si cred ca toata lumea a fost multumita.Cel putin fetele mele au fost foarte incintate. Eu am fost norocos ca am fost pasager in monstruletul lui UNIMOG care mi-a aratat cam cum se merge in off-road.Multumesc :h5 Multumesc si lui MARIUS care m-a preluat din RISNOV pentru a ma duce la locul de intilnire. :1 tuturor participantilor pentru spectacolul oferit si momentele de incintare :h5 din traseu. O sa urmeze fotografiile miine seara.... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Multe multumiri tuturor mai ales gazdei, zolameister , a fost grozav totul... Ne-am simtit super, locuri minunate, oameni minunati.. :bravo Pacat ca dromaderul meu m-a lasat si am fost doar spectator, data viitoare sper sa nu-mi mai faca figuri... Scopul a fost atins, socializarea s-a facut, de acum ne apucam de treaba... data viitoare organizam noi o sedinta (sper cat mai curand :ypu ) Multumim inca o data Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) alte poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Frumos, frumos, baieti, sa va fie de bine!!! Asteptam poze cat mai muulte!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Super iesire , super oameni La un momentdat eram trist ca eram singurul dreptaci si singurul shogun , dupa ce au venit baietii de la onesti nu mi mai gaseam masina printre atatea :ha: Ps : sper ca v a placut superspeciala care m a rapus pe mine, asteptam mai multe poze de acolo :grin: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator eiramenna Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Neata,tuturo! Florin, sunt si filmulete cu faza in care trudeati sa iti scoti masina, dar Ioana, domnisoara lui Marius o sa le puna! sunt foarte faine, multam inca o data ca m.ati luat in masina voastra! sa imi dai te rog e.mailul Ioanei intr.un PM ca sa va trimit pozele facute cu voi, am cateva! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Vin si eu cu foto... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Iar foto din albia piriului... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) ........ Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mertan Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) fain tare... trebuia sa vin si eu. dar m-am simtit rau de tot. m-a luat o gripa. vrem mai mule poze cu mitsu lui lucian, cel rosu. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Frumos inscriptionat :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Si mai am ...dar conexiunea e foarte slaba... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) In sfarsit am ajuns in fata calculatorului........ ce pot spune?Ma bucur ca v-a placut si ca v-ati simtit bine.Eu am fost placut surprins de nr participantiilor,acesta insemnand ca implicarea nevestelor si a copiilor off-roaderilor,in iesiri este binevenita.Cele 20 % off-road(cu probele speciale add hock aplicate)noroiul de dupa ploaie,sper ca a fost pe gustul vostru.Cele 30% priviind dezmierdul fripturilolor,mititeilor si a carnatiilor prajiti,lasam pozele sa vorbeasca.Cele mai importante 50% priviind "socializarea"cred ca a fost un succes.Au fost participanti din Bacau,Onesti,Constanta,Brasov cu familiile.Ma bucur ca copii s-au imprietenit repede(le promit ca data viitoare o sa fie si cal cu caruta),iar sotiile au gasit subiecte de discutii,pana ce barbatii lor se luptau cu natura. NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) salutari inca o data uite, mertane, poze cu opera ta... am reusit sa pun un film pe youtube, dar deocamdata astia zic ca nu e inca procesat.. Se numeste picnic 4x4 brasov apr 2009 sper ca o sa mearga, inca nu stiu ca e prima data Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Nu pot spune decat atat....locuri superbe....oameni unul si unul....iar gazda...peste noi toti :grin: Sa speram ca acesta este doar inceputul.... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) cred ca aceasta a fost singura intalnire in care Florin nu s-a simtit singurul dreptaci....cu volan pe aceeasi parte :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) momentan mai trebuie sa selectez cateva poze...si sa pun pe Youtube cateva filmulete... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) super iesire :1 poate reusim sa ne intalnim cat mai multi dreptaci cu ''mitibusuri'' :grin: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) cand au ajuns baietii din Onesti....am crezut ca ne-au invadat englezii :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate