Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus)

zolameister

Postări Recomandate

• Răspunsuri 220
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus)

ps. "turbatilor de dreptaci" super iesiri, super spectacol:

ceva damage-uri ?

la un moment dat ma gandeam, ca bietele masini vor ceda, in special a lui Florin !

L-ar omora masina aia intr-o zi in bataie, daca ar putea, !. Sau s-a obisnuit ?

Cand am crezut ca s a obisnuit s a incapatanat sa mi arate contratiul

Adevarul ca dupa exploatare extrema timp de cateva luni fara sa schimb nimic era cazul sa cedeze ceva

Cand am intrat in parau in superspeciala intre 2 bolovani tapeni am spart ceva in grupul fata

Am fost nevoit sa decuplez fata sa merg pana acasa pt ca altfel nu puteam merge mai tare de 5km/h

Alte aripi ce mi au sarit de pe ea, praguri si usi strambe nu le mai pun la socoteala

Cam astea ar fi, astept sa desfac sa vad ce e pe acolo, poate chiar azi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:bravo :bravo :bravo @asfalttango ; Fotograful nostru de dadejde nu s-a lasat si n-ea cautat cu aparatul foto peste tot sa nu cumva sa scape ceva ca un adevarat PAPARATI !!!

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

A fost placerea mea :h5 Si alta data cu la fel de mare placere...o fotografie face cit 1000 de cuvinte :banana

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Vizitator eiramenna

Foarte faine pozele, nici nu ma gandeam sa fie postate atatea! bravo! ma bucur, pentru ca eu nu am avut aparatul la mine, dar asa sunt mult mai multe decat as fi facut eu! super! abia astept data viitoare! :h5

Link spre comentariu

Se spune ca cel mai destept cedeaza

De data asta se pare ca nu am fost eu acela ci grupu fata

6 dinti lipsa :grin: sau vorba lu tiganu "sasa cai frumosh" :ha: doar ca cei sase lipsa ai mei nu s chiar asa frumosi ca s au facut span :P si n au mai putut fi gasiti decat 2 :grin:

Link spre comentariu

Din pacate va trebuii sa schimbi coroana , pinionul de atac , si rulmentii , altfel nu te astepta la ceva bun!

Ai avut "muzica de grup" spre casa ?

Link spre comentariu

Am sa le schimb cu siguranta pe toate, mai ales ca stiu si ai vazut si tu in ce conditii folosesc masina

N am avut muzica pe drum, a mers perfect, solutia gasita de noi a fost se pare cea mai potrivita :h5 , in concluzie poti sa o aplici si la niva :grin:

Link spre comentariu

@FLOW Bine ca este grupul...ca din acesta mai gasesti(vb lui UNIMOG-mai ieftin unul complet).

@ZOLAMAISTER...Multumesc de invitatie si aprecieri.Traseul,participantii si atmosfera trebuiau pastrate ca amintiri intr-un fel :h5

Si mai avem de pe speciala la coborire :banana :banana Din pacate multe au fost miscate...Trebuia sa pun stabilizatorul de miscare :P

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare