GOGANU24cm Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) @flow...........vad ca ai fost cam ocupat.....bafta la reparatii.......... :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Omu cand n are de lucru isi face :P In cel mai scurt timp o sa fie gata pt noi aventuri :grin: chiar mai extreme :h5 Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) :banana :banana Alte foto :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) :1 Si ca sa`l citez pe @asfaltatango "O poza face cat o mie de cuvinte" , nici nu vreau sa ma gandesc cate pagini (de povestiri)ati fi umplut despre aceasta iesire minunata , tinand cont ca deja sunt 11 pag de :ft ... :bravo :bravo .... & the story goes on ... :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Si mai avem :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) :banana :banana Urcarea pe speciala....Iesirea baietilor la lumina :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) :banana :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) :banana :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Merge bine instalatia de developare a fotografiilor :happy :bravo :n1 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 23, 2009 Partajează Postat Aprilie 23, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) da, ai dreptate, foarte multe poze.... mi s-a facut iar foame de le unele... :grin: stati sa vedeti cand va invitam la onesti cam cum o sa fie... Nu mai pot de oftica ca nu am putut sa vin si eu cu masina, dar a fost bine si in spate, ati vazut ce bine ma tineam?? Si acum am febra musculara... Masina mea este stricata, din pacate, imi trebuie alte capete de planetara pe fata, dar o fac eu incet-incet si mai echilibram balanta Pajero-Samurai :F inca o data felicitari asfaltango pt poze si nu numai.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 24, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Baieti cred ca pozele vorbesc de la sine...deja ma gandesc la inca o iesire cu un traseu dificil(urcus greu,bolovani,noroi mult...)cu plecare tot din Cernatu! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) La un traseu mai dificil va fi mai mult de munca...mai multe poze :ha: :h5 Sa continuam :banana :banana Derdelus pe noroi.....Amindoua au coborit cu boticul in noroi :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian munteanu Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Superbe poze, multumim asfalttango,, :h5 Patrol Y60 1992 IMG-eu... under construction Mercede G W463 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Placerea este de partea mea :h5 iar spectacolul voi l-ati facut :cl BRASOV. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) :banana :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) La fix a venit filmuletul :h5 Salutari realizatoarei! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator eiramenna Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Bravo Ioana! super idee sa si filmezi! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) :h5 :banana :banana... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) @Flow s-a strcurat pe sub copac...La @Unimog a fost mai greu :h5 Am foto si de la procedeul de trecere dar ramine doar pentru cei de la fata locului :h5 sa nu se prinda inamicii :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) am si filmul cu copacul....da nu-l pun ca sar in sus ecologistii :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 24, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) mi-a placut baletul masinilor pe panta cu noroi :ha: :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) vezi daca n-ai venit cu noi???? ai pierdut spectacolul :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Repriza a -2 -a de balet a fost in rampa in care s-a troliat MITSU ALBASTRU.Acolo am baletat si noi :ha: Ne apropiem de sfirsitul tolbei cu fotografii :sr Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 24, 2009 Partajează Postat Aprilie 24, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) asa-i....bara spate si talpa de la HI-LIFT :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate