asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) La tura a-2-a am fost cu baietii din ONESTI pe care ii salut :h5 si mentionez special curajul propietarului deMITSUBISHI ALBASTRU-VERDE(il avea de 2 -3 zile) care a urcat cu SLICK-uri ....si doar la ultima urcare unde nici noi nu stateam in piciare a fost nevoie de troliu :h5 :1 pentru tupeu pozitiv :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) ai cumva poze de la coborarea asta? NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) :banana :banana Cred ca o sa gasesc ceva :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Altfel gindeste omul cu stomacul plin asta stiu din propria experienta doar trebuia asezata mincarea caci dupa masa trebuie un pic de miscare asa recomanda si ( NUTRITIONISTI ) deci OFFROAD :bravo . Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Doar aceste foto le pot folosi...Ca in masina cu UNIMOG e greu sa faci foto nemiscate...mai ales ca am facut coborirea in a-3-a...si la un moment dat am realizat ca el a urcat si coborit pe alta parte decit venisem cu MITSUBISHI :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Mai schimbam repertoriul... :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Buna SLANINA de la micul dejun a fost pansament pentru tot traseul si PALINCA a fost super :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Altfel gindeste omul cu stomacul plin asta stiu din propria experienta doar trebuia asezata mincarea caci dupa masa trebuie un pic de miscare asa recomanda si ( NUTRITIONISTI ) deci OFFROAD :bravo . :ha: :ha: :ha: Pacat ca ai ratat "Cireasa de pe tort".Englezoi si cu mine ne-am urcat,dupa friptura,pe o carare de taietori de lemne ingust si cu sol argilos ud, de vreo 2km care cred ca a asezat si slana de dimineata... :ha: :ha: asfalttango-daca ai poze de la speciala asta ...... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Sunt cele din interior MITSUBISHI pe urcare(am stat in spate) si pe coborire am fost cu UNIMOG si sunt toate miscate rau :sr Insa senzatiile au fost super :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) :ha: :ha: :ha: cred ca la urcusul ala nu-i ieseau nimanui pozele!Cam era nevoie de doua maini pe volan :ha: :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Mai inti :x ,,SERVICIU'' si apoi :tr distractia dar cred ca mai refacem traseul cu alte ocazi pina atunci o sa il incalt adegvat sa-l pot exploata la adevarata lui valoare sa vedem ce poate si ce stie sa faca !!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Am gasit :banana :banana :h5 Inca una pe urcare in MITSUBISHI Si coborirea cu UNIMOG si cu LUCIAN in fata care ii dadea jar...ca venea "monstruletul" dupa el :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Foto la intimplare :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) :banana :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Nu coneaza cum sunt asezate important este faptul ca a fost SUPERB tot traseul si ca avem numai amintiri placute din aceasta intilnire :cl BRASOV Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) :banana :banana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) :banana :banana Ultimile pe seara acesta...Continuam dimineata :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Nu rabd :ha: :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 21, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) bravo Asfalttango-poze multe si frumoase! NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) Pai am zis ca sunt membru simpatizant :ha: la CLUB 4x4BRASOV si am zis ca ajut si eu cu ce pot la inceputul topicului...masina nu am avut...macar poze sa fac :ha: :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Luni 20 Aprilie M-tii Bodoc(Cernatul de sus) :banana :banana Urmatoarele dimineata... :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate