Yonutz Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 @cretu dupa cum observi postul meu a fost scris cu maimute ...adica :P :ha: :h5 :hi :grin: :p :F slp :uameni :happy :app A fost o "gluma"! Intelesesi acu? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaila Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 @cretu mai popa! mic mic, da o facut treaba cu harta si cu plaivasu' :h5 multumim pe aceasta cale d-lui ''daniko''! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Ca sa nu existe polemici legate de standard... Cine a vrut sa alerge si sa caute CPurile a facut-o. Pentru CPuri ratate penalizarea a fost de 100 de minute... suficient incat sa fie nevoie sa mergi pe traseu. Si s-a mers pe traseu. Cine a mers lejer si prieteneste, in grup, s-au simit bine impreuna, au vazut peisaje superbe. Eu zic ca a fost bine la standard... si o zic in cunostinta de cauza, pentru ca am fost pe acolo.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 cateva poza din prima zi :grin: Am facut balet,ne-am si rasturnat..a fost distractie NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 poze din a doua zi NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 :grin: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 trialul de duminica NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 4, 2009 Partajează Postat Septembrie 4, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Imi pare foarte rau ca nu am putut ajunge,cu toate ca am sperat pana in ultimele zile sa-mi iasa :grin: De data asta a mea soata mi-a pus sula in coaste ca vrea la mare si nu a mai tinut vrajeala,am carat-o anul asta pe la tot felul de concursuri si prietenesti dar nu am mai pacalit-o. Acum doi ani i-am promis concediu in Egipt si am dus-o la Baia Mare :grin: :ha: (a fost foarte misto) M-am ales cu ceva baie si bronz dar am pierdut Baia Mare si mai mult am pierdut Odorheiul care fiind de 48h tineam musai sa merg :sr Felicitari Maxule pentru eveniment,vad din poze ca a fost si distractie si offroad adevarat :h5 Sper sa ne vedem la anul :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 5, 2009 Partajează Postat Septembrie 5, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Ma roade invidia cand vad cat de bine v-ati simtit la Baia Mare... Din pacate anul asta nu am putut fi printre voi. Felicitari de-opotriva organizatorilor, care s-au straduit sa va puna horinca buna pe masa, si participantilor care au dovedit-o pana la ultima picatura. Sper ca Max & Co s-au odihnit si incep pregatirile pentru anul viitor. :grin: :bravo :1 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mister Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Din cate am citit toata lumea sa simtit bine.A fost extraordinar.felicitari organizatorilor si nu numai(si celor care au dat o mana de ajutor),cu adeevarat o reusita . si pozele au fost super..... :1 :1 :1 :1 MISTER LAND ROVER DISCOVERY 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boby Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 cite ceva poze si din ultima seara Jeep Wrangler TJ 2.4l 2003 benzina Renault Megane 1.6 16V 2005 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Septembrie 6, 2009 Partajează Postat Septembrie 6, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Acum am ajuns acasa din lungul concediu prin tara 2100 Km in periplul nostru (familia) , am avut deosebita placere sa ajung si in locurile minunate ale Maramuresului sa cunosc oameni deosebiti din rindul OFF-ROADarilor cu ocazia acestui concurs , cu regrete ca nu am putut ramine mai mult si cu scuzele de riguare in cazul in care am deranjat pe cineva , ( dar asa mis eu , prieteni stiu de ce ) ,am petrecut o seara de neuitat cu oameni minunati ; mincare deosebita si o un program artistic de neuitat ; totusi ( PALINCA A FOST BESTIALA :h5 )!!!!! Ma bucur ca am putut da o mina de ajutor celor care au avut nevoie si sper ca la urmatoara editie sa fiu pe lista de participanti ; dar sa nu uit si de fericiti cistigatori pe care ii felicit , printre care si cele doua echipaje din club 4x4 BRASOV ; Inca o data :1 tuturor pentru efortul depus :bravo !!!!!!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Septembrie 7, 2009 Partajează Postat Septembrie 7, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Felicitari tuturor celor care au ajuns la MMOF anul acesta. E imposibil sa nu te simti bine in Maramu', mai ales la un asemenea event. Sunt unul din cei pe care Max e "suparat" - sper ca nu definitiv, dar am sperat pana in ultima secunda ca se va intampla o minune si vom putea sa ajungem si noi. Din pacate nu a fost asa :sr . Felicitari si organizatorilor, in special lui Max si Cornelia, pentru efortul depus! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Septembrie 9, 2009 Partajează Postat Septembrie 9, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 si de la mine , caravana Brasov 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 ! Ma bucur ca am putut da o mina de ajutor celor care au avut nevoie ....! Eu ma numar printre ei si vreau sa-ti multumesc inca o data ! :h5 Fara ajutorul tau Gogu nu ar fi urcat pana la cota 1100... :wink: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Septembrie 13, 2009 Partajează Postat Septembrie 13, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Ai rezolvat cu fiertura :h5 Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Ca sa nu existe polemici legate de standard... Cine a vrut sa alerge si sa caute CPurile a facut-o. Pentru CPuri ratate penalizarea a fost de 100 de minute... suficient incat sa fie nevoie sa mergi pe traseu. Si s-a mers pe traseu. Cine a mers lejer si prieteneste, in grup, s-au simit bine impreuna, au vazut peisaje superbe. Eu zic ca a fost bine la standard... si o zic in cunostinta de cauza, pentru ca am fost pe acolo.... Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Alo, Max, ne-am ratacit ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 6, 2009 Partajează Postat Octombrie 6, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 ...din seria celor de la masa Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 Multe se pot face cu photoshopul ... nu recunosc nimic ... :roll: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 tuuuu, :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 chiar asa.... :ha: :ha: :ha: photoshop-ul e f bun :ha: :ha: :ha: uite cum au modificat canita cu lapte :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 si in cele din urma... cei de la standard..nu ne spuneti pe unde a-ti umblat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 si in cele din urma... cei de la standard..nu ne spuneti pe unde a-ti umblat? nu este nici un secret. Am urmat traseul. iar la un moment dat un operator gsm ne ura :W in Ucraina Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Octombrie 7, 2009 Partajează Postat Octombrie 7, 2009 Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009 ....... si uite asa se naste si se dezvolta micul trafic de frontiera. Sper ca operatorul raman GSM sa fi fost la fel de politicos sa va ureze " Bine ati revenit" :grin: Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate