Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009

Max

Postări Recomandate

Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009

@cretu dupa cum observi postul meu a fost scris cu maimute ...adica :P :ha: :h5 :hi :grin: :p :F slp :uameni :happy :app A fost o "gluma"! Intelesesi acu?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 251
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Ca sa nu existe polemici legate de standard...

Cine a vrut sa alerge si sa caute CPurile a facut-o. Pentru CPuri ratate penalizarea a fost de 100 de minute... suficient incat sa fie nevoie sa mergi pe traseu. Si s-a mers pe traseu.

Cine a mers lejer si prieteneste, in grup, s-au simit bine impreuna, au vazut peisaje superbe.

Eu zic ca a fost bine la standard... si o zic in cunostinta de cauza, pentru ca am fost pe acolo....

Link spre comentariu

Imi pare foarte rau ca nu am putut ajunge,cu toate ca am sperat pana in ultimele zile sa-mi iasa :grin:

De data asta a mea soata mi-a pus sula in coaste ca vrea la mare si nu a mai tinut vrajeala,am carat-o anul asta pe la tot felul de concursuri si prietenesti dar nu am mai pacalit-o.

Acum doi ani i-am promis concediu in Egipt si am dus-o la Baia Mare :grin: :ha: (a fost foarte misto)

M-am ales cu ceva baie si bronz dar am pierdut Baia Mare si mai mult am pierdut Odorheiul care fiind de 48h tineam musai sa merg :sr

Felicitari Maxule pentru eveniment,vad din poze ca a fost si distractie si offroad adevarat :h5

Sper sa ne vedem la anul :h5

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Ma roade invidia cand vad cat de bine v-ati simtit la Baia Mare...

Din pacate anul asta nu am putut fi printre voi.

Felicitari de-opotriva organizatorilor, care s-au straduit sa va puna horinca buna pe masa, si participantilor care au dovedit-o pana la ultima picatura.

Sper ca Max & Co s-au odihnit si incep pregatirile pentru anul viitor. :grin:

:bravo :1

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Vizitator mister

Din cate am citit toata lumea sa simtit bine.A fost extraordinar.felicitari organizatorilor

si nu numai(si celor care au dat o mana de ajutor),cu adeevarat o reusita . si pozele au fost super.....

:1 :1 :1 :1

MISTER

LAND ROVER DISCOVERY 3

Link spre comentariu

Acum am ajuns acasa din lungul concediu prin tara 2100 Km in periplul nostru (familia) , am avut deosebita placere sa ajung si in locurile minunate ale Maramuresului sa cunosc oameni deosebiti din rindul OFF-ROADarilor cu ocazia acestui concurs , cu regrete ca nu am putut ramine mai mult si cu scuzele de riguare in cazul in care am deranjat pe cineva , ( dar asa mis eu , prieteni stiu de ce ) ,am petrecut o seara de neuitat cu oameni minunati ; mincare deosebita si o un program artistic de neuitat ; totusi ( PALINCA A FOST BESTIALA :h5 )!!!!! Ma bucur ca am putut da o mina de ajutor celor care au avut nevoie si sper ca la urmatoara editie sa fiu pe lista de participanti ; dar sa nu uit si de fericiti cistigatori pe care ii felicit , printre care si cele doua echipaje din club 4x4 BRASOV ; Inca o data :1 tuturor pentru efortul depus :bravo !!!!!!!

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

Felicitari tuturor celor care au ajuns la MMOF anul acesta. E imposibil sa nu te simti bine in Maramu', mai ales la un asemenea event. Sunt unul din cei pe care Max e "suparat" - sper ca nu definitiv, dar am sperat pana in ultima secunda ca se va intampla o minune si vom putea sa ajungem si noi. Din pacate nu a fost asa :sr .

Felicitari si organizatorilor, in special lui Max si Cornelia, pentru efortul depus!

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Ca sa nu existe polemici legate de standard...

Cine a vrut sa alerge si sa caute CPurile a facut-o. Pentru CPuri ratate penalizarea a fost de 100 de minute... suficient incat sa fie nevoie sa mergi pe traseu. Si s-a mers pe traseu.

Cine a mers lejer si prieteneste, in grup, s-au simit bine impreuna, au vazut peisaje superbe.

Eu zic ca a fost bine la standard... si o zic in cunostinta de cauza, pentru ca am fost pe acolo....

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

....... si uite asa se naste si se dezvolta micul trafic de frontiera. Sper ca operatorul raman GSM sa fi fost la fel de politicos sa va ureze " Bine ati revenit" :grin:

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare