Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 251
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Maramures Offroad Fest 2009 - MMOF 2009

FOARTE TARE !!!

Ce rau imi pare ca nu am venit si eu sa va vad... mi-a stat capul la alte prostii.. :P Mi-am luat nevasta si am intrat intr-o padure pe la Rau Sadului si am iesit abia la Petrosani a doua zi, asa chef de duca am avut.. in loc sa vin si eu si sa fac galerie...

(nu va ganditi la prostii) cu "s" de la sarmale :ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se pare ca la "standarzi" a fost relache, s-a jucat volei, s-au facut multe pauze si multe, foarte multe poze. Cred ca cei de la Open ar trebui sa se mobilizeze, postand mai multe poze si impresii.

Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi.
Link spre comentariu

Se pare ca la "standarzi" a fost relache, s-a jucat volei, s-au facut multe pauze si multe, foarte multe poze. Cred ca cei de la Open ar trebui sa se mobilizeze, postand mai multe poze si impresii.

:ha: :ha: :ha: cred ca lumea nu a avut timp de pozat....Revin pe diseara cu cateva de la noi :h5

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Link spre comentariu

Cam asa este la standard. Mai ales la MMOF. Mai mult rally-raid si orientare. Bineinteles anul acesta au fost cam 160 km in prima zi si vreo 50 in cea de a doua. As putea spune mina pe inima ca anul acesta standardul a fost cel mai cistigat. Prietenii stiu de ce.....

P.S. Multumesc organizatorilor pentru clipele frumoase.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Mi-a facut o adevarat placere sa cunosc participantii de la standard, mai bine zis echipa pentru ca am fost o adevarata echipa.

Mai am cateva fotografii, revin cu ele spre seara.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu

La standard, se pare ca cei care autrat intradevar traseul ca pentru concurs au cam lucrat. Cei care au ocolit drumurile sparte (incluse in traseu), s-au descurcat mai bine. Dar, am inteles ca a fost frumos. Unii au gasit ce rebuiau sa gaseasca, altii au ajuns mai usor, si, altii au tras concluzia ca trebuie sa isi schimbe masinile cu unele mai mari. Imi pare rau ca nu am putut sa ajung (iarasi, ca si anu trecut). Surprizele apar vara. Ca la ouale Kindeer.

Link spre comentariu

La standard, se pare ca cei care autrat intradevar traseul ca pentru concurs au cam lucrat. Cei care au ocolit drumurile sparte (incluse in traseu), s-au descurcat mai bine. Dar, am inteles ca a fost frumos. Unii au gasit ce rebuiau sa gaseasca, altii au ajuns mai usor, si, altii au tras concluzia ca trebuie sa isi schimbe masinile cu unele mai mari. Imi pare rau ca nu am putut sa ajung (iarasi, ca si anu trecut). Surprizele apar vara. Ca la ouale Kindeer.

Poate vreti sa ne spuneti si noua mai pe intelesul nostru si mai direct ce aveti de spus.

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

@cretu: ptr "ocolitori" Max a dat expre la start coordonatele GPS ale CP-urilor ... :ha: Am vazut cu ochii mei cum se susoteau impreuna! :ha: E clar ca ati fost furati pe fata ... Pana si in tuica si in vin Max a pus personal apa de izvor ...De aia ne-am facut toti la un moment dat crita! :ha: :uameni

PS- omule a fost o prieteneasca, cea mai tare la care am fost pana acum! La anul sa nu vii ca am impresia ca o sa fie tare nasol si inca de pe acum am rezervat sa fiu sigur ca nu mai aveti voi loc de mine! :ha: :uameni

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Nici nu am incercat sa spun altceva. dece interpretati aiurea. Am inteles de la toti cu care am vorbit ca o fost o prieteneasca foarte faina, si, ca asa ar trebuii sa arate toate intalnirile. Toti s-or simtit bine si or zis ca la anu nu o sa rateze intalnirea. Iar de organizare, nu or avut decat cuvinte de lauda. de la A la Z.

Pt.Yonutz: ai citit in postul meu cavantul "furat". Nu cred.

Pt Max, toata stima. Impreuna cu echipa care o organizat intalnirea, au reusit sa faca ceva frumos. D'aia va lauda toata lumnea.

Link spre comentariu

Salutare!

vad ca toata lumea zice numa' de bine - deci, nu pot decat sa subscriu!

la anu', cred ca vom veni cu o saptamana inainte :ypu

multumim tuturor celor implicati in minunata desfasurare a intalnirii, colegilor din :cl , a celor din afara, organizatori si gazde deopotriva :bravo

sa ne vedem sanatosi!

o sa pun si io niste imagini furate de pe traseu si de la trialul de duminica.

p.s. Max, am sa iti trimit un disc cu poze, poate ai ce alege :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare