Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Poze si impresii de la Cupa Bogata Namoloasa 17 07.2009

Recommended Posts

Azi s-au desfasurat traseele de open si de extrem al primei intalniri a :cl Brasov....vremea a fost frumoasa....chiar prea calda iar traseul de extrem....cel putin...a fost ff solicitant...atat ptr concurenti cat si ptr spectatori..... :grin:

din motive independente de mine doar astazi am putut participa la evenimente...asa ca nu va pot spune despre seara de iari....cat si despre cea de azi ...

cei care au participat.....va vor spune ei in zilele care urmeaza ....cam cum au stat treburile.... :grin:

ca orice lucru facut ptr prima data au mai fost si scapari...de aceea imi cer scuze in numele club 4x4 Brasov...si promitem ca data viitoare......sa nu mai repetam aceleasi greseli :ha: ...

atasez cateva scurte imagini....facute bineinteles de copilotul meu....eu avand alte indeletniciri....care nu m-au prea lasat sa ma apropii de aparatul foto :grin:

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Poze si impresii de la Cupa Bogata Namoloasa 17 07.2009

Vad ca extremul a fost cu adevarat extrem. Bravo!

Mai vrem poze si descrieri. :h5

S-a terminat prima editie a intalnirii"Bogata Namoloasa".Cum a fost?Nu as vrea sa folosesc multe atribute,pentru ca am simtit din strangerile de mana ale participantilor ca au plecat multumiti.Poate ca au fost unele mici inadvertente organizatorice,dar ne bucuram ca la plecare multi au zis :"La anu mai venim!"Fanfara,palinca,gulasul si berea rece au facut ca vineri seara sa ne simtim o familie mare.Sambata traseele de open si extrem au pus la incercare conditia fizica a fiecaruia.Seara la un pahar de bere s-au legat noi prietenii si s-au pus in plan noi intalniri.Azi,cu toate ca vremea ne-a amenintat ca ne va strica distractia,buna voie a triumfat si proba de trial ,"cireasa de pe tort" a incins pana si openistii care s-au masurat cu "grei" de la extrem.Maine ne reluam viata de zi cu zi...Va multumim pentru participare,si va mai asteptam !

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

:bravo :bravo :bravo :bravo

La cit mai multe evenimente :cl BRASOV

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.

:1

A fost un real succes al clubului 4x4 Brasov. Am cunoscut oameni minunati, am avut parte de o zi extraordinara sambata cu traseu "pe gustul nostru", diversificat si parfumat pe alocuri. Salutam inca odata echipa care ne-a fost alaturi de la poozitia de start si pana la sosire: Silvia si Mihai - si pe Niros si Simona cu care ne-am intersectat la jumatatea traseului si nu ne-am mai despartit de atunci.

Zolamaister - maestru bucatar - multumim ca ne-ai lasat sa facem "bilute" la gulasul colectiv :ha: :ha: :ha:

Salutam toti participantii la cheful de vineri searaaaa...noapteaaaa....dimineataaaa....

Club 4x4 Brasov - FELICITARI!!!!! Sunteti minunati. Continuati tot asa. :h5

Acum am ajuns si noi acasa. Vom posta poze imediat ce le vom sorta.

MITSUBISHI PAJERO 2,5

Bravo baieti si fete !

Din pacate fierul meu e in lucru si nu am putut onora invitatia voastra :sr

Ma pregatesc pt urmatoarele intalniri prietenesti.

:bravo

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use