Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Poze si impresii de la Cupa Bogata Namoloasa 17 07.2009

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Poze si impresii de la Cupa Bogata Namoloasa 17 07.2009

initial am crezut ca e vorba de o eroare de incadrare...de paralaxa...de ceva defect fotografic, dar, constat ca nu...este vorba de repetate si apasate puneri pe-o parte !!!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Foarte tare ! Felicitari pentru reusita!

@toti participantii care-l cunosc: mi se pare mie sau varu' Niros a inceput sa mearga din ce in ce mai bine! :ha: :ha: :ha:

personal nu-l cunosc pe d-l varu'Niros, dar in aceasta seara mergand spre Ploiesti ne-am petrecut cu domnia sa prin ,intre Saftica si Tanabesti, si mergea foarte bine pe banda intai. Si nu avea viteza. Worldscape e martor.

Rubicon 2.8

Superb :1 :bravo ...regret ca am lipsit :sr

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Foarte tare!

Felicitari organizatorilor pentru succesul intalnirii! ... :1 :1

Din ce vad pe aici a fost distractie la maxim. Bravo domnilor!

:bravo :bravo :bravo

:bravo adevarata organizare si off road :1 :rsp :rsp regret faptul ca nu am putut veni . Cu siguranta data viitoare :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

:bravo adevarata organizare si off road :1 :rsp :rsp regret faptul ca nu am putut veni . Cu siguranta data viitoare :h5

la anu nu o sa mai ai cum sa te scoti..... :h5 bagam Patrolu direct la extrem!!!!!!!

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

felicitari organizatorilor

pare un eveniment f bine organizat

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .

Domnilor....nu cumva ati uitat ceva? Adica....cine a castigat? Ca am vazut asa...cu viteza fulgerului doua podiumuri, dar nu inteleg de ce nu dati castigatorii! Numele-nickul si tipul de masina, precum si sectiunile. Mi se pare normal sa stim si noi cine are aptitudini si scule!

Domnilor....nu cumva ati uitat ceva? Adica....cine a castigat? Ca am vazut asa...cu viteza fulgerului doua podiumuri, dar nu inteleg de ce nu dati castigatorii! Numele-nickul si tipul de masina, precum si sectiunile. Mi se pare normal sa stim si noi cine are aptitudini si scule!

Da Petre,vine si podiumul!

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Toti participantii au fost cistigatori, doar ca unii au plecat acasa cu 2 diplome, cu o sufa, un hi-lift, etc. Chiar si organizatorii au fost cistigatori :grin: Plutea in aer spiritul de fair play de la inceputuri, fara incrincenare, fara refuzul de a imprumuta o sufa sau un scripet pe motiv ca daca le dau ma depaseste. A fost o prieteneasca in adevaratul sens al cuvintului. Oamenii s-au dat si s-au distrat. In afara de 2 cazuri scuzabile, toata lumea a plecat dupa ce s-a pus punctul final, desi era destul de tirziu. Asta spune tot.

I Have No Idea What You Are Talking About

Toti participantii au fost cistigatori, doar ca unii au plecat acasa cu 2 diplome, cu o sufa, un hi-lift, etc. Chiar si organizatorii au fost cistigatori :grin: Plutea in aer spiritul de fair play de la inceputuri, fara incrincenare, fara refuzul de a imprumuta o sufa sau un scripet pe motiv ca daca le dau ma depaseste. A fost o prieteneasca in adevaratul sens al cuvintului. Oamenii s-au dat si s-au distrat. In afara de 2 cazuri scuzabile, toata lumea a plecat dupa ce s-a pus punctul final, desi era destul de tirziu. Asta spune tot.

Sunt de acord cu tine, srevni, dar hai sa le spunem numele. Au castigat si asta trebuie sa conteze! Sa lasam un pic in urma modul ala "toti suntem egali".....ei bine, toti suntem egali in offroad, dar unii sunt campioni. Din cand in cand. Si asta trebuie sa insemne ceva si pentru noi si pt ei. Si ami ales RESPECT CASTIGATORILOR

Din pacate de abia acum am putin timp de respiro si am intrat pe net...

O organizare foarte misto, trasee facute excelent cu oaresce grad de dificultate, personal am plecat incantat de aceasta prieteneasca, Cupa Brasovului la prima editie !!!, felicitari organizatorilor si participantilor, si va urez sa o tineti tot asa !!! ... in curand parca il si vad pe Stimabilol Domn Presedinte "UNIMOG" ca va organiza etapa de CN la el acasa :bravo

Imi pare rau doar ca am ratat ceaunul cu Gulas, da am primit la schimb palinca pana la 6 dimineata... ca sa nu plang de suparare :ha: :ha: :ha:

Si in mod special multe multumiri lui Marius Lupu fara de care nu intram in speciale :hi

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Nu au avut copiloti? Numele complet...?!?

unii au avut unii nu...

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

:1 :1 :1 :1 :1 :bravo pentru initiativa!

Din pacate, pentru o perioada, Tractozauru` este la operatii estetice :grin: si nu am avut cu ce sa vin :sr , asa ca ma multumesc sa stau si sa privesc frumoasele poze de la eveniment! Salutari tuturor brasovenilor si in special :hi lui zolameister, flow si gabi!

a fost super super fain, amintirile ramase ne fac sa bocanim de nerabdare pentru urmatoarea intalnire, mai ales ca acum stim si noi sa citim un roadbook si sa punem check-point-urile in casuta care trebuie :ha: auzi tu ce ne-au facut noua copiloatele... ne-au papat doua check-point-uri :happy altfel ieseam pe primele locuri, dar noi le iubim in continuare

ps - am ajuns cu bine la Bucuresti, fara sa ne tractam, si ne pare rau ca am plecat mai devreme, dar cum zicea Marcel mai sus, deh... cazuri scuzabile, am facut aproape 7 ore pe drum! merci Marcel de surubelnita adevarata cu care am reusit sa cuplam sandramaua :h5

si ceva poze, comentate:

http://picasaweb.google.com/tcristiant/ ... Iulie2009#

KAMIKAZE TEAM

:1 :1 :1 :1 :1 :bravo pentru initiativa!

Din pacate, pentru o perioada, Tractozauru` este la operatii estetice :grin: si nu am avut cu ce sa vin :sr , asa ca ma multumesc sa stau si sa privesc frumoasele poze de la eveniment! Salutari tuturor brasovenilor si in special :hi lui zolameister, flow si gabi!

Off-road Runner , eu nici macar nu am masina pentru asa ceva , si tot am fost acolo !!!

Nici nu am concurat si tot am fost primit ca un frate !

Nici nu ma cunosteau si au impartit cu mine tot - de la gulas si palinca pina la acele minunate trairi din teren si mai ales din prietenia care ai leaga !

Cel mai bun dentist din tara,

Fac dinti si la PLANETARA !

Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei

Super foto @SCHULTZ... :bravo

Iar s-a rupt cardanul lui VITALIES :sr

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use