Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Poze si impresii de la Cupa Bogata Namoloasa 17 07.2009

Recommended Posts

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Re: Poze si impresii de la Cupa Bogata Namoloasa 17 07.2009

Nu au avut copiloti? Numele complet...?!?

ba sa stii ca au avut. toti.

si de altfel ma bucur ca intrebi, pentru ca si copilotul conteaza :rules hihihi, desi pe mine de fiecare data ma trec gresit si pe diploma, si pe ecuson si in clasament. Ma numesc cristina clem si sunt dependenta de adrenalina :ha:

nu cristina elena cum scrie pe diploma si probabil in clasament, nu cristina lupu ca pe ecuson, desi sunt copilotul lui marius lupu.

in prima zi marius a avut 2 copiloti, ca e jmecher, celalalt dorind sa ramana anonim, dar ii pun poza :grin:

Castigatorul locului 1 la open nu a avut copilot! Sau a avut?

... desi pe mine de fiecare data ma trec gresit si pe diploma, si pe ecuson si in clasament. Ma numesc cristina clem si sunt dependenta de adrenalina :ha:

nu cristina elena cum scrie pe diploma si probabil in clasament, nu cristina lupu ca pe ecuson, desi sunt copilotul lui marius lupu.

in prima zi marius a avut 2 copiloti, ca e jmecher, celalalt dorind sa ramana anonim, dar ii pun poza :grin:

Ne cerem scuze, vom reface diploma si facem cumva sa ajunga la tine :h5 .

Nissan Patrol Y60 2.8, 1989

Suzuki Samurai 1.3i, 1994

Se pare ca a fost superb. Felicitari :1

Mor de ciuda ca nu am putut sa vin :sr , insa la urmatoarea editie nu mai scapati de mine. Mai ales ca acum am din nou acaret, care, in plus, va fi si functional cat de curand.

Inca odata, bravo!

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein

am uitat sa-i multumesc si anonimului care mi-a pus un capac la carligul de remorca de la freelander, pe al meu il pierdusem

am uitat sa-i multumesc si anonimului care mi-a pus un capac la carligul de remorca de la freelander' date=' pe al meu il pierdusem[/quote']

eu vreau sa il intreb de ce nu mi-a pus si mie? ... :ha: .aveam cei drept,

dar este praf..e rupt, se mai tine asa doar asa de emotie.

fericitule' .... hihihi

sa-l stapanesti sanatos..hihih

ps. cred ca baietii de la carlige auto sunt autorii ...

ca erau pe acolo cu o masina inscriptionata ...asa de reclama mascata....

intlegem si noi, ca nu am cazut de pe plafonul masinii. hehehe

Sport Utility Truck

USA99XJ

Nu stiu cum de nu ai primit... ca masinile erau parcate una langa alta..

Poate din cauza ca a mea era mai curata?? :ha:

Guest exploratorul

felicitari organizatorilor in special la zoltan ,a fost tare de tot traseul dupa cum se vede ,a-mi pare rau ca nu am participat ,sa speram c-o alta ocazie se va in timpla sigur.

o intilnire reusita , felicitari organizatorilor si cistigatorilor. sa ne revedem sanatosi in toamna la editia a 2 a.

gill.s

Nu stiu cum de nu ai primit... ca masinile erau parcate una langa alta..

Poate din cauza ca a mea era mai curata?? :ha:

lasa ca stiu eu ca tu ai vorbit cu mosu' si ai spalat seara masina ca sa vina numai la a ta ....

ho.ho.ho.

apropo. super faine pozele..

Sport Utility Truck

USA99XJ

Am scris acelasi mesaj si la Prezentarea membrilor, dar avand legatura cu aceasta intalnire vreau sa scriu 2, 3 randuri si aici.

Ma bucur ca am cunoscut echipa de la Brasov. Sunteti extraordinari. Nu mai scapati de noi (imi aduc si pilotul :ha: ). Atat organizatorii, cat si participantii merita toate laudele. A fost o intalnire in care fair play-ul a fost cuvantul de ordine. Si, in acelasi spirit as vrea sa mentionez faptul ca tot traseul (de la pozitia 1 pana la sfarsit) l-am facut alaturi de echipajul cu numarul 4 - Silvia si Mihai. Ghinionul lor a fost ca au trecut un CP gresit. Si ei ar fi meritat la fel de mult ca si noi acest premiu. Ii salut inca o data si pe aceasta cale. Nu vreau sa uit de Simona si Niros cu care am facut echipa jumatate de traseu, echipajele Niva si toti participantii de la Bogata. Nu vreau sa mai dau nume pentru ca sunt sigura ca uit pe cineva; si nu vreau acest lucru.

Va pup pe toti, da Unimog, si pe tine :grin: inca odata.

OFFROAD CLUB SIBIU

Sa mergem inainte, ca-nainte era mai bine!

oana draga ...nu ati mers voi bine ci au mers altii rau.... :ha: :ha: :ha: , in rest ce sa zic si eu ...erau acrii si de aia.. :P ...dar lasand gluma la o parte ma bucur ca un echipaj din sibiu a ajuns pe podium, mai ales ca stiu cata dragoste si pasiune ati pus in pajerica,si stiu cata atentie primeste masina aceea, oricum in afara de de sincere felicitari si urari de mai bine nu pot zice mai nimica...inca odata felicitari si sa va vad mai sus cu un loc :P

MEMBRI FONDATORI AI :cl BRASOV Va multumeste si se bucura ca a reusit sa faca celor care au participat la deschiderea oficiala CLUBULUI o impersie buna de aceea vom incerca sa ne perfectionam in a deveni cit mai buni pentru urmatorul concurs organizat de :cl BRASOV :h5 !!!!!!!!!!!!!!

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

M-am intors si eu in tara ma bucur ca va-ti simtit bine.

Va asteptam la urmatorul eveniment organizat de Club 4x4 Brasov care va fi in zona Poiana Sarata -Bretcu ( paralel cu DN Tg. Secuiesc -Onesti) in perioada 20-22 noiembrie ( sper ca de data asta am nimerit calendarul) . Gazda noastra va fi Lucian Munteanu -IMG-l

Acesta este trecut si in calendarul competitional 2009 cu statut de Trophy Covasna

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use