Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Invitatie pentru 6 august Ploiesti - Tabla Butii

cristi 1

Postări Recomandate

Asadar, doritorilor de natura si aer curat le fac o invitatie pentru data de 6 august (joi saptamana aceasta) pentru a petrece cateva zile (de joi pana dumunica) in muntii Ciucas. Este un traseu relativ soft daca nu va ploua pana atunci.. Participantii de la iesirea din 27 martie a.c. in mare parte il cunosc.

Aceasta iesire corespunde anumitor evenimente ale locului respectiv " Ceremonia de comemorare a ostasilor romani cazuti in luptele de aparare din august - octombrie 1916 , reprezentata de Asociatia "Regimentul 6 Dorobanti" precum si de coboratul oilor la iernat.

Nu stiu si nu sunt sigur in ce masura aceste evenimente vor avea loc intr-un cadru festiv pentru ca nu exista informatii sigure referitoare acestor evenimente.

Participanti :

1. PILOT - Eu cu Alexandra (fiica mea) / NAVIGATOR - Misu cu Gabriel (el cu copilul lui) - vrem sa le aratam altceva decat calculatorul........

Ne vom prelua sotiile sambata din Slon sau Cheia.

Cazarea este la cort

Fiecare isi aduce de acasa cele necesare.

Facem si un foc de tabara...

Oricine este binevenit .

Atasam si cateva poze..... din traseu.....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 76
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Invitatie pentru 6 august Ploiesti - Tabla Butii

drumul prin zona stancilor l-am facut ieri dupa amiaza si este K din toate punctele de vedere. cei care au fost atunci cunosc zona :h5 :h5 . poate am sa particip si eu . :h5

Link spre comentariu

caramida noua , da Doamne sa ploua :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

:ha: Asa deci ... Da Doamne sa ploua.......

Sa ploua, nu e problema...

:h5

As vrea sa vin si eu dar nu pot mai devreme de vineri ! Daca mai sunt care vin vineri , hai sa ne organizam cumva :h5

Link spre comentariu

caramida noua , da Doamne sa ploua :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

:ha: Asa deci ... Da Doamne sa ploua.......

Sa ploua, nu e problema...

:h5

As vrea sa vin si eu dar nu pot mai devreme de vineri ! Daca mai sunt care vin vineri , hai sa ne organizam cumva :h5

Sa vedem cine se mai inscrie si stabilim atunci daca plecam joi sau vineri si alte detalii.

Link spre comentariu

drumul prin zona stancilor l-am facut ieri dupa amiaza si este K din toate punctele de vedere. cei care au fost atunci cunosc zona :h5 :h5 . poate am sa particip si eu . :h5

Mai era noroi ?

Link spre comentariu

Adionweb ..."a dat sa ploua" .....si o sa ploua si joi si vineri.

Eu as merge indiferent de vreme dar cred ca va fi nasol la cort.

Asteptam inscrieri in continuare.

Link spre comentariu

nimeni nimic...??? Sau ploaia sperie ce careva ?!? :grin:

Pe mine nu ma sperie ploaia. Adevarul e ca pe la campie n-a plouat mai deloc. In schimb, la Cheia a fost potop. A fost prapad. Mi-a povestit un prieten.

Imi fac probleme ca eu si amicul meu nu vom putea sta la cort cu copii si pana la urma , pentru noi, acesta era scopul iesirii. Stiu ca e cam dificil ce vrem sa facem noi dar sper sa iasa bine.

Am stabilit plecarea pentru vineri dimineata. Ora nu va fi foarte matinala, in jur de 10 - 10.30. la Rompetrol Blejoi. Alte amanunte le vom stabili maine dim si tragem concluziile seara.

Link spre comentariu

As veni si eu da n am chef sa raman peste noapte

As veni, as urca cu voi as sta putin si m as intoarce dupa

Dar nu s prea hotarat :roll:

Care i lista de participanti care s a anuntat pana acum ?

Link spre comentariu

:bravo spor la treaba , nu pot veni intrucat astpt un client de pe acest forum sa vina sambata . In situatia in care acel client ar fi deacord pt aceasta iesire si tot odata ii dau si proba la masina sa dea ok :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

@Flow vrei sa te revansezi :ha: :ha: :ha: ca in delta :cort ai fost copilot acum ai ocazia sa te cunoasca si ca PILOT :pl1 :hl :av

Offroad Team ARO

,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244)

Link spre comentariu

@ceilalti.........flow se duce primu defriseaza si dupa aia va dati linistiti.......... :ha:....ca si copilot a fost excelent......ca pilot este magnifique :h5

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

:bravo spor la treaba , nu pot veni intrucat astpt un client de pe acest forum sa vina sambata . In situatia in care acel client ar fi deacord pt aceasta iesire si tot odata ii dau si proba la masina sa dea ok :h5

Cred ca mai buna proba decat pe acel traseu nici ca se poate :h5 !

Link spre comentariu

Vizitator morsa

Dar cine a zis ca vreau sa bag masina prin noroi ????

O vreau sa ma duc la mall si pentru asta o si vopses in roz, sa fie mai vizibila. :ha: :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Deocamdata lista celor care intentioneaza sa participe arata astfel:

1. Eu

2. Adionweb (neconfirmat 100%)

3. Flow (neconfirmat 100%)

4. GPScu - daca vrea clientul sa vina in proba

Pana pe la ora 12 o sa fiu la firma si o sa stau on line si mai discutam. Tragem concluziile diseara dupa ora 21 cand ajung acasa.

O sa mai ma interesez cum se prezinta vremea si cat a plouat pe la Drajna si Cheia.

Link spre comentariu

Am vorbit cu cineva din zona Drajna si n-a plouat deloc nici acolo nici la Tabla Butii . Sa speram ca nu ploua nici de acum incolo . O sa-l mai sun maine dimineata sa ne spuna cum este.

Link spre comentariu

eu sunt la bran, altfel v-as fi insotit si eu! distractie placuta!!! daca sunt noroaie aveti experienta deja, asa ca nu sunt probleme! s-ar putea sa nu recunoasteti traseul daca e uscat! :ha: :ha: :ha:

• LJ 7O

Link spre comentariu

Eu merg in acest weekend cu juniorul si mitranca in zona Buzau (Sarata Monteoru) sa le arat minunile patriei (vulcanii noroiosi, focurile, , cele 2 manastiri, observatorul)! Am fost saptamana trecuta pe un traseu de concurs pe acolo alaturi de cativa prieteni si chiar mi-a placut zona mult chiar daca solul era uscat sau aproape uscat! Va doresc DISTRACTIE PLACUTA!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

eu sunt la bran, altfel v-as fi insotit si eu! distractie placuta!!! daca sunt noroaie aveti experienta deja, asa ca nu sunt probleme! s-ar putea sa nu recunoasteti traseul daca e uscat! :ha: :ha: :ha:

Eu merg in acest weekend cu juniorul si mitranca in zona Buzau (Sarata Monteoru) sa le arat minunile patriei (vulcanii noroiosi, focurile, , cele 2 manastiri, observatorul)! Am fost saptamana trecuta pe un traseu de concurs pe acolo alaturi de cativa prieteni si chiar mi-a placut zona mult chiar daca solul era uscat sau aproape uscat! Va doresc DISTRACTIE PLACUTA!

Distractie placuta si voua. Sa aveti parte de vreme frumoasa.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare