Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Invitatie pentru 6 august Ploiesti - Tabla Butii

cristi 1

Postări Recomandate

• Răspunsuri 76
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Invitatie pentru 6 august Ploiesti - Tabla Butii

Are cineva numarul de telefon a lui Cristi1 , vad ca nu da nici un semn de viata ... poate are nevoie de ajutor ... poate a ramas inpotmolit pe acolo ... poate are nevoie de tractare ..... :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

sa inkis in el ... sa uitat pe forum ... nimic !!! .....sa uitat in oglinda si si-a zis: " sunt ratzusca cea urata ... nimeni nu ma vrea" ... si o fi plecat unde a vazut cu oki ....

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

Are cineva numarul de telefon a lui Cristi1 , vad ca nu da nici un semn de viata ... poate are nevoie de ajutor ... poate a ramas inpotmolit pe acolo ... poate are nevoie de tractare ..... :h5

am sunat la Cristi si nu raspunde ! o sa mai incerc si o sa va dau de veste !

Link spre comentariu

:banana :banana :banana :banana

:ypu :ypu :ypu :ypu

Nu va faceti probleme. Stati relaxati. Chiar daca nu aveti toti numarul meu, eu le am pe ale voastre de data trecuta si daca erau probleme sunam cu siguranta. M-am intors aseara pe la ora 20 si am fost rupt de oboseala . Asa ca am baut o tuica, am mancat , am facut un dus si direct la nani.

A fost o iesire super. Am plecat pe ploaie si m-am intors pe ploaie. Cat am stat la Tabla Butii a fost frumos. Ploaia s-a oprit cand am ajuns acolo vineri la 18 si a inceput din nou duminica pe la pranz cand strangeam de plecare.

O sa postez in seara asta niste poze si maine niste clipuri.

Link spre comentariu

Am ajuns la pietre , la bolovani si stanci. Dupa cateva masuratori din priviri si pauza de-o tigara am trecut la treaba si dupa cateva incercari am reusit sa trec fara probleme.

Link spre comentariu

Am ajuns ok in Drajna de jos si am continuat spre Slon . Ploaia s-a intetit si ne faceam probleme daca va continua asa tot weekend-ul . Parca nu era prea bine sa stam doua nopti la cort pe ploaie. Ne-am hotarat sa continuam si indiferent de vreme sa montam corturile si sa mai vedem ulterior ce mai facem. De la Slon am mers cam o ora si jumatate pana la destinatie. Drumul nu e greu dar e plin de pietre si bolovani si te zgaltaie din toate incheieturile.

Link spre comentariu

Am ajuns la destinatie si am hotarat sa stabilim tabara in zona cimitirului eroilor pt ca era si o stana in apropiere si cainii de la stana ar mai fi alungat lighioanele in caz ca ar fi aparut prin zona. Am montat corturile pe ploaie si urma sa ne apucam sa facem si un adapost sub care sa stam la masa si la un gratar. Cat am baut o tuica si am fumat o tigara , ploaia s-a oprit si s-a vazut si soarele care se pregatea sa apuna. Asa ca am renuntat la adapost si de bucurie ne-am mai pus o tuica si inca una... si inca una ..... Am imbracat copii bine si impreuna cu insotitorul , prietenul Misu ne-am apucat de gratar.

Am adus si lemne pentru foc in mai multe randuri..

Link spre comentariu

Sunt nascut in Baltesti, si vacantele le-am petrecut la bunici in Carbunesti si in Valea Dulce. Dar nu cuplez unde e zona cu stanci pe langa Podeni...

Vii odata cu noi si iti aratam

Link spre comentariu

A doua zi a venit si un prieten cu un Punto. Spunea ca pe drum s-a intalnit cu niste jeep -uri Wrangler, vre-o 3 la numar si era foarte mandru ca l-au pozat. Adevarul ca nu vezi in fiecare zi un Punto la Tabla Butii.

Chestia este ca l-a coborat in vale si i-am spus ca nu-l mai urca. ..........Si nu l-a mai urcat..

Link spre comentariu

Duminica , la o tuica inainte de masa si ... de plecare.

In foarte scurt timp a venit ploaia ... rece si deasa . Am incercat sa trag Fiat-ul dar s-a impotrivit chinga care s-a tot rupt (era una pt asigurat bagaje). Asa ca m-am dus la stana si in schimbul unei jumatati de tuica am primit un lant mai bine zis lantoi ca puteai sa tragi si un tanc cu el . Imi pare rau ca n-am filmat pt ca ploua cam tare si mi-era sa nu ia apa camera.

Link spre comentariu

Am plecat si bineintels ca am hotarat sa lasam copii sa-i duca altcineva acasa pentru ca noi sa ne intoarcem pe drumul pe care venisem si unii dintre noi il stiu . "Unii pana la pietre si unii si dupa pietre". Aveam de urcat niste pante foarte abrupte care care n-au nici un pic de suport de piatra. E clisa curata.

Am ajuns in zona bolovanilor si am decis sa o iau prin zona cea ingusta. Voi posta maine toate clipurile filmate. Am trecut cu bine si totul a fost ok...... Totul pana la livada cu pruni

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare