Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Invitatie pentru 6 august Ploiesti - Tabla Butii

cristi 1

Postări Recomandate

• Răspunsuri 76
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: Invitatie pentru 6 august Ploiesti - Tabla Butii

Frunza verde de gurgui.......alunecai ...... si ma dusei in prunul lui........al propietarului..........si ca sa ies.......Misu il taie de la un capatai... asta a fost povestea prunului

Am avut rotile incarcate de noroi si cu toate ca am facut niste manevre de curatare, adica am turat-o tare inainte si inapoi ca sa sara halcile, am coborat drept in greu si a intaia si s-a sucit de-a latul . N-a vrut sa mai se corecteze deloc. Avarie usoara , fata usa stramba , geam spart.

Am ajuns cu bine la garaj , rupt de oboseala.

Km parcursi 270. Consum benzina aprox 80-90 litri. Timp - 6 ore Tabla Butii - Ploiesti in conditii de noroi usor zvantat si clisa proaspata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari Cristi ptr iesire!

@lipoveanu - si eu am avut parte de ceva noroi (Bozioru - unde m-a prins o ploaie torentiala in padure cu nevasta furioasa si inspaimantata si juniorul real incantat de traseu si senzatii ...deh, calca pe urmele lui tacsu) si vulcaneala noroiosa cam uscata cei drept, weekendul trecut!

Am descoperit in zona Vulcanilor noroiosi un traseu foarte misto in zona sondelor de petrol dar din pacate sambata nu a plouat si totul s-a rezumat a fi DOAR o plimbare pe creste fara senzatii ... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

:bravo frumos traseu , in special cel de la 29 la 33 :h5 ne bucuram ca totul sa terminat cu bine :banana

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

ce spuneti reeditam traseul ? macar o zii??????

Vrei pana la Tabla Butii sau pana la Drajna De Jos? Pana la Tabla Butii ne ia capul foc. De la Slon pana acolo se merge f incet, e un drum forestier plin de bolovani si te zdruncina din toate incheieturile. Putem merge pana la Tabla Butii si sa ne intoarcem pe la Valea Stanii. Sau ar mai fi un traseu pana la fosta cabana Ciucas . Oricum mergem dar sa-mi indrept usa , sa-i pun geam si mergem.

Link spre comentariu

daca ar fii o reeditare a traseului pana in drajna de sus cunosc chiar cateva locuri de gratar minunate cu o priveliste superba si teren propice unor mici ,,competitii,, amicale :h5 care ar fii suficiente intr-o zii dar cu plecare in jur de 08-30 09-30 dim. si retur pe asfalt :x :happy

Link spre comentariu

daca ar fii o reeditare a traseului pana in drajna de sus cunosc chiar cateva locuri de gratar minunate cu o priveliste superba si teren propice unor mici ,,competitii,, amicale :h5 care ar fii suficiente intr-o zii dar cu plecare in jur de 08-30 09-30 dim. si retur pe asfalt :x :happy

""" retur pe asfalt""" pai atunci sa plec cu Jeep-ul si sa ma astepte cineva la asfalt ...cu o masina de asfalt...

Asta e culmea mai Robert ! Eu zic sa ne intoarcem pe unde am venit chiar daca am aterizat pe uscat si intre timp a inceput ploaia........

Hai ca o facem noi cumva, numai sa iasa bine...

Link spre comentariu

Daca se strange o trupa cu un numer minim de participanti vin si eu

:bravo Se strange, nu se strange .... tu poti veni . De cand ne ameninti ca vii, noua s-a facut si frica....

Asa ca incercam sa ne strangem cativa printre care vreau sa fii si tu si GPS-cu (daca mai are cu ce) si Gaganu si Yonutz si Superalfi si Toyo si Cobrra si Adionweb si toti care au participat in primavara si toti cei care vor sa participe......

Link spre comentariu

Nu trebuie sa vi se faca frica, chiar daca se zvoneste ca rup tot :ha: inclusiv copaci diferentiale bari si asa mai departe :banana :happy

Nu s asa periculos cum pare la prima vedere :ha:

In principiu stabiliti o data si vin si eu indiferent de vreme

Daca vin si fratii mei din no name club bucuresti ar fi si mai bine : daca gps cu n are cu ce merge poate fi copilotu meu :h5

Link spre comentariu

si pana la urma ce facem? votam pe la stanci sau ocolire??? :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: mai tentant este pe acolo

stabiliti data ca vin 99%

Pe acolo o sa mergem. Mai stam putin sa-mi indrepte usa si mergem. Probabil in cursul sapt viitoare o sa fie gata si cum e gata stabilim si data actiunii.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare