cristi 1 Postat August 13, 2009 Autor Partajează Postat August 13, 2009 Re: Invitatie pentru 6 august Ploiesti - Tabla Butii si eu votez dar pt mai putin extrem ca daca plouaaaaaaaaaa :op :bi :dr1 Eu chiar ma gandeam sa stabilim data actiunii in functie de ploaie , adica sa actionam imediat dupa ploaie. Imi place sa-i stresez pe cei cu spalatoriile auto. Mai nou ma taxeaza dupa sacii de noroi adunati dupa spalarea masinii. 25 lei sacul. LA iesirea din martie am avut cinci saci. La ultima iesire decat doi.(cam subtire) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat August 16, 2009 Autor Partajează Postat August 16, 2009 Re: Invitatie pentru 6 august Ploiesti - Tabla Butii Ultimele doua filmulete , la intoarcere, in zona stancilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat August 16, 2009 Partajează Postat August 16, 2009 Re: Invitatie pentru 6 august Ploiesti - Tabla Butii bravo cristi!!! :1 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate