asfalttango Postat Noiembrie 24, 2009 Partajează Postat Noiembrie 24, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Deja am inscris copilotul la program de fitness :ha: :ha: :ha: Serios vorbind ,sunt absolut sigur ca traseul o sa fie suuuuuper :ypu :bannana . Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie salut.as dori sa vin si eu sambata sa ma uit.din cate am auzit sunt 2 probe frumoase una langa alta.puteti sami spuneti cum se ajunge acolo.multumesc mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie cu parere de rau ma vad nevoit sa anunt imposibilitatea de a ne prezenta la locul faptei. Problemele de servici si-au spus iarasi cuvantul. Va urez distractie placuta si mult noroi. O sa privesc iarasi cu jind postarile voastre si pozele. Sa aveti vreme faina Florin Cretu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Din surse sigure stiu ca nu numai traseul va fi super ..... :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie ....si un mic secret....vom face 16ö litrii de gulas sambata dupamasa...si foc de tabara..... NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie :1 :1 :bravo :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacosul Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Gulasul va fi picant?..........numai pentru asta si tot merita sa vin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ninja Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Dupa ce am vazut pozele de la open mi-a parut bine ca ne-am inscris la standard:) Nu vreau sa ma gandesc cum e la extrem. Masina de inchidere avem? Sa ne vedem cu bine la start (si la finish)! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Sa speram ca o sa iti pastrezi entuziasmul si dupa prima zi de concurs :grin: . O sa ai de muncit aproximativ 70 de km :dr2 Cu conditia sa nu ratam traseul rood-book-ului,ca la simtul nostru de orientare de oraseni traiti la malul marii cine stie pe unde gasim noi traseul :ha: :ha: :ypu Dragul meu @asfalttango vreau sa-ti impartasesc unele mici secrete pe care trebuie sa i le impui copilotului tau in asa fel incat sa "nemeresti" poteca: 0. inainte sa traga din caciula numarul de plecare, pune-l sa se scarpine la oo! (Poate asa are bafat si nu plecati ultimii) 1. pinul nu e totuna cu bradul 1,5. gulasul nu e totuna cu mancarea de cartofi 2. daca vezi ca scrie pe RB "drum slab vizibil" iar tu esti cam pe la jumatatea sirului de masini, considera-l "autostrada intens luminata" 2,5. daca micutul tau copilot zice dreapta, FA DREAPTA! Nu considera ca e baut si ca "dreapta" e de fapt "cealalta dreapta" 3. repara si unge in puii mei troliul ala ca sa nu te mai uiti la el ca pisica la formula acidului dezoxiribonucleic 3,5. daca e noroi intr-o ravena nu incerca sa-ti platesti politele fata de copilot si sa-l tarasti cu limba pe unul dintre maluri, incearca s-o tii intre "craci"; daca ai scapat, nu-i da span pt ca iar o pui p-o parte; totusi, daca nu iti poti controla reflexul piciorului drept cunoscut si sub numele de "pedal to the metal", alege ca acea parte sa fie a ta! 4. nu mancati amandoi fasole: daca detonati in acelasi timp pe urcare este posibil sa plecati precum racheta si la aterizare rupi planetarele sau MRL-urile 4,5. lasa-l sa citeasa RB-ul. Nu considera ca stii tu "dupa miros" cam pe unde e drumul, pt ca e posibil sa se fi cacat vreun urs in calea ta ultimul sfat:daca pe traseu ma vezi pe mine si pe adi nebunu, zis si adi radiator, cum tipam la tine si iti facem semne cu degetul, mana, piciorul sau urlam disperati inseamna ca esti in traseul de EXTREM, in puii mei!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :happy :happy Cu siguranta o sa tin cont de aceste sfaturi :h5 :ypu :bannana Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Am vorbit si cu copilotul ...ne dotam si cu pasapoartele in caz de iesim din tara :ha: :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Am vorbit si cu copilotul ...ne dotam si cu pasapoartele in caz de iesim din tara :ha: :ha: Dragul meu vitezist de ravena :grin: eu zic sa te dotezi si cu o seringa. Asta pt ca in momentul in care iti vine "sange in cardan", si tie iti cam vine des, s-o folosesti intepandu-te discret in cardan pentru a mai da drumu la presiune! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Promit sa fiu cuminte....ca la Cupa KAMIKAZE :ha: :ha: :h5 Trebuie sa rasplatim eforturile organizatorilor :bravo Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Adina Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Chiar se lasa cu ploaie zilele astea? Sper sa imi gasesc pelerina pana maine, pentru ca voi fi pe traseu sa va fotografiez! Nu scapati de mine! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Petre, mi-au dat lacrimile de atata ras :ha: :ha: Lasa ca-i punem lui asfalttango o branula ca sa fie reglabil. Noi deja am inceput tuica, grabiti-va.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 25, 2009 Partajează Postat Noiembrie 25, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Zoli eu nu o sa mai pot ajunge,vin Dorel si Andrei Drujba in locul meu,tot cu Mercedes G. Distractie placuta :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 26, 2009 Partajează Postat Noiembrie 26, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie :ypu :ypu :ypu Masina e pe platforma pregatita de noroi....Covasna...tine-te bine :bannana :bannana vin baietii de la malul marii! :ha: :ha: :ypu Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Pentru deschiderea apetitului .... :h5 Acum fugim la Speciala de OPEN... :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Un clip de azi, brut, neprelucrat, de pe telefon mobil, cu coborarea pe o ravena a sectiunii OPEN.... :h5 [youtube:f73puqqj] [/youtube:f73puqqj] http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 28, 2009 Partajează Postat Noiembrie 28, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie CASTIGATOR TOMBOLA CLUB4x4 este ...... VSTEF_IS !!!! :h5 http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
superalfi Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie inca nu s-a intors nimeni? asteptam cu interes poze si impresii RUBICON - always ready to race ... Kamikaze Off-Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Toate felicitarile :1 . Si inca o data scuze pentru roata de pe bocanc :P Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Hrrr...hrr....am ajuns acasa...am luat un premiu: "cascadorii rasului"...nu stiu exact ce inseamna asta...am sa caut intai pe net Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Hai Petre da-i drumul . Spune cu cuvintele tale.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 29, 2009 Partajează Postat Noiembrie 29, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Hai Petre... zi cum e cu usa lui Adi :ha: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate