Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie

Postări Recomandate

Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie

Deja am inscris copilotul la program de fitness :ha: :ha: :ha:

Serios vorbind ,sunt absolut sigur ca traseul o sa fie suuuuuper :ypu :bannana .

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 574
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

cu parere de rau ma vad nevoit sa anunt imposibilitatea de a ne prezenta la locul faptei. Problemele de servici si-au spus iarasi cuvantul. Va urez distractie placuta si mult noroi. O sa privesc iarasi cu jind postarile voastre si pozele.

Sa aveti vreme faina

Florin Cretu

Link spre comentariu

Dupa ce am vazut pozele de la open mi-a parut bine ca ne-am inscris la standard:)

Nu vreau sa ma gandesc cum e la extrem.

Masina de inchidere avem?

Sa ne vedem cu bine la start (si la finish)!

Link spre comentariu

Sa speram ca o sa iti pastrezi entuziasmul si dupa prima zi de concurs :grin: . O sa ai de muncit aproximativ 70 de km :dr2

Cu conditia sa nu ratam traseul rood-book-ului,ca la simtul nostru de orientare de oraseni traiti la malul marii cine stie pe unde gasim noi traseul :ha: :ha: :ypu

Dragul meu @asfalttango vreau sa-ti impartasesc unele mici secrete pe care trebuie sa i le impui copilotului tau in asa fel incat sa "nemeresti" poteca:

0. inainte sa traga din caciula numarul de plecare, pune-l sa se scarpine la oo! (Poate asa are bafat si nu plecati ultimii)

1. pinul nu e totuna cu bradul

1,5. gulasul nu e totuna cu mancarea de cartofi

2. daca vezi ca scrie pe RB "drum slab vizibil" iar tu esti cam pe la jumatatea sirului de masini, considera-l "autostrada intens luminata"

2,5. daca micutul tau copilot zice dreapta, FA DREAPTA! Nu considera ca e baut si ca "dreapta" e de fapt "cealalta dreapta"

3. repara si unge in puii mei troliul ala ca sa nu te mai uiti la el ca pisica la formula acidului dezoxiribonucleic

3,5. daca e noroi intr-o ravena nu incerca sa-ti platesti politele fata de copilot si sa-l tarasti cu limba pe unul dintre maluri, incearca s-o tii intre "craci"; daca ai scapat, nu-i da span pt ca iar o pui p-o parte; totusi, daca nu iti poti controla reflexul piciorului drept cunoscut si sub numele de "pedal to the metal", alege ca acea parte sa fie a ta!

4. nu mancati amandoi fasole: daca detonati in acelasi timp pe urcare este posibil sa plecati precum racheta si la aterizare rupi planetarele sau MRL-urile

4,5. lasa-l sa citeasa RB-ul. Nu considera ca stii tu "dupa miros" cam pe unde e drumul, pt ca e posibil sa se fi cacat vreun urs in calea ta

ultimul sfat:daca pe traseu ma vezi pe mine si pe adi nebunu, zis si adi radiator, cum tipam la tine si iti facem semne cu degetul, mana, piciorul sau urlam disperati inseamna ca esti in traseul de EXTREM, in puii mei!!!!!!

Link spre comentariu

:ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :happy :happy

Cu siguranta o sa tin cont de aceste sfaturi :h5 :ypu :bannana

Link spre comentariu

Am vorbit si cu copilotul ...ne dotam si cu pasapoartele in caz de iesim din tara :ha: :ha:

Link spre comentariu

Am vorbit si cu copilotul ...ne dotam si cu pasapoartele in caz de iesim din tara :ha: :ha:

Dragul meu vitezist de ravena :grin: eu zic sa te dotezi si cu o seringa. Asta pt ca in momentul in care iti vine "sange in cardan", si tie iti cam vine des, s-o folosesti intepandu-te discret in cardan pentru a mai da drumu la presiune! :h5

Link spre comentariu

Promit sa fiu cuminte....ca la Cupa KAMIKAZE :ha: :ha: :h5

Trebuie sa rasplatim eforturile organizatorilor :bravo

Link spre comentariu

Vizitator Adina

Chiar se lasa cu ploaie zilele astea? Sper sa imi gasesc pelerina pana maine, pentru ca voi fi pe traseu sa va fotografiez! Nu scapati de mine! :grin:

Link spre comentariu

:ypu :ypu :ypu Masina e pe platforma pregatita de noroi....Covasna...tine-te bine :bannana :bannana vin baietii de la malul marii! :ha: :ha: :ypu

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare