zolameister Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Am intrat in speciala "la mustata". Organizatorii au golit locul inainte sa intram noi....ce a urmat va relatez pe scurt. Inmultiti cu doi injuraturile, cu 10 blestemele si cu 100 dilatarea cailor mele respiratorii. Discutia din masina: Eu: - GO! Vrrrrummm....... Eu: - Asa, span, span....stanga, stanga...bine, dreapta...STANGA ACUUUM Adi suceste volanul spre ....dreapta! slp Eu: - baga-mi-as .ULA-n mana ta, hailalta DREAPTA! Adi: stai, ma! Eu: vezi ca rupi banda TROSC Adi ma lipise de un copac Eu: - da-i, da-i cu stanga, intoarce pe pom Adi: - stai, ma Eu: - Da-i .utui mor... ma-sii :ban Adia al meu propteste masina intre doi copaci si o scoate cu ambele usi infundate, oglinzi prin gura si cu mine urland: STANGA IN .ULA MEA Adi: - imediat, stai asa.... Eu: - pune blocantu-n .ULA mea sa ne invartim pe pom Adi: - nu, ma, ca nu acum..... Iesim dintre cei doi copaci si vine urcarea. Adi pune blocantul si.... .ULA! Ma arunc prin fereastra, ca usa nu se mai deschidea, si zbor la troliu... trag de el vreo cinci metri, urc pe burta si apoi ma prabusesc pe spatetras inapoi de troliu: se blocase! Imi bag in el tot ce aveam la mine si incerc sa trag....nimic...caut un copac mai aproape si gasesc o saracie de copacel, cel mai rahitic arbore din padure. Infasor cat aveam din cablu pe el si sprijinindu-l cu picioarele reusim sa ne troliem. Iesim din situatia de mai sus si nimerim, pardon, Adi nimereste cu rotile intr- care ne bloca, in padure, in sufa, in troliu, in masina ....am mai zis "masina"?... :ha: :ha: :ha: ...si bineinteles cineva la portavoce ruga publicul sa acopere urechile copiilor...era un joc ptr cei peste 18 ani :ha: :ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie http://lh6.ggpht.com/_SRYTlEp-tQo/SxPkCr0kIzI/AAAAAAAADEo/yHlk6_m_yM4/s640/DSC01183.JPG http://lh3.ggpht.com/_SRYTlEp-tQo/SxPkDeKauNI/AAAAAAAADEs/kL37mGqzxsk/s640/DSC01184.JPG http://lh5.ggpht.com/_SRYTlEp-tQo/SxPkEO4l6dI/AAAAAAAADEw/JMnzDpEdtLo/s640/DSC01185.JPG http://lh5.ggpht.com/_SRYTlEp-tQo/SxPkExPi3NI/AAAAAAAADE0/OcPVQXYd344/s640/DSC01186.JPG http://lh3.ggpht.com/_SRYTlEp-tQo/SxPkFe7mBuI/AAAAAAAADE4/KbUfggXx36w/s640/DSC01187.JPG http://lh6.ggpht.com/_SRYTlEp-tQo/SxPkGKaCOgI/AAAAAAAADE8/0_elnUkh9Jk/s640/DSC01188.JPG de ziua lui la foc de tabara, Adi nebunu, zis radiator, zis cum ii vine lui Petre :ha: http://lh4.ggpht.com/_SRYTlEp-tQo/SxPkGvb2Z2I/AAAAAAAADFA/F-Mo43IzsPo/s640/DSC01189.JPG http://lh5.ggpht.com/_SRYTlEp-tQo/SxPkHNEp6sI/AAAAAAAADFE/DPXsszRjnao/s640/DSC01190.JPG KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Depasim buturuga si Adi zice: "urca-te pe partea ta si tine masina sa nu ne rasturnam" Ma uit la el crucis si i intrab in gand: - Scumpul meu pilot....de cand kilu meu crezi ca eu, la cele 70 de kile pot contrabalansa masina? Si cu voce tare: Sa-mi bag .ULA-n masina ta care nu sta ca lumea pe roti Ma urc unde zice si ii spun: "Nu te uita la banda, rupe-o daca e nevoie, invarta-te pe pom spre dreapta si da-i gaz" Speram sa nu uite de mine ca eram in afara masinii Adi a mers apoi excelent. A sucit masina, eu ma balabaneam pe flotoarele alea din lateral precum gaina in ghearele uliului si am trecut perfect acul de par din varful specialei. Vazandu-se scapat, Adi baga piciorul in pedala de motorina iar eu urlu: "Ba, stai sa intru in masina!!!" Ma arunc cu capul prin geam, ajung cu gura-n sufa plina de noroi, ma rasucesc ca sa revin pe scaun, troznesc un cap de terratrip, sarut pasional scaunul meu la un damb pe care Adi l-a luat in plin si reusesc sa revin pe scaun in timp ce Adi facea dreapta pe o inclinare chiar inainte de finish "Stanga usor sa nu ne rasturnam acum, la final ca te omor" Adi: " Da, ma! Da...si trece in tromba linia de sosire cu mine mai mult mort decat viu, respirand sacadat. Asa am iesit din masina si asa mi-a reparat Adi nebunu portiera! [youtube:1fj2e73s] [/youtube:1fj2e73s] [youtube:1fj2e73s] [/youtube:1fj2e73s] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Imediat dupa ce am terminat speciala, oficialii au venit la noi sa ne pregatim de starul in traseu. Ma si gandeam ce frumos o sa fie, cum o sa trag eu de nenorocitul ala de madar fakar de troliu, cum o sa alunec din nou pe bolovani, printre pietre, cum o sa-mi epuizez, din nou vocabularul de injuraturi, cum Artemis si caprioara ei o sa se cace cacareze inaintea noastra....Eram extaziat...Ma gandeam ca mai am 10 ore de extrem si gata. Speram sa reziste masina si troliu, eu eram in forma :grin: Adi lovise masina pe fata, troliu dadea semna de epuisare, l-am rulat frumos inainte de start si...ne-am facut cruce! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Andrei si Alex Toyota pe o parte in speciala [youtube:pvr1n3jt] [/youtube:pvr1n3jt] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie poze Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie poze Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Felicitari Club 4x4 Brasov pentru stradania de a organiza acest concurs. Probleme au fost, dar pe viitor va fi si mai bine. Multumesc special lui ZOLI la patrat (Unimog si tehniceanul), Cristi (dentistul), Dan si Paul Ciobanu care m-au ajutat la greu!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie A fost primul meu concurs pe post de pilot, mai multumes lui Razvan "copilotul" care m-a suportat cu prostioarele din traseu. Cristina sper sa nu te fi speriat prea tare! Inca o data felicitari Club 4x4 Brasov! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Felicitari Club 4x4 Brasov pentru stradania de a organiza acest concurs. Probleme au fost, dar pe viitor va fi si mai bine. Multumesc special lui ZOLI la patrat (Unimog si tehniceanul), Cristi (dentistul), Dan si Paul Ciobanu care m-au ajutat la greu!!!!!!!!!!!!! :ha: :ha: :ha:Zoli tehnicianul dentar? :ha: :ha: :h5 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Dupa ce vad in poze, filme si dupa povestirile voastre incepe sa-mi fie dor de voi!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Inca ceva fotografii de la EMA ! :h5 Zilele astea voi incerca sa fac si o selectie video.... :grin: http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Felicitarile mele organizatorilor, a fost foarte frumos, cu toate ca noi am fi vrut si putina zapada dar speram ca data viitoare o sa fie. Felicitari tuturor celor care au participat, baietilor de la Brasov care au luat locul 1, dar in special celor 2 concurenti care ma uimesc ..............de la concurs la concurs merg mai bine. 1 Domnul Emil Niculescu care la speciala din ziua 2 a scos un timp mai bun ca al meu 2 Pedro care la cupa Kamikaze nu prea stia nimic si acum urca pe podium, chiar daca in dreapta lui a stat un foarte experimentat (pilot) copilot ( pt cine nu stie este vb de Gyula). Pentru mine a fost o placere sa particip. KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Vari Feri scos de TAF [youtube:32k13ksd] [/youtube:32k13ksd] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Petre ...cand ai 2000 ,3000 sau 5000 euro in joc ...iti permiti sa iti bati joc de ei ....acum tu stii intretinerea unui patrol :grin: .... :bravo a-ti obtiut un timp bun dar mai frumos ar fii sa ajungi la finis cu masina intacta :grin: ....sa ma dau in teren i-mi iau si eu una de 1000 euro ...o dovedesc ...ori ea ...ori eu ... :ha: ...si nu glumesc asta va fii in viitor :P tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Bai Petre dupa cum relatezi pataniile tale de la concursul nostru si dupa cum ai relatat pataniile de la ORR te mai intrebi de ce ti-am acordat premiul special "Cascadorii rasului" constand intr-un rucsac de picnic? :ha: :ha: . Stai linistit nu are sens peiorativ. Am citit posturile tale cu zambetul larg impreuna cu nevasta-mea. Esti unul dintre cei mai buni naratori :h5 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie rePetre ...cand ai 2000 ,3000 sau 5000 euro in joc ...iti permiti sa iti bati joc de ei ....acum tu stii intretinerea unui patrol :grin: .... :bravo a-ti obtiut un timp bun dar mai frumos ar fii sa ajungi la finis cu masina intacta :grin: ....sa ma dau in ten i-mi iau si eu una de 1000 euro ...o dovedesc ...ori ea ...ori eu ... :ha: ...si nu glumesc asta va fii in viitor :P :bravo organizatorilor .....am inteles ca sunt ..ff buni organizatori :rsp :rsp daca aveam cu ce , eram alaturi de voii :rules tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Robert Coca Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Colectia mea de poze :) Sper ca nu va suparati :D O sa apara si in variante full. http://picasaweb.google.com/Robert.Coca ... hyOffRoad# http://picasaweb.google.com/Robert.Coca ... yOffRoad2# Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lel Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Domnilor, vrem sa vedem si noi clasamentul! X3M Offroad Club Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Noiembrie 30, 2009 Partajează Postat Noiembrie 30, 2009 Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie Rabdare :pl . Fisierul e pe un laptop, de a carui destinatie nu sunt inca sigur. Laptopul era al meu :P Oricum la cum ati mers voi la trial, daca mai aveam macar un surub de oferit ca si premiu special, acesta mergea la voi, poleit cu aur :h5 . Felicitari pentru spectacol :1 Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate