Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie

Postări Recomandate

• Răspunsuri 574
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Cupa Covasna Trophy 2009 - 26-29 noiembrie

:grin: :grin:

Domnilor, vrem sa vedem si noi clasamentul!

Ti-ai recuperat "plasticul" ? :grin: :grin: :grin:

Cred ca momentul e imortalizat pe banda... :h5 :banana :banana :banana

Am recuperat fiecare particica. :grin:

X3M Offroad Club Valcea
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai Petre dupa cum relatezi pataniile tale de la concursul nostru si dupa cum ai relatat pataniile de la ORR te mai intrebi de ce ti-am acordat premiul special "Cascadorii rasului" constand intr-un rucsac de picnic? :ha: :ha: . Stai linistit nu are sens peiorativ. Am citit posturile tale cu zambetul larg impreuna cu nevasta-mea. Esti unul dintre cei mai buni naratori :h5

Exista o diferenta intre ORR si Covasna Trophy din punctul meu de vedere, in afara de diferenta de clasa la care am concurat. Asta pentru ca la ORR am avut acea ploaie si un traseu de "open", in timp ce la Covasna Trophy sectiunea "speciala"din prima zi a pus capac masinilor care au abordat-o. Chiar daca eu cu Adi nebunu parem "cascadorii rasului", trebuie sa sti ca in ciuda distrugerilor pe care le-am avut in prima zi de la "speciala", numai defectiunea troliului ne-a scos definitiv din joc. Nu uita ca noi ne-am dat cu masina de "open" si am intrat acolo unde masini pregatite de extrem au refuzat sa intre! :grin: (trooper nu se pune ca isi varsa coniacul din ceasca pe impecabilii pantaloni de velur)

Daca nu ma insel, doar o singura masina din cele 8 de la extrem a ramas intreaga. Noi am plecat cu ea intreaga, dar fara troliu si asta pt ca NOI am INCERCAT sa trecem acolo unde parea imposibil, ca doar asta e extremul, nu?

In ceea ce priveste stilul meu de "cascadorii rasului" nu ma simt jignit pt ca stiu ca nu ati vrut sa ma jigniti, dar termenul de"cascadorii rasului" este DOAR PEIORATIV! :h5 Sunt convins ca pentru unii sunt doar "un incepator", pt altii "Patrolul lui Bullbar este varza" iar pt o alta parte sunt doar "cascadorii rasului", dar sincer toti acestia nu ma intereseaza. Eu m-am simtit bine, am vazut ce inseamna un pic de "extrem", am vazut cum se dau "maestri" si campionii, m-am imbratisat cu prietenii mei Kamikaze si cu cei la care tin si am calculat pretul corect pt nebunia numita OFFROAD.

Felicitari organizatorilor si concurentilor! :1

Link spre comentariu

Rabdare :pl . Fisierul e pe un laptop, de a carui destinatie nu sunt inca sigur. Laptopul era al meu :P

Oricum la cum ati mers voi la trial, daca mai aveam macar un surub de oferit ca si premiu special, acesta mergea la voi, poleit cu aur :h5 . Felicitari pentru spectacol :1

Merci mult pentru aprecieri, tin sa precizez ca ne-am simtit extraordinar si speram sa participam si la urmatoarea editie. :1 :1 din partea X3M offroad club Rm. Valcea

X3M Offroad Club Valcea
Link spre comentariu

Inchei povestea de la Covasna Trophy 2009 cu o imaginea pe care am zarit-o in ultima zi de concurs cand am deschis ochii. M-am gandit sa o pastrez, asa ca v-o arat si voua...poate ... uneori "lumea e chiar la picioarele noastre"

http://i935.photobucket.com/albums/ad196/nitianu/30112009238-1.jpg

Link spre comentariu

Super fotografiile :h5

Multumim ROBERT pentru faptul ca ne-ai prins cind ne troliam.Super foto! :bravo :bravo :bravo :bravo

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Bai Petre dupa cum relatezi pataniile tale de la concursul nostru si dupa cum ai relatat pataniile de la ORR te mai intrebi de ce ti-am acordat premiul special "Cascadorii rasului" constand intr-un rucsac de picnic? :ha: :ha: . Stai linistit nu are sens peiorativ. Am citit posturile tale cu zambetul larg impreuna cu nevasta-mea. Esti unul dintre cei mai buni naratori :h5

Exista o diferenta intre ORR si Covasna Trophy din punctul meu de vedere, in afara de diferenta de clasa la care am concurat. Asta pentru ca la ORR am avut acea ploaie si un traseu de "open", in timp ce la Covasna Trophy sectiunea "speciala"din prima zi a pus capac masinilor care au abordat-o. Chiar daca eu cu Adi nebunu parem "cascadorii rasului", trebuie sa sti ca in ciuda distrugerilor pe care le-am avut in prima zi de la "speciala", numai defectiunea troliului ne-a scos definitiv din joc. Nu uita ca noi ne-am dat cu masina de "open" si am intrat acolo unde masini pregatite de extrem au refuzat sa intre! :grin: (trooper nu se pune ca isi varsa coniacul din ceasca pe impecabilii pantaloni de velur)

Daca nu ma insel, doar o singura masina din cele 8 de la extrem a ramas intreaga. Noi am plecat cu ea intreaga, dar fara troliu si asta pt ca NOI am INCERCAT sa trecem acolo unde parea imposibil, ca doar asta e extremul, nu?

In ceea ce priveste stilul meu de "cascadorii rasului" nu ma simt jignit pt ca stiu ca nu ati vrut sa ma jigniti, dar termenul de"cascadorii rasului" este DOAR PEIORATIV! :h5 Sunt convins ca pentru unii sunt doar "un incepator", pt altii "Patrolul lui Bullbar este varza" iar pt o alta parte sunt doar "cascadorii rasului", dar sincer toti acestia nu ma intereseaza. Eu m-am simtit bine, am vazut ce inseamna un pic de "extrem", am vazut cum se dau "maestri" si campionii, m-am imbratisat cu prietenii mei Kamikaze si cu cei la care tin si am calculat pretul corect pt nebunia numita OFFROAD.

Felicitari organizatorilor si concurentilor! :1

Imi dau si eu asa... cu parerea... :banana

Umorul este o izucnire spontana de inteligenta :h5

Iar combinatia de efort si umor de la scoaterea masinii din noroiul de la "speciala" din prima zi, a creeat o atmosfera in care eu unul m-am simtit excelent...

Bogdan (copilotul lui Toni) s-a certat cu Toni :F :P si a plecat (...pt 10 min :ypu ...)... iar noi am ramas sa agatam masina de recuperare

cu troliul din fata folosind si 2 scripeti de un copac.

in spate, masina lui Adi pana peste cap (sorry... radiator :grin: ) in noroi

Acolo atunci, Petre mi-a explicat cum gandeste el: cand ai epuizat toate variantele si toti in jur iti spun ca trebuie sa renunti, mai trebuie sa mai incerci macar odata. :h5

:bravo

KIA SORENTO EX

Psihiatrii zic ca una dintre patru persoane are o deficienta mintala.

Daca esti cu inca trei amici si nu ai observat nimic ciudat, atunci nu te gandi la chestia asta!

Link spre comentariu

Felicitari organizatorilor pentru efortul depus si straduinta de a gasi noi mijloace de promovare a concursului lor si a miscarii off-road.

Chiar daca in ultima jumatate de an nu m-am putut da la nici un concurs din cauza accidentarii la mana mi-a facut reala placere sa particip in calitate de spectator la Cupa ORR si in calitate inedita pentru mine de expozant la Targul de 4x4 de la Trofeul Covasna.

Mai mult, Claudia a reusit sa ma convinga sa ma dau impreuna cu ea la Standard in calitate de Copilot !!!!????!!!!. Si nu in orice masina ci chiar in Samurai ceea ce reprezinta o noutate absoluta pentru mine. Nu pot sa zic ca am devenit fan Samurai. Mi-am adus aminte cand discutam cu Tuparu anul trecut dupa Buzau si ii spuneam ca cele doua echipe de Samurai de pe primele doua locuri au avut un avantaj datorat drumurilor foarte inguste si noi cu LJ 70-urile n-am avut sansa sa ne apropiem de ei; replica lui a fost: "da-te si tu cu Samurai-ul in regim de viteza si vezi daca iti place; lj70 -ul e limuzina fata de Samurai". Acum pot sa spun ca a avut dreptate . Claudia a mers destul de tare dar senzatia a fost pe masura.

As vrea sa rog castigatorii premiilor GTC Auto constand in Vouchere de 100 Euro sa ma contacteze pentru programarea in service.

Razvan.

GTC Auto: service 4x4 / accesorii off-road

GTC auto SHOP: magazin online de accesorii 4x4

www.gtcauto.ro / www.shop.gtcauto.ro / www.gtcmotorsport.ro

razvancirap@gtcauto.ro / 0723.541.851

Link spre comentariu

Am uitat sa-i multumesc in mod public lui Adikamikaze si lui Vali alias Babu, pe care ii vedeti in ultimul set de poze pus de mine, pentru ca au intrat in traseul de extrem pt noi, eu si adi nebunu, sa ne recupereze, chiar daca masina lui adkamikaze nu era pregatita de extrem. Multumesc Negrotaurului si lui Evgheni care au adus TAF-ul sa ne scoata. De asemenea, lui Miron Sorin - unul dintre cei mai indarjiti oameni pe care ii cunosc, pt ca ne-a redat puterea de a merge a doua zi in traseu. Ii multumesc lui Adi nebunu pentru ca a invatat enorm de la ORR pana acum in legatura cu acea conexiune indisolubila baza pe incredere si sacrificiu dintre pilot si copilot. Sunt bucuros si onorat ca motto-ul KAMIKAZE TEAM a reprezentat total comportamentul nostru atat in teren cat si in parcul de reparatii: "Niciodata inapoi! Mereu alaturi! Pentru totdeauna! Kamikaze Offroad Team"!

Link spre comentariu

Razvan puteam merge si mai tare, dar atat poate Suzi..........

Eu iti multumesc ca ai avut incredere in mine!!!!

Eu zic ca poate muuuult mai mult, dar ti-a fost mila de suzi :wink: L-am testat Tg Mures si am fost impresionat

:1 pentru participare :wink:

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare