pretorian Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un tip la volanul unui Mercedes face pana exact in fata unui spital de nebuni. Se apuca omul sa schimbe roata, dar dupa ce scoate roata cu probleme si o pune pe cea de rezerva, da cu piciorul peste toate cele 4 suruburi, care ii cad intr-un canal. Un nebun agatat de gardul spitalului statea si se uita la om care incerca cu disperare sa scoata suruburile din canal si nu reusea. Dupa 15 minunte nebunul il intreaba: - Hombre, poti ajunge cu masina pana la primul service cu rotile prinse in cate 3 suruburi fiecare? - Da, cum sa nu, ar fi suficiente. - Pai atunci de ce nu scoti cate unul de la fiecare dintre celelalte 3 roti si pune-le la roata asta... - Bai, da' destept esti.. cum dracu de te tin astia inchis in spitalul de nebuni?! - Pai eu sunt nebun, nu tampit... Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Martie 28, 2010 Partajează Postat Martie 28, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Mercedes-ul are 5 prezoane... dar bancul e bun. Care e diferntza intre o femeie si un motociclist? Motociclistul are pi.da la spate... Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) El catre consoarta: - Draga mea, acum imi dau seama cat de bine semeni cu maica-ta! Ai ochii ma-tii, gura ma-tii, gatu ma-tii... Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Martie 29, 2010 Partajează Postat Martie 29, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Diferenta dintre URS si OM? URSUL are laba,OMUL trebuie sa si-o faca singur~! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Consiliul local al orasului observa ca cel mai tare avocat din oras nu facuse niciodata o donatie in scop de caritate. Pentru a-l convinge sa o faca, primarul il chema la el in birou: - Domnule avocat, am observat ca veniturile dumneavoastra anuale se ridica la peste 600.000 de dolari. Cu toate acestea, niciodata nu ati facut vreo donatie comunitatii... - Daca tot ati cautat informatii despre mine, nu ati observat ca mama mea este bolnava, iar medicamentele de care are nevoie depasesc de cateva ori veniturile ei ? - Nu... raspunse primarul jenat. - In al doilea rand, fratele meu, veteran de razboi, este condamnat intr-un scaun cu rotile si este orb. Primarul incepu sa-si ceara scuze, dar fuse intrerupt: - In plus, sora mea a murit intr-un accident lasand orfani trei copii. Umilit, primarul : - Nu stiam, ma iertati.... Insa avocatul continua: - Nu vad de ce v-as da dumneavoastra bani, daca nu le dau nici lor... :ha::ha::ha: Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Bula este intrebat : Ce vrei sa fie scris pe piatra ta de mormant dupa ce te ingropam? bula zise : ceva simplu si concret. ca de exemplu? Bula :Vin imediat ! Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Cica o ratusca plangea pe malul unui rau. Plangea si repeta continuu.. "nu stiu cine sunt, nu stiu cine sunt..." crocodilul iese si ii spune ca nu poate sa o vada asa trista si ca ii spune el cine este: "ai un cioc portocaliu, corp mare, codita mica si dai tot timpul din ea, gatul mai lung si subtire, ai picioruse scurte si portocalii....tre sa fii ratusca!” Vesela ratusca sare in apa, se zbenguie si se intoarce la crocodil si ii spune "pot si eu sa incerc sa iti spun cine esti, acum ca m-ai facut fericita si am invatat cum sa ghicesc..." Crocodilul: "Eh, n-ai fost in stare sa ghicesti cine esti tu, o sa ghicesti acum cine sunt eu....hai sa vedem". Ratusca se baga in apa, se uita atent la crocodil, se baga pe sub el, se uita, mai da doua ture si iese din apa: "Ai gura foooarte mare. ai o geaca de piele spectacol, picioare scurte,..nu prea ai co*ie..Esti ...italian". L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Aprilie 2, 2010 Partajează Postat Aprilie 2, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Perspectiva diferita Discutie intre doua prietene: - Ei, cum a fost? Ceva sex de calitate aseara? - Dezastru, nu asa. Barbatu-miu a venit acasa, a mancat cina in 3 minute, s-a suit pe mine, a terminat in 4 minute si-n 2 minute sforaia… Dar la tine? - Oh, a fost incredibil… Barbatu-miu a venit acasa, m-a sarutat si apoi m-a scos la o cina romantica. Dupa cina ne-am plimbat o ora. Cand am ajuns acasa a aprins lumanari prin toata casa si am avut o ora de preludiu. Dupa preludiu, am facut sex o ora intreaga! Fantastic! Ca sa nu fie destul, dupa a stat cu mine de vorba o ora intreaga. A fost ca-n basme. In acelasti timp, sotii: - Ceva sex de calitate aseara? - Da, excelent! Am sosit acasa, cina era pe masa, am mancat, i-am tras-o nevestei si m-am culcat… Dar tu? - A fost oribil. Am ajuns acasa si nu aveam ce manca, am aflat ca se oprise curentul electric pana dimineata. A trebuit s-o duc pe nevasta-mea la restaurant, si-a fost atat de scump ca n-am mai avut bani de taxi si ne-am intors pe jos acasa, cale de-o ora. Eram atat de furios cand am ajuns, ca nu mi s-a mai sculat pentru o ora, si dupa nu mi-am putut da drumul timp de inca o ora. In sfarsit, cand am terminat, aveam asa niste draci, c-am adormit abia dupa ce am stat de povesti o ora cu nevasta-mea… https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Doi securisti de paste: -unul....Hristos a inviat -celalalt....am fost informat. Isus rastignit pe cruce alaturi de cei 2 talhari zice celui din stanga: -Auzi....vino mai aproape, incearca sa te apropii de mine -Nu am cum sa ma misc, sunt rastignit la fel ca si tine, mi-e imposibil Isus catre cel din dreapta -Incearca sa vii mai langa mine sa te apropii -As vrea eu insa sunt rastignit pe un stalp si nu am cum, Isus catre amandoi.... Atunci imi pare rau, dar nu veti aparea in icoana. In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) L-am primit de la un amic pe mes: "Un schelet intra intr-un local si ii cere barmanului: - O bere si un mop, va rog!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaf Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Ghicitoare: Attila, mergand calare, Cu ganduri cuceritoare, Intalni o apa mare. Oparit la cur, la koaie, Vrea si el sa faca-o baie. Intra el in raul mare Sa se scalde la picioare; Cand sa iasa iar la mal, P__a haine, p__a cal. No, cine-o fo primu-n Ardeal?! Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA Skoda Fabia Combi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un om statea langa o fantana...vine un om care doreste sa bea...dar este avertizat de catre cel care statea langa fantana: -Nu bea ca-i otravita!! -Oaai... multumesc din suflet ca mi-ati spus! Mai vine inca un om(ungur): -Nu bea ca-i otravita!! -Mit akarsz? -Bea incet ca rece! (Nu am nimic cu ungurii, doar am o gramada de prieteni unguri si nu vad de ce as avea ceva cu ei) Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un schelet vine la doctor. Doctorul se uita la el si zice: - Pai acum se vine? Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un vanator, urmarind un mistret ranit, s-a afundat in padure si fara sa-si de-a seama l-a prins noaptea si s-a ratacit. Batea vantul si ningea iar el disperat mergea ca sa se incalzeasca fara sa mai stie unde se afla. Intr-un tarziu vede undeva o lumina si tot mergand catre ea ajunge la un canton silvic. Bate la usa si apare padurarul. - Te-ai ratacit spune omul si il pofteste in casa. Este tarziu, ramai aici pana dimineata cand iti arat drumul. Pana atunci stai la masa cu noi, dar avem numai mamaliga cu branza. Vanatorul era obosit si flamand, pentru ca a mers o zi intreaga fara sa manance nimic. Dupa ce mananca o vreme intreaba: - Padurarule, pot sa mai iau un pic de mamaliga? Uite, mi-a ramas un pic de branza... Nu trece mult si intreaba din nou: - Padurarule, pot sa mai iau un pic de branza? Uite ca mi-a mai ramas mamaliga... Dupa ce acestea se repeta de mai multe ori, adorm toti in singura camera unde era cald, padurarul cu nevasta in pat si vanatorul pe o saltea pe jos. Dupa miezul noptii vuietul vantului este acoperit de urletul unei haite de lupi. Padurarul sare din pat ca ars, se imbraca pe intuneric, rasturnand cateva scaune, si cat ai clipi dispare in noapte. In urma lui a ramas liniste. Dupa un timp vanatorul intreaba in intuneric: - Oare sta mult? - Sta muuult, ii raspunde femeia in soapta. - Oare nu ma prinde ? intreaba din nou vanatorul. - Nu te prinde mai omule, ca pana iese el in calea lupilor la capatul paraului, poate sa treaca toata noaptea. - Zici ca nu ma prinde... - Nu te prinde fii sigur. Hai, curaj! - Atunci, spune vanatorul, ma duc sa mai iau un pic de mamaliga cu branza... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Deodata, desi pe jumatate adormita, ea simti mangaierile lui. La inceput timide, ca si cum i-ar fi fost rusine. Apoi, mangaierile devenira mai indraznete. Mai mult, si mai mult, pe tot corpul ei, mainile lui se plimbau cu nesat asa cum se intimpla... nu-si aducea aminte exact, cam cu 4-5 ani in urma. Senzatii pe care le credea uitate se intorceau. Memoria sentimentelor era vie, si o ajuta sa raspunda la fel. Mangaierile se ingramadeau, se repetau, el o invaluia, o intorcea. Deodata... nimic. Absolut nimic. - Ce s-a intimplat? intreaba ea, surprinsa. Te rog, nu te opri, mai vreau! - Shhhh... incerca el sa o linisteasca, gata, am terminat! - Cum adica ai terminat??? - Gata, am gasit telecomanda, dormi linistita!.. . 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) La tribunal: - Stii ce te asteapta pentru marturie falsa? - Da, mi-au promis un Mercedes! Invatatoarea ii spune lui Bula: - Mai Bula schimba-ti si tu numele ca daca schimbi prima litera iese un cuvant urat... A doua zi vine Bula la scoala si ii spune invatatoarei: - Gata doamna... Acuma ma cheama Denis. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Aprilie 14, 2010 Partajează Postat Aprilie 14, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) - Apoi, dragă Mărioară, Am tot stat şi m-am gîndit: Io, duminică, pe seară, Vin cu tata în peţit! - Înainte de-a mă cere, Musai, dragu’ meu, să-ţi zic Că nu-s fată, mi-s muiere... Nu vreu rostu’ să ţi-l stric! S-ontîmplat la vremea sapei, Noaptea, cînd veneam din Ştei. Coboram pe firul apei, Cînd m-am pomenit cu trei... M-au ajuns la Fundătură, Şi m-au dezbrăcat pe loc, Şi mi-au pus năframa-n gură, Şi tăţi tri ’şi bătură joc... - Numa’ spune-mi-i degrabă, Că pe tăţi îi trag prin şiş! - Păi nu-i ştiu, Ioane dragă, Era noapte, n-auzuşi?... O umblat şi bietu’ tata, (Şi tu ştii că el nu bea), Ba-ntr-o crîşma, ba în alta, Doar de o afla ceva... Zile au trecut destule, Şi nimica n-o aflat... Da’ io zic că, după scule, Nu-s de pe la noi din sat!... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Aprilie 16, 2010 Partajează Postat Aprilie 16, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) ce a zis Adam cand a vazut-o prima data pe Eva goala? da-te la o parte, ca nu stiu cat de mare se face... Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un tigan si un negru stau de vorba. Tiganul il intreaba pe negru: – Cum reusesti tu sa faci copii asa negri? .... Ca eu ma chinui de generatii si nu reusesc. Negru isi scoate scula pe masa si-l intreaba pe tigan: – A ta e asa de groasa? Tiganul: Nu. Negrul: – A ta e asa de lunga? Tiganul: Nu Negrul: – Vezi, asta e problema: Intra LUMINA. http://www.crap.ro/forum/phpBB2/images/smiles/icon_exclaim.gif http://www.crap.ro/forum/phpBB2/images/smiles/icon_lol.gif http://www.crap.ro/forum/phpBB2/images/smiles/icon_lol.gif cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Calul galopeaza liber prin padure, uitandu-se dupa smocuri de iarba verde si grasa.Cum era el neatent, deodata este incoltit de un lup fioros si flamand.- Lupule, te rog, de data asta sa nu te atingi de mine, ca am un mesaj important pt administratia locala.Toata lumea va putea beneficia de pe urma lui, chiar si tu!- Unde-i mesajul? intreba lupul, curios.- Este scris pe copita piciorului drept din spate, spune calul. Lupul se apleaca si calul ii trage o copita zdravana de lesina lupul. Calul o ia vesel la sanatoasa, fericit ca a scapat. Dupa 2 ore isi revine lupul si scuturandu-si capul umflat si care il durea tare spune:- ''Asa imi trebuie! De ce dracu ma prefac mereu ca stiu sa citesc ......????!!!!!''' cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 17, 2010 Partajează Postat Aprilie 17, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Culmea notariatului: să faci o copie legalizată după un act sexual. Un bărbat merge cu liftul. La un moment dat, intră o femeie. După două etaje, femeia opreşte liftul, se uită cochet la el, îşi dezbracă bluza şi sutienul şi le aruncă pe jos. -Hai, fă-mă ca să mă simt ca o femeie. Bărbatul se gîndeşte puţin, îşi dezbracă cămaşa, o aruncă pe jos şi spune: -Hai, spal-o şi calc-o. Gica face poze pe malul lacului, cand nevasta-sa il striga disperata: -Gica! Repede, se ineaca mama ! Gica raspunde: -Degeaba, nu mai am spatiu pe card… Cativa gandaci joaca fotbal intr-o cana. Deodata 1 zice : Data viitoare jucam in cupa ! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Ghicitoare: Un barbat locuieste la etajul 49 al unui zgirie-nori. In fiecare dimineata, coboara cu liftul la parter si pleaca la lucru. De cite ori vine acasa, urca cu liftul pina la etajul 45, iar ultimele 4 etaje, le urca pe jos. De ce...?:wink: Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Ghicitoare: Un barbat locuieste la etajul 49 al unui zgirie-nori. In fiecare dimineata, coboara cu liftul la parter si pleaca la lucru. De cite ori vine acasa, urca cu liftul pina la etajul 45, iar ultimele 4 etaje, le urca pe jos. De ce...?:wink: variante 1. are o vizita de facut la 45 si nu vrea sa mai stea dupa lift 2. are impresia ca 4 etaje urcate pe jos zilnic o sa il tina in forma 3. sa vada care vecin coboara pe jos la orele alea ...ca poate coboara de la el forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) variante 1. are o vizita de facut la 45 si nu vrea sa mai stea dupa lift 2. are impresia ca 4 etaje urcate pe jos zilnic o sa il tina in forma 3. sa vada care vecin coboara pe jos la orele alea ...ca poate coboara de la el . :no . Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Ghicitoare: Un barbat locuieste la etajul 49 al unui zgirie-nori. In fiecare dimineata, coboara cu liftul la parter si pleaca la lucru. De cite ori vine acasa, urca cu liftul pina la etajul 45, iar ultimele 4 etaje, le urca pe jos. De ce...?:wink: iar bancul cu piticul? :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate