u2_2 Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) "in fiecare dimineata", "de fiecare data". intrebare ajutatoare: cand coboara cu liftul la parter, in fiecare dimineata, pleaca de acasa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Nu coboara si dimineata 4 etaje pe jos? Ghicitoare: Un barbat locuieste la etajul 49 al unui zgirie-nori. In fiecare dimineata, coboara cu liftul la parter si pleaca la lucru. De cite ori vine acasa, urca cu liftul pina la etajul 45, iar ultimele 4 etaje, le urca pe jos. De ce...?:wink: Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cabrio Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Era piticul..... nu ajungea cu mana la butoanele de sus....:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) La un zgarienor...la ultimile etaje nu mai exista lift ! ... si cam atatea sunt 4-6 etaje.... de ex: taipei 101 ... la ultimile 6 etaje nu exista lift...se folosesc scarile... @Patrolator.... haide odata cu deznodamantul bancului.... nu mai tine lumea in suspans. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) :ha: Pai l-au zis colegii mai devreme, piticu... Doar ca si eu ma prind greu :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un camion militar se impotmoleste in noroi. Din intimplare trece pin zona un Jeep cu 4 ofiteri care se dau jos si imping camionul ca sa iasa din noroi. Dupa ce se umplu din cap pina in picioare de noroi, reusesc sa scoata camionul din mocirla. La care unu dintre ofiteri il intreaba pe sofer: -Al dracului de greu camionul asta! Ce transporti in el? -20 de soldati! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Copilul de comporta ciudat. Tatal si mama intra in camera lui cand acesta nu este acasa ca sa vada ce il determina sa se comporte ciudat. De sub pat se vedea un colt de revista. O scot ei si vad ca e o revista pentru sado-masochisti. Socati, stai ei sa se gandeasca. Deodata tatal zice: "Io zic sa nu il batem..." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roland Postat Aprilie 18, 2010 Partajează Postat Aprilie 18, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Dumnezeu si fiul sau Isus se uitau intr-o zi la TV stand pe canapea cand la un moment dat bate cineva la usa... Isus deschide si il vede pe Alah cu o sacosa de plastic stand in fata usii...si Isus il intreaba pe Dumnezeu : " Tata ai comandat tu saorma ? " Infantry - y60 rd28t scurt Cavalry - y61 td42 long ... e pe vine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Era piticul..... nu ajungea cu mana la butoanele de sus....:banana BINGO! :br Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Aprilie 19, 2010 Partajează Postat Aprilie 19, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Ghicitoare: Un barbat locuieste la etajul 49 al unui zgirie-nori. In fiecare dimineata, coboara cu liftul la parter si pleaca la lucru. De cite ori vine acasa, urca cu liftul pina la etajul 45, iar ultimele 4 etaje, le urca pe jos. De ce...?:wink: da...asta-i ca bancul ala: "De ce nu foloseste Boc liftul?" :hw:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Ghicitoare: Un barbat locuieste la etajul 49 al unui zgirie-nori. In fiecare dimineata, coboara cu liftul la parter si pleaca la lucru. De cite ori vine acasa, urca cu liftul pina la etajul 45, iar ultimele 4 etaje, le urca pe jos. De ce...?:wink: o alta varianta: vrea sa aiba o casnicie fericita, si cu toate ca i-a murit p..la, dupa ultimile etaje urcate pe jos, are o limba de 1 metru. :ha: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) In Islanda nu a izbucnit nici un vulcan .... Face Chick Norris gratar :2dr:hw ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) O gorila intra intr-un bar si cere o bere rece. Barmanul ii da o bere aburinda si ii cere 200.000 de lei. Gorila plateste. Dupa ceva timp, barmanul cauta sa intre in discutie cu gorila: - Stii, pe la noi prin bar nu a fost niciodata o gorila... - Nici nu ma mir, la preturile astea... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 22, 2010 Partajează Postat Aprilie 22, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Doi soti iau cina intr-un restaurant elegant. La un moment dat apare o tanara foarte sexy care il saluta pe sot intr-un mod foarte intim. Sotia il intreaba pe acesta: - Cine e tipa asta obraznica? - Amanta mea, ii raspunde sotul.. - Nu ti-e rusine?? Sa stii ca imi iau lucrurile si plec la mama! - Foarte bine, ii raspunde sotul, dar sa stii ca atunci adio shopping la Milano, sky in Alpi si croaziere pe Mediterana! Sotii mananca in tacere, iar peste o vreme, intra in local prietenul familiei, la brat cu o tanara blonda, sexy si foarte eleganta. - Cine-i tipa cu care este amicul tau?, intreaba sotia. - Amanta lui. Dupa cateva minute de reflectie, sotia exclama: - A noastra-i mai frumoasa! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scaraoscky Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un tanar vanator intra intr-un magazin de articole de vanatoare-pescuit si intreaba potilicos: -Aveti pantaloni de camuflaj? Tanara vanzatoare, raspunde, tot politicos: - DA!...insa nu stim unede i-am pus.....! :grin: Jeep Wrangler YJ, 2,5 litri, fab. 1992 Tel: 0742.08.02.05 mail: rosca_radu@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Unul intreaba pe un cuplu de batranei: "Cum reusiti ca la varsta asta sunteti un cuplu atat de perfect si va intelegeti atat de bine?" El: "Pai, vedeti, tot ce facem, facem impreuna. De exemplu, folosim intotdeauna aceleasi prosoape impreuna. Avem unul pe care scrie *C* de la <Cap> si altul pe care scrie *F* de la <Fund>. Ea: "Ceeeeee?!!!!! Intotdeauna am crezut ca *C* e de la <Cur> si *F* de la <Fatza>! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akita Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) In Islanda nu a izbucnit nici un vulcan .... Face Chick Norris gratar :2dr:hw Ultima dorinta a economiei Islandei, ianinte de a muri, a fost ca cenusa ei sa fie imprastiata deasupra Europei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat Aprilie 23, 2010 Partajează Postat Aprilie 23, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Este un tigan. In fiecare zi lucra pe cativa lei sa ii bea seara la bar. Moare taicaso... merge la morga si doctoru de acol ii spune: - I-am facut autopsie tot... a murit de batranete, pute-ti sa-l duceti acas s-al inmormantati! - Oaai domnu' da n-am bani de inmormantare! ce fac? - In cazul asta...nu stiu... avem crematoriu cu 10 milioane vi-l facem scrum! - Oaai domnu'...10 mil? de unde sa scot io 10 milioane? am 2 milioane... nu-l prajiti putin? Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Doi ursi stau de vorba, inainte de hibernare si privesc cum frunzele cad din copaci. Unul dintre ei zice: - Odata si odata, tot ma trezesc eu mai din timp sa vad cine lipeste frunzele la loc! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milescusilvian Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Ajung doi unguri in Bucuresti... Fara nici un ban, foame mare, ce se gandeste unul: - Hai sa ne despartim si sa cersim, iar la sfarsitul zilei ne intalnim sa vedem cat a strâns fiecare... Zis si facut! Se despart ei, pleaca fiecare unde crede de cuviinta si pe înserat se intalnesc dupa cum au stabilit. -Tu cat ai strans? -10 lei... -Si cum ai facut? -Am fost într-un parc si am scris pe un carton: NU AM SERVICIU, AM 3 COPII DE CRESCUT, VA ROG SA MA AJUTATI! Dar tu cat ai strans? -7.658 de lei :ha:!!! Dar cum ai facut? -Am scris pe un carton: IMI LIPSESTE 1 LEU SA MA INTORC ÎN UNGARIA :2dr:2dr L200 2007 :2dr:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 25, 2010 Partajează Postat Aprilie 25, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un roman, un tigan si un ungur stateau pe malul unui lac, la pescuit. De-odata sare din apa Pestisorul de Aur si ii vede. – Pentru ca nu am ce face azi, vreau sa indeplinesc trei dorinte, dar pentru ca si voi sunteti tot trei, voi indeplini cate una fiecaruia. Incepe tiganul: – Haoleu, ce doreste sufletelul meu cel mai mult, mancatz’ash… sa fie toti tiganii inapoi in tara lor (de unde se zice ca am venit noi), in India – bogati si fericiti! – Bine, se rezolva. Tiganul dispare brusc. Urmeaza ungurul: – Eu as dori ca noi ungurii, sa fie toti inapoi in Mongolia, de unde se insinueaza ca am provenim noi – bogati si fericiti! – Bine, doar o clipa. Dispare si ungurul, tot brusc. Ultimul este romanul: – Inainte de a-mi exprima dorinta, vreau sa pun o scurta intrebare. Deci acum toti tiganii sunt in India si toti ungurii in Mongolia!? – Desigur. Acum dorinta te rog, ca ma grabesc… – Adu-mi o cola light! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Intrebare: De ce are prezervativul gaurele? Raspuns: pentru ca ai facut misto de farmacist acum doua saptamani. I: Te poti ingrasa de la anticonceptionale? Prietena mea foloseste si s-a ingrasat mult de cand le ia! R: E o abureala. Foloseste scuza aia ca sa se indoape. I: Ce ma fac daca nu-mi incape pe penis? R: Cine, prietena? I: Cat de adanc trebuie sa fie penisul introdus atunci cand ejaculez, pentru ca sarcina sa aiba loc? R: P ana in dreptul ficatului. I: In cazul ruperii prezervativului ce putem face ? R: Cruce. I: Cum se baga prezervativul? Cu tot cu oua sau fara? R: D-le Nastase, ati fost rugat sa va abtineti de la glume de genul asta. I: De ce strange prezervativul? R: Bine ca esti tu smecher. I: De ce prietenul meu isi pierde erectia dupa cateva minute de la inceperea actului sexual (fara sa ejaculeze)? R: Pentru ca esti urata. I: Cum conving o fata sa fac sex cu ea? R: Daca afli vreodata, dynonichus@yahoo.com I: Daca am 12 ani, pot sa fac sex? R: Da, daca reusesti sa gasesti un popa. I: Care prezervative sunt mai bune si mai pufoase? De ce si care e motivul… […] R: Cele tratate cu Coccolino. Stii bancul? I: Cum se pune un prezervativ pe obiectul muncii? R: Depinde. Daca esti strungar sau sofer de autobuz e mai dificil. I: Ce este sexul oral? R: Tu ii spui “fuck you!” iar ea raspunde “fuck you too!” I: sunt virgina, as vrea sa-mi incep viata sexuala. Mi-e frica. Dati-mi si mie un sfat. R: Jack Daniel’s Old Time, Old No. 7 Quality Tenessee Sour Mash Whiskey. But you can just ask for Jack. I: Cum stii daca ai orgasm? R: Prietenul tau se da jos de pe tine si adoarme. I: Prietenului meu i s-a rupt prezervativul de 2 ori, dar nu cu mine. Cu mine totul e ok p ana in momentul penetrarii cand ii dispare erectia. Cum pot sa-l ajut sa scape de aceasta problema? R: Fa-ti operatie estetica. I: Daca ma masturbez penisul imi va creste? R: Da, dar dupa ce termini se micsoreaza iar. I: Cum e prima data la fete? R: Depinde daca te duci singur sau cu prietenii. I: Ma apara prezervativul de retard mintal? R: Deja e tardiv sa iti faci probleme. I: Daca am penisul mai mic decat prezervativul? R: Mwahahahaha! Indeasa ceva pe langa el, macar sa nu fluture. I: Cat de mare trebuie sa fie penisul ca sa pot folosi un prezervativ? R: Lasa asta. Mai intai trebuie sa poti folosi penisul. I: Daca continui sa fac sex de 10 ori pe zi pot avea probleme mai tarziu ? R: Asa sper. Asa ar fi drept OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Un blogger din-asta dur isi cumpara, normal, o femeie gonflabila. Ajuns acasa, se uita la data fabricatiei: “8 decembrie 2007″. - Offff… Iar o sagetatoare… cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Vine un individ (nu dau nume) intra intr-un cabinet de tatuare si spune: - Vreau sa-mi tatuati bestial, pe penis, o bancnota de 100 de euro! Artistul se mira si intreaba: - Dar de ce acolo si de ce tocmai asta??? - Simplu: unu la mana: imi place sa ma joc cu banii; doi: imi place sa vad cum imi creste averea si trei: cand vine nevasta-mea la mine sa-mi ceara bani, eu o sa-i spun `Ia de-aici! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: BIBLIOTECA DE BANCURI :) Toate ca toate dar la ce a postat Klez acolo.... Sa cad de pe scaun de ras :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate