Mugur Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 Woman... :grin: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 Halloween hangman http://www.dedge.com/flash/hangman/hangman.swf Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 Marire de salariu... :grin: ... Subsemnatul, Penisul, cer o marire de salariu din urmatoarele considerente: -Fac munca fizica. -Muncesc la adancimi mari. -Ma arunc cu capul inainte in tot ce fac. -Nu imi iau liber duminica sau in sarbatori legale. -Lucrez intr-un mediu umed. -Lucrez intr-un mediu intunecat si prost ventilat. -Lucrez in temperaturi ridicate. -Prin munca mea sunt expus la boli contagioase. Cu respect, Penisul Stimate Penis, In urma analizarii cererii Dvs. si tinand seama de argumentele expuse, administratia a respins cererea Dvs. din urmatoarele motive: - Nu lucrati 8 ore/zi incontinuu. -Adormiti la intervale scurte de munca. -Nu urmati intotdeauna ordinele directiunii. -Nu stati intotdeauna la locul de munca si ati fost vazut deseori vizitand alte locatii. -Nu luati initiativa. -Trebuie sa fiti presat si stimulat pentru a incepe munca. -Lasati multa mizerie in urma Dvs. la sfarsitul turei. -Nu va supuneti intotdeauna regulilor de protectie a muncii, ca de exemplu purtarea hainelor de protectie corespunzatoare. -Veti intra la pensie cu mult inaintea varstei de 65 de ani. -Sunteti incapabil sa lucrati doua schimburi la rand. -Uneori parasiti locul de munca inainte sa va indepliniti sarcinile trasate. -Si ca si cum asta nu ar fi indeajuns, sinteti vazut mereu intrand si iesind de la locul de munca carand doua colete suspicioase. Cu sinceritate, Directiunea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 bunicuta catre nepot : "ma ajuti si pe mine sa imi pun supozitorul?" "sigur" isi da femeia chilotii jos iar nepotul intreaba : "il bag in ochiul maro sau il dau la curcan?" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 el catre ea : "am avut un vis umed cu tine azi noapte" "daaaaa?" "am visat k te-a lovit un tren si m-am pisat pe mine de ras" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 30, 2007 Partajează Postat Octombrie 30, 2007 Sotul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba, cu ton de cearta: - Unde ai fost toata noaptea? - Inchipuie-ti draga, chiar cand sa plec acasa, secretara cea noua mi-a adus o cafea si mi-a zambit provocator. Cand a pus cafeaua pe masa, i s-a deschis bluza si nu m-am putut abtine sa o sarut pe gat, la care ea a devenit salbatica si ne-am pierdut amandoi capul. In final, am ajuns la ea acasa si am facut dragoste nebuna toata noaptea. - Miiiinti! Pun pariu ca iar ai incercat sa-ti instalezi rahatul ala de Windows pe calculator ! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 Un american vizitează BucureÅŸtiul cu un taximetrist. Trec pe lângă guvern: - Ce este cladirea asta aÅŸa mare? - Este palatul guvernului, domnule! - Åži în cât timp a fost construită? - Cam în 10 ani! - Mult timp! La noi era gata în 2 ani! ÅžtiÅ£i că noi avem o tehnologie mai avansată!!! Taximetristul nu zice nimic. Mai merg ei ce mai merg ÅŸi americanul iar întreabă: - Clădirea asta ce e? - Este sediul primăriei, domnule! - Åži în cât timp a fost construită? - Cam în juma' de an! - Mult...la noi era gata în 2-3 luni! Taximetristul nu mai poate de nervi. Ajung ÅŸi la Casa Poporului: - Ooooooo, dar ce e cladirea asta? La care taximetristul: - Nu stiu, că azi dimineaţă nu era aici!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 asta ultimul e o variatie pe tema romanului exasperat, nitel mai bine exprimata de bancu' ala care se termina: "mazare ma, mazare-n gatu' ma-tii..." :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 un cuplu de chinezi se insoara.noaptea nuntii.amandoi virgini.ea timida,el schmecher.se baga in pat: "ia spune,fata mea,cum vrei sa te incep?" "am putea sa facem ceva?am auzit si eu de la alte fete" "sigur,mama.orice" "69" "vrei vita cu 4 arome?" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec ? -1 pentru a schimba becul -1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat -14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului -7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor -27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor -53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale -2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este "lampa" -15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul "bec" este la fel de corect -109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri -111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum -306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa -27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri -14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte -33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentu respectiv si a raspunde "si eu" -6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia "cautare" -12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului -143 pentru a spune "cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum" -16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul -24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul -1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul -1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput... Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 Intrebare: Care este diferenta intre a te masturba si a face sex? Raspuns: In principiu nici una, dar daca faci sex mai cunosti lume... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Noiembrie 1, 2007 Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 Trei ingineri: unul electronist, unul mecanic si unul programator mergeau cu o Dacie. La un moment dat se strica masina. Se da jos electronistul, se uita la instalatia electrica si nimic, apoi mecanicul se uita la carburator, pompa de benzina, etc. NIMIC! Stau toti trei in masina si nu stiu ce sa-i faca. Programatorul gaseste solutia: "Ne dam toti trei jos si apoi ne urcam din nou!!!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Un tip se suie intr-un autobuz, se duce si perforeaza un bilet, dupa care mai perforeaza inca unul. Un calatotor il intreaba: - Scuzati-ma, de ce ati perforat 2 bilete? - Pai daca il pierd pe primul si vine controlorul sa il am pe al 2-lea. - Bine, si daca le pierdeti pe amindoua? - Pai am abonament, ma baiatule! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 3 negri intr-o puscarie din Africa de sud povestesc: Primul (5 ani): Treceam pe zebra si a venit un alb cu un mertan si m-a lovit de m-a runcat 10 m de la locul accidentului asa ca mi-a dat 5 ani pentru fuga de la locul accidentului. Al doilea (10 ani): Si eu trecem pe zebra cand a venit un alb cu un mertan si m-a lovit de m-a aruncat 10 m de la locul accidentului in curte la unul asa ca mi-a dat 5 ani fuga de la locul accidentului si 5 ani violare de domiciliu. Al treilea (15 ani): Asta nu-i nimic, eu trecem pe zebra cand a venit un alb cu un mertan si m-a lovit de m-a aruncat 10 m de la locul accidentului in curte la unul, care s-a enervat si mi-a bagat un cutit in mine asa ca am primit 5 ani fuga de la locul accidentului, 5 ani pentru violare de domiciliu si 5 ani port ilegal de arme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Un taran merge pe starda cu un sconcs. Vine altu' si-l intreaba: -Ce faci ba cu sconcsu?' -Il duc acasa ca e iarana si-l pun la picioare sa-mi tina cald. -Bine, bine da pute! -Lasa ca se obisnuieste el! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Care este diferenta dintre o baterie si o femeie??? Raspuns: Bateria are si o parte pozitiva! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 Un ascultator suna la un post de radio. Buna ziua! Buna ziua! Va ascultam. Am gasit un portofel care contine 15.000 dolari si un buletin de identitate pe numele Gherasim Mihai. Asa, si? Pai, as vrea sa-i ofer o dedicatie muzicala! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Intra Gigi Becali in discoteca... o fata super se apropie de el si il intreaba dulce : - Dansati ? - Nu fa zdreanta care esti, asa merg eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Team Work... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 3, 2007 Partajează Postat Noiembrie 3, 2007 Intrebare: Care este diferenta intre a te masturba si a face sex? Raspuns: In principiu nici una, dar daca faci sex mai cunosti lume... Raspuns pentru barbati: ca sa faci sex, te poti ajuta de: degete, nas, limba, etc., da' ca sa te masturbezi, iti trebuie p... !!! :h5 :P :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Noiembrie 6, 2007 Partajează Postat Noiembrie 6, 2007 Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut. Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza: -Sefu’ azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj? Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit . Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede fermoarul desfacut . In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic . O cheama in birou sa-i aduca o cafea si o intreaba: - Cand ai vazut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jaguarul? Secretara, zambind un moment raspunde: - Nu, sefu’ . Tot ce am vazut era un Mini cu doua cauciucuri desumflate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 Cele 3 adevaruri ale secuilor: 1. berea nu e alcool 2. ursul nu e jucarie 3. femeia nu e om 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 arta negocierii Maria - servitoarea - i-a cerut doamnei , o marire de salariu. Doamna noastra, cam suparata pe chestia asta, a-ntrebat-o: - Bine Maria, ia spune-mi mie, de ce vrei sa-ti maresc salariul? - Sunt 3 motive pentru care vreau un salariu mai mare. Primul, este ca eu calc camasile mai bine decat dumneavoastra. - Cine ti-a spus chestia asta? - Pai, domnu'! - Aha! Si Maria continua: - Al doilea motiv este ca eu gatesc cu mult mai bine decat duneavoastra!... - Asta nu-i adevarat! Cine ti-a spus prostia asta? - Pai tot domnu'... - Aaahaaa! - ... Si al 3-lea motiv este ca eu fac dragoste si mai bine decat dumneavoastra! Doamna,surprinsa si foarte suparata, pe un ton insinuant: - Si asta, tooot domnul ti-a spus-o! Nu-i asaaa? - Nu doamna! Asta mi-a spus-o gradinarul!... Si uite asa, Mariei i s-a marit salariul... Recent a fost efectuat un sondaj de opinie in Italia, in care intrebarea era: "Credeti ca sunt prea multi straini in tara?" Rezultatele au fost dupa cum urmeaza: 20% dintre respondenti au spus "Si" 10% dintre respondenti au spus "No" 70% dintre respondenti au spus: "E, pe dracu" Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut. Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza: -Sefu’ azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj? Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit . Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut . In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic . O cheama in birou sa-i aduca o acfea si o intreaba: - Cand ai vazut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jeepul? Secretara, zambind un moment raspunde: - Nu, sefu’ . Tot ce am vazut era un Mini cu doua cauciucuri desumflate :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Noiembrie 8, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 :grin: :grin: concurs de indemanare: cine poate in timp de 7 minute sa calce o camasa, sa manance o paine si sa f**a o femeie. Neamtu, se apuca cu grija si calca camasa, dupa care vede ca nu mai are timp, musca o data din paine si se scurge timpul. Rusul, se apuca de femeie, o f**e, apoi mai are timp sa manance o juma de paine si se scurge timpul. Romanul, o pune pe femeie sa calce camasa si in timp femeia calca, o f**e, mancand in acest timp painea. Castigator romanul.Declaratii: Neamtul:Noi asa suntem , muncim si incercam sa facem treaba cat mai bine, apoi daca mai e timp, mancam si daca mai e timp ne distram Rusul :Noi asa suntem. Mai intai ne distram, apoi daca e timp mancam, apoi daca mai e timp muncim Romanul: Noi asa suntem.Daca nu-l f**i pe cel ce munceste , nu poti manca o paine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 8, 2007 Partajează Postat Noiembrie 8, 2007 -Doctore, nevasta ma inseala pe rupte si totusi nu imi apar nici un fel de coarne! Uitati-va si dumneavostra, neted ca-n palma! -Nu va faceti probleme, chestia cu coarnele e numai o vorba, nu exista cu adevarat... -Uf, mi-ati luat o piatra de pe inima, credeam ca am lipsa de calciu.... "Ce s-a ales de lumea asta, domnule! Stateam duminica in biserica la slujba si o doamna de langa mine scoate o tigara, o aprinde si incepe sa fumeze... Sa-mi scape berea din mana, nu alta!" Pe o strada, o tiganca batrana vindea seminte cu 5000 de lei cornetul. Un tanar care trecea in fiecare zi pe acolo ii lasa cei 5000 de lei, dar nu-si lua niciodata cornetul. Intr-o dimineata, tiganca il opreste, incercand sa-i spuna ceva, dar tanarul merge grabit mai departe, zicand din mers: -Vrei sa ma intrebi de ce nu iau niciodata semintele? -Nuu, nuu... vreau sa-ti spun ca s-au scumpit la 10000 de lei! Politia rutiera, la locul accidentului, explica intr-un interviu TV despre importanta purtarii centurii de siguranta: - Uitati-va la acest om care nu a purtat centura: capul rupt, intestinele pe parbriz, ochii in pom, fara maini. In schimb, uitati-va si la cel care a purtat centura: parca-i viu! 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate