mosu Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova http://www.orr.ro/index.php?option=com_ ... &Itemid=10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova incet incet locurile de la open se ocupa......mai sunt locuri pentru 10 echipaje Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Salut, M-am inscris la Standard, am intrebat atunci daca ma pot muta la open. Intre timp am gasit cu cine sa fac echipa, asa ca va rog sa ma mutati la Open, in echipa cu Florin Neagoe, tocmai ce s-a inscris si el. Multumesc! Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Salut, M-am inscris la Standard, am intrebat atunci daca ma pot muta la open. Intre timp am gasit cu cine sa fac echipa, asa ca va rog sa ma mutati la Open, in echipa cu Florin Neagoe, tocmai ce s-a inscris si el. Multumesc! problema rezolvata...cu placere Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Dupa lista de inscrisi se va incinge un chef pe cinste. Cred ca repetam SuzukiFest 2009 - Albota. Rugaminte, in drum spre valeni nu treci sa iei si lautarii de la Albota? iti vom fi profund recunoscatori Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ANSONIA Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Salut, m-am inscris la open pentru ca la standard am inteles ca nu voi fi acceptat din cauza ca am instalatia electrica pe 24V. Nu am coechipier si nici troliu. Daca este cineva dispus sa ma traga, sa ma ajute sa ies din baltoace si sa urc rampele mai abrupte...il rog sa-si faca mila de mine. Pun insa o singura conditie: sa fie antialcolic, nefumator si cu bune moravuri (idem pentru insotitorii lui- nu fac concesii aici!) - la urma urmei este o iesire in natura, nu? Pana atunci am sa-mi montez doua proiectoare de tractor cu care sigur nu ne vom ratacii noaptea prin padure si am sa-mi confectionez si o shtanga pentru a nu apela doar la voi cand voi avea nevoie. Vai, ce distractie va fi! PS: Mai am cateva intrebari esentiale cred eu: -Am o navigatie Garmin cu harta Europei si a Statelor Unite - este buna? -Daca facem pana de cauciuc se ocupa organizatorii sau cine? -Masa de pranz se serveste organizat pe traseu sau ne descurcam pe la restaurantele din zona? -Este vre-o satie peco pe traseu sau ar fi bine sa ma gandesc sa imprumut o canistra? -Fiindca nu prea am lei iar prin schimb se pierde enorm pot sa platesc avansul in euro? In caz afirmativ va rog sa-mi comunicati contul de valuta si cursul de schimb - va rog sa fiti onesti. Offf, mai am o mie de astfel de intrebari dar i le voi adresa toate coechipierului - oare cine va fi ALESUL??? Aveti grija, voi fi foarte exigent!! :roll: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Vad ca esti la fel de dotat ca si mine. Nu pot sa indeplinesc toate conditiile tale, pe care citindu-le m-am intrebat daca dormim in aceiasi camera sau pat, dar voi stradui sa le respect. Asa ca : pick me, pick me :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :happy :happy Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova http://www.orr.ro/index.php?option=com_ ... &Itemid=10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova ANSONIA / ce pretentios esti. :ha: "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova ANSONIA / ce pretentios esti. :ha: semaca e un bun cole de camera..nefumator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova nu a pomenit de sforait :banana :ha: Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova ANSONIA ce onoare sa te avem printre noi :h5 Lasand la o parte mistourile sa-ti raspunnd serios la intrebari :grin: Deci e bun orice GPS Garmin care poate inregistra un track gps. Benzinarie in zona e doar in Valeni,pentru traseu ai bena aia mare care poti sa o umplii cu canistre :grin: Daca faci pana si nu ai rezerva te-om scoate noi in 3-4 zile din traseu :ha: Mancare o sa primesti la start(la pachet) Echipa cu tine nu stiu cine o sa vrea sa faca ca o sa-ti vada camionul :ha: Hai ca abia astept sa mai stam la povesti :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Dupa lista de inscrisi se va incinge un chef pe cinste. Cred ca repetam SuzukiFest 2009 - Albota. Rugaminte, in drum spre valeni nu treci sa iei si lautarii de la Albota? iti vom fi profund recunoscatori Pentru tine special vor fii sambata la Valeni :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Septembrie 16, 2009 Partajează Postat Septembrie 16, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Costin explicai lui Alex ca lautarii sunt din Sighisoara. La fel si tipa cu intalnirea. Poate nu stie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ANSONIA Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Mi s-a promis o copiloata care daca accepta sa impartim cabina tri zile numa noi doi cer transferul la extrem si nu-mi mai trebe nici mancare nici benzina si ma apuc si de baut si de fumat! :twisted: Sper sa-mi pastrez moravurile macar, o sa fie ca la big brother ca barbutuso-i organizator :app :grin: Renunt si la cele o mie de intrebari ca vorbeste ea destul. :ha: PS: Am facut rost de track-ul traseului, cine doreste poate sa-mi dea PM. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
otto_csm Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Despre mancare nu am auzit vreun local care sa primeasca peste nota 7 in Valeni. (aici ma refer la calitatea mancarii + servire) Cam slab la capitolul acesta, dar nu le stiu nici eu pe toate. O sa incerc sa ma interesez pe unde se mananca mai bine(eventual facuta o lista). Mai repede prin imprejurimi decat in Valeni. Ma refer in general la mancare gatita (ciorba, tocanita,etc.) sau calitatea gratarului ( pastrama/ceafa, frigarui, peste, etc.) nu cartofi prajiti/mici, sau mancaruri care se fac usor. Eu sunt pretentios la mancare gatita(ori este facuta ca la carte ori nu). Am mancat acum ceva timp in localitatea Izvoare (de la valeni inspre Cheia-> 15 km) pastrav foarte bun. Este o pastravarie acolo, a durat ceva pana l-a preparat, dar a fost foarte bun. A aparut si un site cu Valenii de Munte si imprejurimi http://statiuneavaleni.ro/ (apar si eu in 2 poze :grin: ) care se vede ok doar cu Internet Explorer.(cu Mozilla nu apare meniul). Suzuki Jimny: suspensie Iron Man +5cm, Iron Man steering stabilizer, Bfg AT 30x9,5x15, troliu Iron Man si benzina in rezervor . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova am mancat saptamana trecuta o pizza foarte buna in valeni. undeva langa parc, la etaj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Dupa lista de inscrisi se va incinge un chef pe cinste. Cred ca repetam SuzukiFest 2009 - Albota. Rugaminte, in drum spre valeni nu treci sa iei si lautarii de la Albota? iti vom fi profund recunoscatori Pentru tine special vor fii sambata la Valeni :h5 domnilor, felicitari, ca intotdeauna organizarea la voi este ceas, nu-mi ramane decat sa va felicit de acum pentru tot, dupa lautari s-ar putea sa uit sau chiar sa nu mai pot. :x Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova http://www.orr.ro/index.php?option=com_ ... &Itemid=10 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova @Mosu Polarisul RZR in ce categorie intra ?! Dezvolta un pic. "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova @Mosu Polarisul RZR in ce categorie intra ?! Dezvolta un pic. @trooper Dezvolta pentru Nike un pic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Trooper - @Cfantana - dezvolta pentru Nike un pic! :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Parerea mea este ca RZR ul sa se hotareasca daca este masina sau atv pentru ca eu il vad ca un atv cu volan, oricum eu le-am vazut intr-un concurs de atv la sibiu si fac ceva treaba in teren dar nu au ce cauta la clasa auto. Azi am terminat pregatirea pentru concursul de la Valeni si l-am bagat in garaj pana atunci. I-am montat servodirectie, cauciucuri noi, inchizatori de capota raly, cutie de aluminiu prinsa in portbagaj,stingator cu spuma, statie, uleiuri+filtre noi,si......NE VEDEM LA START Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova RZR-ul nu o sa concureze la clasa AUTO. Daca or sa fie mai multe le facem un clasament separat,daca nu parcurge traseul de auto dar nu puncteaza. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ANSONIA Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Am primit pana acum 8 oferte pentru colegi de echipa. Din pacate doar doi s-au calificat mai departe si ma voi gandi sa-i supun unor probe de baraj. Celorlalti cinci le urez perseverenta, sa incerce si data viitoare. Al optu-lea a fost un nesimtit obraznic si nu vreau sa-l mentionez. :roll: Cu durere in suflet va anunt ca am avut chiar si cereri pentru track-ul cursei, doamne multi pufarezi vor mai fi pe traseu! Din pacate nu prea mai cunosc lumea pe aici si nici lumea pe mine. Sunt glumet sau poate doar ma cred asa, insa uneori sunt dezamagit de naivitatea unora, motiv pentru care o spun clar: Nu cred ca exista miza pentru care cineva dintre organizatori mi-ar pune la dispozitie detalii ce nu ar trebui cunoscute despre concurs, iar daca totusi cineva ar face asta nu asi accepta eu. :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate