mosu Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Se mai primesc inscrieri? Daca da, am nevoie de o lamurire: - un "pilot + copiloata" habarnisti + un G280 lung, cu 5 usi + BFG MT + statie dar fara trolii, terratrip si alte chestii ajutatoare la ce clasa se incadreaza? Un PDA sigur gasesc, dar nu-i Garmin. Mai am o sufa de 9 metri cu 2 ocheti si 2 casti de ski/placa. Ar mai fi o chestie: pe cat posibil m-as intoarce cu masina in Bucuresti cam in aceeasi stare tehnica/optica de dinainte de concurs. Modificarile optice reversibile la spalatorie sunt admise. Am vazut pozele de la Standard si peisajele sunt frumoase, intradevar. Dar un gand necurat m-a pus sa ma uit si la pozele de la Open si natura a devenit brusc mai salbatica. Apoi am vazut ce masini apar in poze: Samurai, o "chestie" foarte scurta, o Toyota in 2 usi (care insa s-a rasturnat!?) si G-ul lui Andrei (care s-a troliat). Cam demoralizant.... Toyota 80, din pozele de la Standard, ar putea termina traseul de Open? Si cam de cate ori s-ar trolia? se mai primesc inscrieri http://www.orr.ro/index.php?option=com_ ... 2&Itemid=4 echipele in cursa sunt formate din 2 masini (open si standard)....amandoua trebuie sa termine cursa pentru a se clasa pe un loc. trebuie cel putin un troliu si un teratrip pe echipa altfel nu o sa razbiti la open. Necuratul e parsiv si te impinge la rele deobicei :grin: . Sper sa aveti discernamant, sa va cunoasteti puterile si agregatele si sa inscrieti la clasa unde sa terminati cursa caci asta e cel mai important! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Da, lipseste :-) 0722 217 264 :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova echipele in cursa sunt formate din 2 masini (open si standard)....amandoua trebuie sa termine cursa pentru a se clasa pe un loc. trebuie cel putin un troliu si un teratrip pe echipa altfel nu o sa razbiti la open. Necuratul e parsiv si te impinge la rele deobicei :grin: . Sper sa aveti discernamant, sa va cunoasteti puterile si agregatele si sa inscrieti la clasa unde sa terminati cursa caci asta e cel mai important! Adica pt Open este nevoie de Terratrip... eu nu am terratrip-ul dar, ca watcher, am un PDA cu un program de TerraTrip, care folosesc doar pt asta, ca pentru track am GPS Garmin, e bine asa? :roll: Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova echipele in cursa sunt formate din 2 masini (open si standard)....amandoua trebuie sa termine cursa pentru a se clasa pe un loc. trebuie cel putin un troliu si un teratrip pe echipa altfel nu o sa razbiti la open. Necuratul e parsiv si te impinge la rele deobicei :grin: . Sper sa aveti discernamant, sa va cunoasteti puterile si agregatele si sa inscrieti la clasa unde sa terminati cursa caci asta e cel mai important! Adica pt Open este nevoie de Terratrip... eu nu am terratrip-ul dar, ca watcher, am un PDA cu un program de TerraTrip, care folosesc doar pt asta, ca pentru track am GPS Garmin, e bine asa? :roll: cam greu fara terratrip...poate are masina cu care faci echipa....terratripul gps-ului deobicei masoara distanta dintre doua puncte in linie dreapta oricat de dese sunt punctele pe care le masoara si s-ar putea sa nu bata cu roadbook-ul. terratripul masoara distanta parcursa de roata pe deal, vale, curba....din experienta proprie nu prea te ajuta terratripul gps-ului.....(deobicei inainte de cursa se calibreaza terratripul dupa un km "etalon al cursei") Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova niste lamuriri in special pt "open": a. nu vor fi admise la start masini fara troliu, teratrip, statie si anvelope speciale ( nu MT-uri!) b. concurentii de la open OBLGATORIU centuri si casca ! la extrem nu mai vorbim - stiu ei ce au nevoie. c. la Open este foarte greu sa pleci cu masina fara ceva "urme" cel putin pe vopsea. d. echipele la Open NU vor fi obligatorii. ( in functie de experienta fiecaruia, veti fi sfatuiti sa faceti sau nu echipe) e. punctajul -la open si extrem- va fi individual. f. ca si recomandari: sufe lungi pt coborari. traseul nu este distructiv, este frumos si tehnic, se pune accent pe navigatie si ... bineanteles pe pilotaj daca mai e ceva... mai postez. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 23, 2009 Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Am citit si inca mai simt nevoia sa mai intreb: - teratrip ul trbuie sa fie hardware? si fara teratrip hardware nu putem lua startul? - centuri de siguranta am, nu am centuri in 4 puncte. fara centuri in 4 puncte nu putem lua startul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Nu mai inteleg, initial se spune ca sunt echipe, din echipa macar o masina trebuie sa aiba troliu, teratrip etc. Acum citesc ca fara troliu si teratrip nu pot lua startul la open. Inainte sa platesc taxa, ma poate lamuri cineva daca cu un G stok plus anvelope MT pot participa la Open? Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Septembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova watcher : teratripul tau nu este foarte precis - a explicat Mosu ce si cum... Roadbook-ul este destul de complex ( sau complicat) si daca nu ai teratrip, nu poti naviga ceea ce inseamna ca foarte repede te vei ratacii... Dan Barbu: cu parere de rau, trebuie sa-ti spun ca cu anvelope MT nu poti termina traseul de Open si organizator fiind, nu pot lasa sa ia startul masini care SIGUR vor bloca traseul. Sigur s-a creeat o confuzie in ceea ce priveste clasele, de la Mosu, imi pare rau, era vorba de clasa Standard si venea ca si recomandare. Pentru standard vor fi zone unde veti fi asistati de catre o masina a organzatorilor echipata cu trolui, gata sa intervina in caz de nevoie. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Si cu centurile? obligatoriu in 4 puncte? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Septembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova anunt pentru inscrisii la "Cupa ORR" editia l-a. Dragi colegi, tin sa va reamintesc, sau sa va anunt, ca aceasta Cupa se desfasoara in conformitate cu regulamentul aprobat al CNOR ( comisia nationala de off road) in 2009. Adica: clasele concurente (masinile ce concureaza), respectiv extrem, open si standard, sunt foarte bine specificate si detaliate in respectivul regulament. :hi Mai direct: mai baieti, venim, mergem, ne ducem sa facem off road, concurs de offroad, cu premii, cu tot tacamu', ...NU VA FI USOR! si ca sa ne fie bine (la toti!), e bine sa avem centuri, casca, etc. Va rog, cititi regulamentul si recomandarile specifice fiecarei clase ... si, pregatiti-va! Pregatiti-va de distractie, de niste trasee minunate si muncite si de o echipa care va face tot ce le sta in putinta sa va simtiti bine. Dar ca ne putem bucura de toate acestea, trebuie sa ne asiguram ca "suntem in siguranta". Toate reglementarile tehnice nu sunt facute pt a limita accesul concurentilor ci... numai pt siguranta acestora. pt cei "nepregatiti" sau "mai-putin-pregatiti', le recomandam cu caldura sa incerce din "meniu" specialitatea Standard, unde vor avea parte de un traseu nu mai putin muncit, frumos, tehnic si ... ca cireasa de deasupra: de multa atentie in traseu. cineva intreba mai sus daca poate fara centuri tip ham; recomandam sa faca un efort, sa caute pe 4tuning.ro, poate gasii centuri bune si ieftine. Sunt bune, nu sunt "fitza" si in teren mai mult ca pe sosea te protejeaza si in timpul mersului nu numai in caz de accident. altcineva zicea ceva de teratrip. Daca nu si nu, sfatul meu este sa te "cuplezi" cu cineva care are, sa faceti echipa si.. sa tineti aproape! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Se mai primesc inscrieri? Daca da, am nevoie de o lamurire: - un "pilot + copiloata" habarnisti + un G280 lung, cu 5 usi + BFG MT + statie dar fara trolii, terratrip si alte chestii ajutatoare la ce clasa se incadreaza? Un PDA sigur gasesc, dar nu-i Garmin. Mai am o sufa de 9 metri cu 2 ocheti si 2 casti de ski/placa. Ar mai fi o chestie: pe cat posibil m-as intoarce cu masina in Bucuresti cam in aceeasi stare tehnica/optica de dinainte de concurs. Modificarile optice reversibile la spalatorie sunt admise. Am vazut pozele de la Standard si peisajele sunt frumoase, intradevar. Dar un gand necurat m-a pus sa ma uit si la pozele de la Open si natura a devenit brusc mai salbatica. Apoi am vazut ce masini apar in poze: Samurai, o "chestie" foarte scurta, o Toyota in 2 usi (care insa s-a rasturnat!?) si G-ul lui Andrei (care s-a troliat). Cam demoralizant.... Toyota 80, din pozele de la Standard, ar putea termina traseul de Open? Si cam de cate ori s-ar trolia? salut dupa cum prezinti masina, pilotu si piloata nu aveti ce cauta la Open....o sa va blocati la prima sau a doua intersectie.....asa ca va recomand Standardu, clasa care-ti asigura starea tehnica/optica a masini inainte de concurs! tin sa te asigur ca nici parcurgerea traseului de standard (ma refer strict la orientarea in treseu) nu e floare la ureche..... o seara buna! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Bun, acum m-am lamurit, din posturile anterioare intelesesem ca pot si la open, daca fac echipa cu o masina bine echipata, cu troliu fata si spate si experienta in campionat; acum inteleg ca nu mai pot. In consecinta, va rog sa ma mutati impreuna cu Florin Neagoe la standard, mergem sa ne plimbam, sper sa avem trasee frumoase :) Care e data limita pentru plata? Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Bun, acum m-am lamurit, din posturile anterioare intelesesem ca pot si la open, daca fac echipa cu o masina bine echipata, cu troliu fata si spate si experienta in campionat; acum inteleg ca nu mai pot. In consecinta, va rog sa ma mutati impreuna cu Florin Neagoe la standard, mergem sa ne plimbam, sper sa avem trasee frumoase :) Care e data limita pentru plata? receptionat ma bucura alegerea facuta :h5 "plimbarea" de la standard o sa fie contracronometru, cu alti competitori... :grin: Florin Neagoe trece si el la standard? ar fi bine sa se achite acel 50% avans cat mai repede pentru a putea rezerva cazarea.....altfel se scutesc rezervarile si invartelile intre camere facute in graba inainte de cursa, de asemenea putem comanda si imprima echipamentul de concurs in timp util! multumesc, o seara buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Septembrie 24, 2009 Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova niste lamuriri in special pt "open": a. nu vor fi admise la start masini fara troliu, teratrip, statie si anvelope speciale ( nu MT-uri!) b. concurentii de la open OBLGATORIU centuri si casca ! la extrem nu mai vorbim - stiu ei ce au nevoie. c. la Open este foarte greu sa pleci cu masina fara ceva "urme" cel putin pe vopsea. d. echipele la Open NU vor fi obligatorii. ( in functie de experienta fiecaruia, veti fi sfatuiti sa faceti sau nu echipe) e. punctajul -la open si extrem- va fi individual. f. ca si recomandari: sufe lungi pt coborari. traseul nu este distructiv, este frumos si tehnic, se pune accent pe navigatie si ... bineanteles pe pilotaj daca mai e ceva... mai postez. Eu indeplinesc toate conditiile pentru open mai putin terratrip-ul. Este vre-o problema daca merg cu cineva in echipa (superalfi) care are terratrip ? Este vre-o problema daca masina are numere de Elvetia si nu am acte valabile? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Septembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova cristi, este foarte bine in echipa si daca aveti statie sa comunicati, nu este nici o problema in traseu, fara... e cam greu. DA, in echipa poti concura la Open. Ne vedem la start! :h5 Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vlad Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Multam pentru lamuriri! Standardul este OK, numai ca a intrat masina "in service". Am plecat de la schimbarea simeringurilor de supape si am ajuns la chestii mai grave. Practic tot motorul este scos si desfacut bucatele, nu-mi dau seama daca va fi gata la timp (sau gata vreodata!). Dicutiile cu mecanicul sunt pline de termeni "specifici" prea putin intelesi de mine (alezare, pistoane, segmenti, etc). Iar cand intreb "cat costa" apare o expresie grava pe fata mecanicului iar ucenicii lui incep sa susoteasca intre ei, uitandu-se la mine ca la un bolnav incurabil... , cu mila si compasiune. Pana cand sunt deschise inscrierile? Puch 280GE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanB Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova "plimbarea" de la standard o sa fie contracronometru, cu alti competitori... :grin: Florin Neagoe trece si el la standard? ar fi bine sa se achite acel 50% avans cat mai repede pentru a putea rezerva cazarea.....altfel se scutesc rezervarile si invartelile intre camere facute in graba inainte de cursa, de asemenea putem comanda si imprima echipamentul de concurs in timp util! multumesc, o seara buna Florin Neagoe vine la standard. Incercam sa facem plata a 50 % saptamana viitoare. Spor! Mitsubishi Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova http://www.orr.ro/index.php?option=com_ ... &Itemid=10 lista este inca deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ANSONIA Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Ma uitam pe net sa vad ce fel de troliu s-ar potrivi cel mai bine pentru Pinzy si am gasit acest filmulet, poate cineva sa-mi faca rost de unul identic? :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ANSONIA Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Probabil ca postul precedent este putin offtopic, da' mie-mi trebe troliu pentru ORR asa ca am pus aicea... :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Ati mai fost in zona? Ceva descoperiri interesante? Daca da , asteptam macar poze. :cl Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
otto_csm Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Am si eu o intrebare: Au voie la concurs mai mult de 2 persoane (pilot si copilot ) in masina daca au casti,etc. si masina permite(4 locuri)? Suzuki Jimny: suspensie Iron Man +5cm, Iron Man steering stabilizer, Bfg AT 30x9,5x15, troliu Iron Man si benzina in rezervor . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Am si eu o intrebare: Au voie la concurs mai mult de 2 persoane (pilot si copilot ) in masina daca au casti,etc. si masina permite(4 locuri)? doar la standard, si acele persoane trebuie sa fie inregistrate la organizatori Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova Ma uitam pe net sa vad ce fel de troliu s-ar potrivi cel mai bine pentru Pinzy si am gasit acest filmulet, poate cineva sa-mi faca rost de unul identic? :ypu imi pare mie sau e vorba de un troliu...virtual! :grin: din ciclul" caut troliu...nu ca mi-ar trebui" precum stiti eu , saracutzul de mine, voi fi la organizare; sper sa am ocazia sa vad cum se descurca pinzul in terrain cu sau fara troliu... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: "Cupa ORR" - 15-18 octombrie - Valenii de Munte - Prahova sper sa am ocazia sa vad cum se descurca pinzul in terrain cu sau fara troliu... eu nu ma pricep prea tare la masini de-astea de teren, dar la ochi, asa, as zice ca un pinzgauer de-asta nu face mare branza pe un traseu de extrem de la noi; mi se pare prea inalt si prea lung; pe inclinatii laterale cred ca o sa fie multe urme de iepuri dupa urmale de pinzgauer :grin: no offence omu cu pinzgauer - si eu sunt curios cum merge asta in realitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate